Printable View
Alıntı: Originally Posted by onurbey Toparlar.Panik yok. Hedef 120binler. Saygilar. SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Allah aldi bir onuru Verdi bir onuru 😁
Alıntı: Originally Posted by Webster Allah aldi bir onuru Verdi bir onuru [emoji16] Onurlarin dediklerinin tersi mi olur :) SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
altına neoliii :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Gel de icme bu aksam Siz de sunu izleyin regal ustadim Dgate i satinca bunu izledim surekli https://youtu.be/IQ6v2G8idB0 evet üstad filmi seyretmiştim.
Alıntı: Originally Posted by onurbey Onurlarin dediklerinin tersi mi olur :) SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. E baksaniza ustadim tezi dogruluyorsunuz Toplar dediniz Kan sizmaya devam ediyor Eski onur da oyleydi 😁
Alıntı: Originally Posted by Webster La noli Kasim suleymaniyi diriptip yinemi oldurduler Alıntı: Originally Posted by trust06 altına neoliii :) Kasim suleymani öldü sanirim
Alıntı: Originally Posted by regal1 evet üstad filmi seyretmiştim. Ben filmi degilde Bu sahneyi bine yakin izlemisimdir
Alıntı: Originally Posted by trust06 altına neoliii :) bubasını bulamadığımız için bir şey demiyoruz. anası belli