Abi hoş geldin hayırlı olsun da , hisseyi tercih sebebini anlatmadın, biz hisseyi zaten biliyoruz da, sen niye aldın
Valla ince eleyip sık dokuyanlardanım ama bir türlü piyasada umduğunu bulamayanlardanım,önünde sonunda şeytanın bacağını kıracağıma inanıyorum,bu kısmetsizliğe bir son verebilmek amacıyla gece gündüz didiniyorum
Biz sebep sorduk abi , sızlanmana gerek yok herkes senin yaptığını yapıyor
Tamam söyleyecem madde madde
Şirketin sermayesi küçük gitmeye niyetlenirse hızlı gider , hem para kazanırım hemde sattığım hisselere karşı kazanırım
KARI güzel sermayenin 3'te biri kadar karı var
Defter değeri düşük, karlılığı böyle devam ederse 5 yılda piyasa değeri kadar kar yazar
Hisseye patronlar sahip çıkıyor görünüyor, yaptıkları geri alımlarıyla
Ham maddenin yetiştiği şehrimizin göbeğinde kurulu ,ham maddeyi uygun fiyatta almak için çoook avantajlı
Tamam abi hisseyi anladık ucuz bulup almışsın peki şu siyasal ortamın gerginliği seni korkutmuyor mu her daim hissedesin
Yook niye korkayım ki , ülkemizin başına 15 temmuz'dan daha büyük felaket gelemez
Biliyorsunuz ülkemizin kılcal damarlarına kadar sızmış olan emperyal güçler maşasıyla ülkemize f16 larla tanklarla helikopterle saldırdı , bu millet gece darbeyi savuşturup ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam etti , tabii meydanları boş bırakmayıp tedbirli davrandı,haftanın ilk mesai gününde de darbe şokunu atlattı
Ne alaka abi
Ne alaka olacak o zamanki endekse bak şimdiki endekse bak görürsün de dediğimi
SON olarak şunu diyeyim ülkemizin başına 15 temmuzdan daha kötü bir şey gelemez çünkü o zaman içeriden kuşatılmıştı kurumlarımız , artık büyük bir oranda kurumlarımız hainlerden temizlenmiştir
Abi biliyoruz bir çok kere siyasi yazılar yazdınız diye ceza aldınız gene ceza alacaksınız
Yoook canım borsa ekonominin ve siyasetin barometresidir , siyaset konuşmadan borsa konuşulmaz bunu herkes biliyor..,
Ha bak şeyi unuttum daha önce aldığım hissede bir dostum var analizlerine güveniyorum ondanda bilanço hakkındaki görüşlerini aldım, sağ olsun ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor, namı diğer(değer) her neyse İZCİ bilançoya 10 üzerinden 10 vermesine rağmen alınmaz dedi , bakalım kim haklı, zaman gösterecek ,yanlış anlaşılmasın mesleki kariyeriyle düello değil bu, haddim de değil.....
Abi diyalog gereği yazılmıştır lütfen farklı yorumlanmasın.....YTD