Tabandan aldım biraz bakalım yedireceklermi
Printable View
Tabandan aldım biraz bakalım yedireceklermi
Yaklaşık 3,5 yıldır 4.40 lardan başladığım kelebek maceramı 2,62 ortalamayla dün itibariyle % 10 karla bitirdim.
Çok ilginç bir gündü, bu kadar hacim, devre kesmeler tabana oturtup oturtup kaldırmalar. Ve sonunda karanlik odadaniki kademe kaldırarak çıkış. Sabah ola hayrola
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enflasyonu katarsaniz en az %30
Dolari katarsaniz %100 yakin zarrardasiniz..
Ben 3 yildir totalde tl bazi %53 kardayim borsa da ama.. real olarak 1 tl kar yok aslinda..
Dolar bazli %30 zararim var..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi hakkında yorumunuz nedir? Satışa devam mı?
Bendeki takas farkda (akbank trader) deusthe bank haftalıkda %26 alım gözüküyor. Yanlış mı bakıyorum?
https://www.tradingview.com/x/Zl3lPqIS/
bakalım bizi neler bekliyor bugün
alım artıda iken kademe kaldırmıyorlar !!! bakalım sonu nereye varacak
Patronun hisseleri Volkan akçıray tarafından satıldığı söyleniyor dolayısıyla tahta yapıcı Volkan, bir yandan yabancı ortak için görüşmeler yapıyoruz deniyor diğer yandan hisse satışı dikkatli olmak lazım Volkan ağlatır
Davut'ta hikaye bitmez.
tabii yerseniz.
benden 2 yılımı çalan davut sayesinde ahiret ,hesap kitap, cennet, cehennem v.s. hiçbirine inancım kalmadı.
ama yine de iyi ki insan türü ölümsüz değil..
is the average of five people around the human..
http://www.patronlardunyasi.com/habe...y-cikti/240665
Bahsettiğiniz haber sanırım bu. Tabi bu haber doğru mu değil mi bilemeyiz. Ancak şirketini borsaya açan bu tarz patronlar bist in en büyük manipülatörleridir. Gerçekten yatırımcı korunacaksa SPK nın önce bu tip patronlara ve bunlarla iş tutanlara zamanında dokunması gerek. Maalesef borsamızda bir yığın bu zihniyette patron ve şirket mevcut.
Bu arada 2 ekim de genel kurul var bakalım oradan neler çıkacak.
Yatırım tavsiyesi içermez....
Kendisi neki genel kurulu ne olsun..
Zaten sıkıntı da orda bu satışın genel kurul öncesi olması ben de bedelli gelebilir mi düşüncesine yol açtı. Gerçi kayıtlı sermaye tavanı 500 milyon bu yüzden yaklaşık %85 oranında bedelli yapabilir tabi eşanlı sermaye azaltımı da yapmaz ise. Neyse bakıp göreceğiz. SPK bu tarz patronların yaptıklarını görmezden geldikçe bu düzen de böyle gider.
Yatırım tavsiyesi içermez.
Dün mobilya alışverişi için eşimle dolaşıyorduk doğtaş mağazasına gittik adamlar siparişlere yetişemediklerini söyledi. Montaj ekipleri alınan urunlerin montajı icin aksam 9 a kadar servis yapıyorlarmış. Ki gezdigimiz yerlerde en pahalı olan da doğtaş idi.
Ben genel kuruldan bir miktar azaltım sonrası %100 bedelli gibi bir karar bekliyorum.
Allahtan hayırlısı, rabbim hayırlı kazanç versin hepimize inşallah
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğtaş temettü dağıtmayacakmış,
ulan ne var ki ne dağıtsın.
bari milletle dalga geçmeyin, ayıp ayıp..
En son yorum 8 gün önce yapılmış.. İnsanları baya bezdirmişe benziyor.. Aldık biraz, bakalım ne olacak..
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah sizin için hayırlı olur.
Patronun tv programına çıkıp şöyle yapacağız böyle yapacağız diye şirket ile ilgili umut vari açıklamalar yaparken aynı saatler içinde yaklaşık 25 milyon lotluk satış yapması ister istemez bezdirdi. Genel kurul bile çoğunluk sağlanamadığı için yapılmayıp yanlış değilsem 30 ekime ertelendi. Çoğu kişi bence genel kurulu bekliyor. Şimdilik beklemeye devam.
Yatırım tavsiyesi içermez.
Patron ve oğlunun yaptıklarını okudum ve elindekileri sattım. Üç kağıtçıların sahibi olduğu hisseleri tutmuyorum. Bol kazançlarANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl bir hissedir bu hisse
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimseler yok anladigim
ARKADAŞLAR PATRON HISSE SATTI KAYITLI SERMAYE TAVANI YÜKSELDİ FINANSAL GİDER COK BU DURUMDA GENEL KURULDAN BEDELLI ÇIKMA OLASILIĞI NEDIR..
SM-A307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoda çıkar herhalde hepsi
Pastası nasıl ki şuanda
Gk için beklentiler neler
https://s12.directupload.net/images/201017/sbyajg9e.jpg
yılbaşından bu yana alan satanlar
Sanırım bır halayı hak ettik.. :halay::halay:...
Finansal durumu merko ile çok benzer.sermayeyi güçlendirmesi gerekiyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Türk ticaret kanunu 376. Madde.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 tavanı bozmaya çalışıyor.. O. Ç... Bu kurumdan nefret ettiğim kadar hıcbırşey den nefret etmedim borsada..Tavandan senet al sonra tavan dan gerı ver..
Ne iş..
Ak satıyor :).
Yazan varmis hisseye :) ak korkutuyor anladığım bu kağıtta
Satsın satsın, satan varsa alan da vardır.
Belki de gediktir patron malı,kimbilir?
Sabah sabah tahtayı bok eden A1.. Dün tavanı bozmak için bir yerını yırtan kurum.. Bakalım malı bitince ne yapacak..
Hepsi aynı kişi, tırmalayıp duruyorlar.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 gunluk fark %14 çok çıktı düzeltme yapıyor :kahkah:...