yıllık karına banka alıcak herhalde... :he:
Printable View
Darbe öncesi fiyatlarında el insaf
Tum sanayi hisseleri 5 e katladı
Bilançosunu kalmış.
Bu aselsanin ne bilançosu varmis hergun +5 yapiyor.
3-5 katlamayan sanayi hissesini kaldi.
Thy nin ne bilançosu varda buralara geldi.hala bilancoyla analiz mi kaldi dandik tr borsasinda
Thy zarar rekorları kirdi fiyatı katladı.
Neymiş arçelik yillik karı düşmüşmüş ba ba ba ba
savaş tamtamları çalıyor
tüm yatırım aselsana akıyor. rakibide yok yerel pazarda.
2008 dibinden tam 135 kat yukarı çıkmış.
herhalde aselsanı şuan satsak 40tane aslesan kurulur.
yinede eyvallah.
tuprs eregli deki fiyatlamaları aklım hiç bir şekilde almıyor.
biri bana izah ederse sevinirim. aselsanı bir yorum getirdik. bunlarada yorumu siz tecrübeli borsacılardan alalım.
şu anda yok diyor...bu yarın gündeme gelmeyecek demek değil...
24.10.2017 12:26:34 ERDOĞAN: ŞU ANDA GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK
24.10.2017 12:07:12 ERDOĞAN: ŞU ANDA İDLİB'DEKİ OPERASYON BÜYÜK ÖLÇÜDE NETİCELENDİ, ÖNÜMÜZDE AFRİN KONUMUZ VAR
24.10.2017 11:50:00 ERDOĞAN: MERKEZ BANKASI REZERVLERİNİ KISA SÜREDE İNŞALLAH 135 MİLYAR DOLAR SEVİYESİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAĞIZ
Aselsanin onu acik gecen hafta sonu bir arkadaşa yazdim da hergun %5 bu nedir bitcoine dondu.
Şu da var tr savaşa girerse düşmanın ilk vuracağı yer aselsanin fabrikaları olur.
Davas çıkcak aselsan 500 olcak bu da mantıksız.
Tr borsasında mantık yok. Askerlik gibi.
Heryerde elektrikli otobüsler çıkmaya başladı tupras çıldırmış gibi artiyor.
Tr borsasında bilanço da neymiş.
Bistin alman tarzı degerli olan tek şirketi arçelik tir
Kozaa icbc bunlarda super bilançolar var :kahkah:
Pasa ben de 25 senedir piyasalardayim boyle malca bi yorum gormedim.. EN KOTU IHTIMAL Halkbank 5 milyar dolar ceza alir pazarlikla (diger emsaller mertebesinde) 1 milyar dolara iner ona da karsilik ayirir peyder peyder oder.. Senin dedigin fiyatlar icin cok daha ciddi riskler olmasi lazim - degil Halkbankta bizim hicbir bankamizda bu tur (Sub-Prime Mortgage vb) enstrumanlar yok..
O yuzden ya art niyetlisin ya da dedigim gibi hesaptan kitaptan anlamayan meczupun birisin...
hayırdır mektepli englizce kelimeler yazınca ne oluyor ?
benim reel piyasadaki ticari tecrübem seni 10kere eğitir aklını başına topla..
halkb üzerindeki özel durum ve küresel çapta yaşanacak satış dalgası ile ben bu fiyatlamayı yaptım.
ve evet benim değerlememe göre HALKB 2 lira dahi etmez.
art niyetim yok ky kardeşlerimi uyarıyorum bellki halkb ucuz diye atlamış acemilerden birisin yada asıl art niyetli olan sensin.
benim gibi ticaret erbabı olsaydın.
iyi malın ucuz olmayacağını bilirdin.
hadi yürü git sefil matriksinde halk kademelerini izlemeye devam et gerçi o bile yoktur ya sende bigpardan fln takip ediyorsundur fiyatları.
Thy akp nin yolsuzluk hissesi örtülü ödenek gibi thy yi sömürüyorlar. Full zarar yazıyor her donem
Hisse 5 den 10 a gidiyor.
Bizde bilanço analizi yapalim :kahkah:
pankalara ceza falan verilirse öyle 3 taban 5 taban falan olmaz...haa belki ceza yiyen ve borsada işlem gören varsa 1 taban yer ama öyle 3-5 taban falan olmaz...kaç para ceza verecek mübarek? 50 milyar dolar kesecek hali yok ya...
Haaah soyle nooldu bir anda aslina dondun sevgili ticaret erbabi kardesim... Ingilizce kelimeleri anlamadin mi ne olduklarini?? Uf mu oldun yag pirinc toptanciligi mi sandin bu isleri???
Neyse senin capin belli oldu - konusmaya devam edersen daha da hirpalarim ama bak...
herkes şu linki izlesin. Adam 2012 de borsa 60,000 iken çok pahalı diyordu. Altın 1,750 dolar iken dahada yükselecek diyordu.
Ağzı olan konuşuyor işte.
https://www.youtube.com/watch?v=rqS-elKNuhk
Bugün endeks THYAO dan ziyade xbank ile beraber hareket ediyor gibi.
Halkb topicinde goruyorum seni.
Arkadas zarardasın belli zor bir durum.
Seni zarara sokan belli . Yolsuzluk yuzunden çakılmışsın.
Zarar da olan kişilerle ugrasmam. Tarzım değil.
Tavsiyem seni zarara sokaklarla ugras.
Eleştirenlerle degil.
Borsa da yatirim yapıp paranın erimesi insanı uzer isyanını anliyorum da bunun sorumluları biz degiliz.
Eleştirenlere sende destek verirsen bu halkb yolsuzluk batağından cikar ilerde
temmuz ayında açtığım aralık vade shortlarla beklemeye devam .. aralık 30 a kadar yatış ..
ikinci dalga yükselişin tek nedeni amerikalıların tatilde yakalanmış olması diye düşünüyorum . tekrar yukarı çekildi ki adamlar satabilsin , yedire yedire ..
Kismen haklisin - ama Halkbank 2 THY 50 kurus olacak diyip vur abaliya yapanlar da en az o kadar suursuz bence.. Ortada bir sorun var sebebi operasyonel, politik, force majeure vs olabilir... Bunun fiyatlanmasi da dogal... Ama 2 lira dersen ya sayi saymayi bilmiyorsun ya da hic dayak yememissin derler adama....
Bizim en buyuk sorunlarimizdan biri malesef ulkenin katma degerinin cogunu ureten ancak AKP zihniyetinde olmayan beyaz yakalilarin AKP'yi yererken memleketin degerlerine de giydirmeleri... Unutmamak lazim ki bunlar herhangi bir partinin degil memleketin - AKP secildiyse haklin oylariyla secildi tepeden parasutle gelmedi - gidince de memleketin daglari ovalari nehirleri ve Halkbank THY veya tum kamu ve ozel varliklar yine yerlerinde kalacak....
Yani bi yerde bu AKP'yi sevmedigin icin Turk nehirlerine isemek yerlere cop atmak gibi bisey.. Bu hatadan sakinmak lazim...
Zeybekci: Halkbank aleyhine bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bloomberg'e yaptığı açıklamada “Halkbank aleyhine bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum†dedi.
ABD'nin İran'a yönelik yaptırımlarını aşan bir uygulama olmadığının altını çizen Zeybekci, İran'dan yapılan ithalatın ambargonun tamamen dışında olduğunu ifade etti. “Bunlar, ambargoyu aşmayan enerji doğalgaz ithalatıydı.†dedi.
Zeybekci, Halkbank'ın bu durumun bir parçası olduğunu ve bununla ilgili gizli bir durumun olmadığını belirtti.
Ne zaman spk acıklama bakan acıklama yapsa 3 gun sonra tersı oluyo aksamları malda kalmamak gerek bır gece ansısın tum sermayeyı kaybedebılır
Zannetmıyorum ılgınc bı kelıme net ve kesın degıl
Doları geceye hazırlıyorlar dıkatlı olun derım
Bugün yarın el ense çekme günü, gerçek vuruşma perşembe olur.
Vadeye de az bir zaman kalıyor.
2-3 kademeye oynama günleri.
Arkadaşlar Halkb taban falan olmaz. Reza mahkemesine ilk dahil edildiğinde taban oldu. Zafer Çağlayan dahil edildiğinde de zirveden bir düşüş trendi başladı.
Bu olayı Türkiye'de bilmeyen, kafasında ceza kesilecek beklentisi oluşturmayan kaldı mı? Olay fiyatların içine büyük ölçüde yansımış durumda zaten. Rakam bile kaç kere telaffuz edildi.
Olay siyasete de giriyor, işin ucu başka yerlere de gidiyor, abd bunu koz olarak önümüze de koyuyor... Bakmışsınız bizimkiler taviz verir, örtbas bile edilir ceza almadan. Avukatları bizim saraya gelmiş görüşmeler olmuş.
Daha süresi var ve düşüş trendi sürüyor. Belli olan bunlar. Durum iyiye ve kötüye de gidebilir.
Gelişmeler takip edilecek, günlük pasta-grafik takip edilecek, arada bir uyumsuzluk görürsem ben her iki yönde de fiyata müdahale ederim. (F-HALKB her iki yönde pozisyon taşınıyor.)
Olay olağan akışında gerçekleşir de ceza gelirse normal beklenti zaten, dokunmam ben.
Herkesin bildiği şeyden para kazanılmaz.
Yazılanlara bakılırsa birçok forum üyesi dövizi stoklamış, yukarı kopmasını bekliyor. Bu kadar stoklandıysa biraz zor gider diyorum, ama yatırım tavsiyesi değildir.