Efsunlu bu kağıt, okunmuş uflenmis sanki. Tavan yapacağını bildiğim Btcim, Bsokeyi sattiyorum, dana olan bu kağıdı bir türlü satamiyorum. Biri beni kurtarsın.. 2018 de bundan bartım hala akillanmadim amk..
Yatırım Önerisi Değildir...
Printable View
Efsunlu bu kağıt, okunmuş uflenmis sanki. Tavan yapacağını bildiğim Btcim, Bsokeyi sattiyorum, dana olan bu kağıdı bir türlü satamiyorum. Biri beni kurtarsın.. 2018 de bundan bartım hala akillanmadim amk..
Bu kadar baskı boşuna değildir umarım.
Aklımdaki fiyata gelmeden vermeyi düşünmüyorum. İster 1 TL olsun ister 10 TL.Zaman önemli değil 1 yılda olur 5 yılda.
Bildiğim şu.tren benim gittiğim istasyona vardığında bir daha binmemek üzere ineceğim.Gerçek anlamda kendisine inanan herkesi hüsrana uğrattı.
Benim için Afyon hikayesi kapanmıştır.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Sattım kurtulum kalanlara bol sabır ve kazanclar
Çok kaptırdı galiba. Her çıkışta kamlumbağa gibi, her inişte tavşan gibi hareket edersen kaptırırsın.
Sonra verirler diye bekle.
Vermezler
Ulan sirket iflas etmiş sanki
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancı çıkışı düşürüyor.Pandemi de etkiliyor.3.dalga muhabbeti.
Hayırlısı olsun.
BSÖKE yi alnından öpüyorum.
Bizim eşşek her zaman ki eşşek.
Hep hikaye, hep hikaye.... boş hikaye.
3,00 liradan Bsoke verip Afyonu hangi akla hizmet ile aldım bilmiyorum.
Yıllıkta bsöke 0,90 dan 4 liraya geldi. sağlam dediğim afyon ise 1,50 lardan 4,50 maşallah.
Y.T. değildir.
bu ş,,,,,refsiz kağıt ne zaman bölünüyor bilgisi olan varmı acaba
2021 borsanın yılı imiş. Peh...
Sanki faiz kararını geri aldılar. Dolar hala yükseliyor. Ben böyle piyasanın taaa.
Kanal istanbul bize hareket getirecek mi.? Bakalım hayırlısı...
Abisine verdiler bu şe... De dayanamadı hemen çaktı
Kanal İstanbulu bahane ederek nasıl da gel gel yaptılar gördųnüzmü gercekten tebrik etmek lazım
Afyon kağıdının piyasa ile alakası olmadığını , hareket edeceği zaman endeksin aşağı ya da yukarı olmasına aldırış etmeden gideceğini biliyorum.
Bu fiyata alabildiğini almak mı istiyor?Stratejisini çözemedim.
Hareketsizlik çok uzun sürdü. Buralardan çıkmak zorunda kalanların vay haline.
Dışarıda ve içeride belirsizlikler devam ediyor. Borsada, dolarda yön arıyor.
Ama uzun sürmesi sıkıntı.
Buralar baya sessiz, :wu:karikatür de olduğu gibi sesimizi çıkarmamız lazım.......pistin sonu geliyor, pilot uçağı kaldırmayı unutacak..cumburlop çukuru boylarız Allah muhafaza..:kmk:
ne oluyor pistin sonunamı geliyor
Bilanço gelmiş ilk çeyrek 33.853.222 TL kar gözüküyor...Umarım artmaya devam eder. YTD..
Çimento üretimi ilk 2 ayda yüzde 33 arttı
Türkiye'nin çimento üretimi 2021 yılı Ocak-Şubat döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 33,1 artışla 9,7 milyon tona yükseldi. İç satışlar ise yüzde 36 arttı.
DÜNYA Haber Merkezi
dunya@dunya.com
GÜNCELLEME
11 Mayıs 2021 15:12
Çimento üretimi ilk 2 ayda yüzde 33 arttı
Takip Et
Türkiye çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, üyelerine ait 2021 yılının ilk 2 ayına üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Sektör, yaklaşık yüzde 23 büyüme yaşadığı 2020 yılından sonra 2021 yılına da artışla başladı.
Kurlarda yaşanan artışlar ve dolayısıyla artan enerji ve navlun maliyetleri, buna karşılık enflasyonun altında artış gösteren çimento fiyatları gibi zorlayıcı pek çok unsurla karşılaşan sektör, bölgesel bazda iç satışlarda tüm bölgelerde artış sağladı.
Sektörün yüzde 94’ünü temsil eden TÜRKÇİMENTO üyelerinin 2021 yılında 2 aylık döneminde çimento üretimi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 33,1’lik artışla 9,7 milyon tona yükselirken, iç satışları yüzde 36’lık artışla 6,9 milyon ton olarak gerçekleşti.
İhracat yüzde 12,3 arttı
TÜRKÇİMENTO'nun verilerine göre, 2021 yılı Ocak-Nisan döneminde çimento sektörünün toplam ihracatı yüzde 12,3 oranında artarak 351 milyon dolardan 394 milyon dolara çıktı. 4 aylık toplam ihracat miktarı ise geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 1,7 azalarak 10 milyon tona geriledi. Söz konusu ihracatın 5,9 milyon tonu çimento, 4,1 milyon tonu klinkerden oluştu.
TUİK verilerine göre ise 2021 yılı Ocak-Şubat döneminde, çimento sektörünün toplam ihracatını en çok artırdığı ülke ise Sierra Leone oldu. Bu ülkeyi Suriye ve ABD izledi.
acele etmeyin dökmeden gitmez kalanlar sabırlı olanlar kazanıcak yok öle hemen zengin olmak :):)
Sn çelik seni bu sayfada görmek güzel. Kriptocular yüzünden borsanın bu aralar tadı yok diye düşünüyorum
Elleri mahkûm güvenli diye tekrar dönecekler. Allah’a emanet ol. İyi geceler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji106][emoji120][emoji120]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanal İst. Temeli Haziran'da atiliyormus.Bu açıklama etkiler mi Acaba.? Çünkü üretimin çoğunu Çımsa ya satiyor.
Bu gün sabah ak. Alan yatırım yükselecek hisse diye en başa almış
Da yükseldiği yok
26 haziranda temel atılıyor.
Borsa İstanbula Yabancı ilgisi oluşturulamıyor.
CİTİ grup Türkiye ofisini kapatmış.
ABD nin başında ekonomimizi hedef almış bir lider var.
Pandemi hızını kısmen azaltıyor.
Turizm kör topalda olsa olacak gibi.
Afyon hissesi en son dönem karı 33000000.
Arsasının bir kısmı duruyor.
Hikayesi o yönden bence DHA bitmedi. Sermaye tavanını arttırdı. 4-5 yıl içersinde bedelli yapabilir tekrar.
Tüm bunlara bakınca yine de hak ettiği yer burası değil diye düşünüyorum.
YTD
29/06/2021 - 29/06/2021 tarihinde AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,75 - 3,80 TL fiyat aralığından 2.540 TL toplamnominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemlebirlikte AFYON ÇİMENTO SANAYİ T.A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 29/06/2021 tarihi itibariyle %0,001 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Şaka gibi yaf adam 2540 lot AFYON için KAP haberi yolluyor.
Piyasaya yabancılar tekrardan nasıl gelir yakın zamanda. Fikri olan var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu bedelli paralarını ne yaptı acep ?,yalandan 5 yaptı peşi 3.60,ilginç,üstelik betona gömülmüş bir ülkede bunlar hiçmi kazanmadı,belkide paracıkları Maltaya götürmüşlerdir,borsada belirli hisseler katladı gitti 5-10-20 misli,neyse bu iş bize yarıyor bir tradeci için.