Ceza 6 aymı açıklanmış
Printable View
Ceza 6 aymı açıklanmış
bu ceza niye nedeni nedir ben anlamadım açıkcası
İnternetten alım satımlara 6 ay yasak gelmiş, ayrıca bellı şahıslara da işlem yasagı gelmiş...
Elimdekilerin bir kısmını çıkmıştım sanırım diğerleri için geç kaldık. Hepimizr geçmiş olsun
Metro iyi zarar yazdı burada 150 den aldıklarını kustu .6 ay beklemek zor geldi 33 milyon Lotu olan vatandaş ne yapacak 6 ay sonra maçtan satacak....ytd
Senin gibi kağıdın
Gedik topluyor hisseyi,
Ne iş acaba
küçük yatırımcı kalmamış gibi
:Sad: küçük yatırımcıyım ben buyrun
Malı topluyorlar gıbı gıbı... Ky de kalmadığına gore bir miktarla pozisyon almada sıkıntı yok... Yasak bitene kadar bekleriz...
Yakında buralar şenlenır..
Ihgzt nın 5/6 tl olduğu ortamda hurgz kaç tl olmalıdır!!! .. Hurgz bır markadır,
bır isimdir...!!!
Terbiyesizler bu endekste bile eksi ve satış baskısı yapıyorlar ! Sanki bu kağıdı 1.70 e goturenlerin bu boş tahtayı götürme gücü yok !! Öldünüzmü amk , 118.000 endekste bu fiyata hurgz mı olur amk !!!
Burada da halay başlasın artık.... :halay:...
açığa alım satım yasağı devam ediyor mu bu hisse de
2006 daki fiyatı 4.18 ...şaka gibi
tüpcü gazmı kaçırıyon öldünmöü loooo
Tüpçü nerdeyse ky. bırakmadı hissede toplasan 40-50 kişi tahminim vardır anca...
borsa 123000 hisse 123 ne ayaksın la tüpcü ...borsa 130.000 olsa hisseyi anca 130 mu yapacan ..mal herif ...şirketine sahip çık ..göz altı pazarları bile 7_8 lira ...ytd
vah hürriyet cik ne olacak senın bu halin acep...:cool:
Aldım bekliyorum kımıldatma hisseyi ..
Ama şubatta görüşcez senle ..ytd
Mayıs sonu haziran başına kadar internetten alım satıma kapatıldıydı en son benim hatırladığım, ama vakti gelecek bununda...
Hürriyet inernetten alış satışa kapalı. Nasıl alınıp satılıyor. bilgisi olan paylaşabilirmi. şimdiden teşekkürler
Tık tak tık tak vakit yaklaşıyor...
100k 113 maliyetle bekliyorum ...tepelerindeyim satmayacagım ...hedefim var ... tüpcünün bu şirketi yönetecek kalibresi yok deyişmeli ..ytd
kaptırmayacagum ...alacagımız var burdan alalım bi miktar ...ytd
arkadaşlar hissede yeniyimde dolaşımdaki pay gittikçe azalıyor amaç nedir
İşlem hacmi iyice dip yaptı, nerdeyse sıfırlayacak. En azından daha fazla düşmüyor şimdilik...
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürekli bir azalma yok , sadece ceza alan bir kurum ve beş kişinin elindeki lotlar bloke olduğu için dolaşımdaki paylarda azalma oldu o kadar...
Hurgazda yeniyim demişsiniz hangi beklentiyle aldınız ??
Keşke bulaşmasaydınız iki yıldır burdayım hurgazda dönen üçkağıt çok farklı bazı yerlerden destek alıp hissede istedikleri gibi at koşturuyorlar bilginize...
tik tak tik tak vakit yaklaşıyor....