Bakın yine varlık barışı dediler. Bu acizliği ve 2 kuruşa tenezül eder duruma düştüğümüzü gösterir. bu dahada piyasaları gerecektir.
Printable View
Bakın yine varlık barışı dediler. Bu acizliği ve 2 kuruşa tenezül eder duruma düştüğümüzü gösterir. bu dahada piyasaları gerecektir.
Rasim Ozan Kütahyalı'nın dediği gibi kusturmadan bırakmayacaklar belli kii.. 2013'ten beri borsadayım, Gezi'de bile belli aralıklarla tepki çıkışları olmuştu ama bu sefer durum farklı görünüyor.. Herhalde 3. dünya savaşının ayak sesleri bunlar.. Kimsenin nefes almasına izin vermiyo şerrolar..
Bir daha ornek olmasi icin dostum.
Yoksa milleti kandirdi demiyorum.
Buyuk hata ve tecrubesizlik.
Pahaliya patladi millete.
Ki uyarildi arkadas ben tuprastadim.
Davul zurna caldi milleti cagirdi orda yapma dedim
Yinee devam etti.
Sanal kahramanlik twit ustadligi sevdasi tehlikeli cok.
Burda 2 ay once 300 kisi online di.
Dikkatli olun cok dedim
Bu kdr kisi tahtaya cagirilirsa acikcilar icin muthis firsat olur
Elestirelim ki ayni hata yapilmasin
Kağıtlar çok ürkek durumda sşu an !?
Döviz düşse bile umurlarinda olmaz gibiler...
‘4.30 NORMALLEŞTİ’
GCM Menkul Araştırma Uzmanı Enver Erkan, ABD’nin anlaşmadan çekilmesinin piyasaları olumsuz etkilediğini, dolar/TL’nin 4.30 eşiğini kırmasının önemli olduğunu söyleyerek, “TCMB’nin zorunlu karşılık adımı 4.29 civarında gelmişti dolayısıyla bu seviyelerin hassasiyet noktası olduğunu söyleyebiliriz. Gözler TCMB’de olabilir ama faiz dışı hamleler piyasayı çok yatıştıracak görünmüyor. İran ile yaptırımlar dönemine girilmesiyle bölgesel risklerin artması da tedirginlik unsuru olacaktır. Bütün bu gelişmeler kurda 4.30 seviyelerini normalleştiriyor†dedi.
Merkez bankasi mudahale etti. Yine ses yok ;)
Dolar 4.38 lerden 4.28 lere indi şuan
Acaba MB faiz mi arttir di ki
Faizler %5-6 artmazsa etkisi sınırlı kalır bence. ABD örneği yaşanmışlık var. Söylediğim rakamlar abartı değil. Yoksa ne dolar düşer ne de borsa çıkar. Acı ama gerçek sınırlarda geziyoruz. Sert tepki verilmez ise gidişat engellenemez. Hakkımızda hayırlısı. Zarardan olanlara bol sabırlar. Bende ciddi zarar yazdım. Bu ortamda kazanan yoktur sanırım. Bol kazançlar...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan ekonomi koordinasyon kurulu külliyede. İnşallah düzlüğe çıkaracak bildiri yayınlanır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun lafın kısası Cumhuriyetin kaymağı bitti ben öyle görüyorum. Üstüne hiç bir şey koymadık yazık ülkem adına üzülüyorum.
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz helal diyecekler inatlasmicaklar
Ogrencekler.
Din le devlet isi ayirtetmeyi ogrencekler.
Bu tür konularda Hala bu üslubu bırakmıyorsunuz ya, nasıl bir kafa anlamıyorum. Eksikleri hataları konuşuruz eleştiririz buna sonsuz hakkımız var. Ama kardeşim, daha hala köprüdesin havaaalındasın tüneldesin... onlar yapıldı bitti insanların hizmetinde...
Ayrıca Geçmezsin o köprülerden yollardan olur biter. Buda en doğal hakkın.
Ğlkenin sınırlı ekonomik argümanları içerisinde Bakalım Ne diyecekler. Desinler gerekirse eşleştiririz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer faiz arttirmazlar başka önlemler alyoruz
derlerse ....
Kafamda deli sorular....
(mb şuan faiz artışı yapacak diye fiyatlaniyor gibi ...)
Başka çare yok
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topic islevini yitirmiş.. ustalar zaten nadir yaziyor yazilarda arka sayfada kaliyor bircok kisi faydalanamiyor ne yazik ki!
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkesin görüşüne saygım var, sacronun kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, herkes yanılabilir pat diye seçimi kucağımızda bulacağımızı iktidarın popülizme kayacağını kimse beklemiyordu. Şimdi düşman kazanmak için iyi bir zaman değil bence burası için konuşuyorum. Önümüze bakalım, bu anlamda sayın sacroya bir sorum olcak bir kaç ay önce bir video paylaşmış bu borsada hikaye bitmiş 8-9 aylık bir duraklama devresi gördüğünü söylemişti tüm bu olanlar gecikmeli de olsa dediği evreyi mi işaret ediyor bu durumda bir 5-6 ay bu borsadan bir cacık olmaz diyebilirmiyiz. Tesekkürler
Sent from my iPhone using hisse.net
geçmeyince vergilerden geçmeme ücreti tahsil edilmiyor mu? geçenden 5 akçe geçmeyenden döve döve 10 akçe diye okurduk Deli Dumrul masallarında... bir türlü anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum. kredi Devletten, İşletme garantisi Devletten, geçilmezse garanti para Devletten... sahi sizce de bir yanlışlık yok mu?
Sacroya laf söyleyenler hep sonradan türeyenler.Şu ortamda herkes para kaybetti.Hayır adamın kaçıncı topici ve yıllardır burada.Para kaybedenlerden ses çıkmıyor da size noluyor allasen?
Burası daha birkaç hafta öncesine kadar yunsa-karel, kop kop, ralli, disco sayfasıydı. Hatta Sacro'ya "sen bizim babamızsın" diyen kişiler türemişti... ama şimdi bakıyorum, ağlama duvarı ve yüksek siyaset uçurmaca + koyu geyik sayfasına dönmüş... :)
Adamcağız 28 Nisan'dan bu yana bir twit bile atmıyor, fakat yunsa bugün artıda, yakında kop kop ralli muhabbetleri yine başlar...
Bu arada, sacro sayesinde üç beş kuruş kazandık şurada. Hatta bazı işaret ettiği hisselerde bekleyebilseydik, gerçekten de portföyü 2-3 katına çıkarabilirdik. Onun suçu yok, tüm hata heyecan arayan ve stop loss bilmeyen ky'de...
yunsa an itibariyle % +3.8
ytd
YUNSA da an itibari ile uzak ara en büyük satıcı OYAK
214k malı 4,98 ort ile satmış
Sayın sacro hocam.
Elinizde hurgz olduğunu demiştiniz..
Çağrı fiyatı uygulaması olacak deniyor..
Siz nasıl yorumluyorsunuz bu durumu..
Kağıdı tutuyorlardı şimdiye kadar..
Çağrı fiyatı ne kadar olumlu etkiler..
sabır, sabır, sabır...
tek tavsiyem budur...
En buyuk testere 24 haziran ile 8 temmuz arasinda yasanacak.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birazdan Külliye'de ekonomii koordinasyon toplantısı yapılacak. 2017 yılında ekonomi güçlü bir performans sergiledi. İlk veriler bu performansın devam edeceğini gösteriyor. Turizmdepozitif bir ivme var ve devam edeceğini öngörüyoruz. Turist sayısının 40 milyona ulaşması bekleniyor. Dövizle ilgili konu birkaç haftadır gündemimizde. Küresel hareketlilikle ilgili olduğunu ifade etmekte fayda var. Trump'ın nükleer anlaşmadan çekilmesi fiyatları etkiledi. Kısa ve net bir mesaj vermek gerekirse mali disipline dayalı ekonomi politikaları devam edecek. Seçim ekonomisi söz konusu değil. Bugünkü toplantıda cari açık, faiz meselesi, enflasyon, istihdam etraflı bir şekilde ele alınacak.
Cumhurbaşkanı sözcüsü İbrahim kalının beyanatı bu şekilde ,
Bakalım toplantıdan ne çıkacak , gerçi çıkcaklar üş aşağı beş yukarı bellide izleyelim .:)
Sayın sacro tanıyan sayesinde bir çok kişi güzel kazandı ayrıca sayın bulut1- 53 hakkını yememiz lazım diye düşünüyorum kendi adıma tşk ederim sayın sacro ve sayın bulut1-53
kazançlarınız daim olsun tüm topik takipçilerinin bugünelr geçer inşallah
Sayın bulut a yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum,
Acemiyim, hisse analizi konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin.
Demek istedigim su anda secim belirsizligi var ve ustune ustelik secimi kazanmak icin mali disiplinden kopma var. Ben baskanlik seciminin 2. Tura kalacagini dusunuyorum ve arada 2 hafta fark var. Bu 2 hafta cok cetin gececektir. Belki de olaganustu seylerle karsilasacagiz. Ozellikle cumhur ittifakinin mecliste cogunlugu kaybettigi durumda bu 2 hafta cok daha ilginc bir hal alabilir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Testere buralarda olur , o tarihlerde kazanan kaybeden üç aşağı beş yukarı bellidir.
Bugun her taraf yeşil diye , dönüş diye algılanmasın 4.37 dolar hikayesine merkez den öpücük geldi .
Pasuman yapıldı , Bu belirsizlikler olduğu sürece hem endeks , hem dolarda ateş yükselmeleri olacak .
100.000 altında alıcı gelmesi iyi şimdi takip edilmesi gereken bu alıcının devamlılığı ve endeksi daha yukarı taşıyıp taşıyamayacağı.
Beştepe ekonomi toplantısndan doyurucu bir açaıklama gelmezse dolar düzeltmesini yaptıktan sonra yine yukarı hamle olayı yüksek ban göre