O ozbal ın tahmini birleşme fiyatı eriyas ın değil. erciyasınki 62 Tl civarı. YTD.
Printable View
şu 14.80 üzerine kalıcılık olduğu sürece yukarı potansiyel düşündürüyor..
haydi taktacı ver coşkuyu..:oleyo:
taktacı 15.50 üzeri kalıcı oluversen hallolur gibi bu iş..:wave:
haftaya ak .... kara ... ... belli olur artık.. :wave:
hafta.. üzeri her kalıcılık yukarı potansiyel demek.. yani 15.81 üstü güzel altı bekle gör..
https://i.resm.im/3zPwk0G.JPG
hadee.. üstü yeni üretim demek.. :plc:
https://i.resm.im/bgQvByv.JPG
ah, bi de eblek gibi borucu dostlarım olacaktı.. belki gelir birgün..:)
artık 17.12 destekli taşımaya devamke..:plc:
https://i.resm.im/HPdZc7B.JPG
Bu ülkede azıcık hukuk var ise sonuçlarını göreceğiz. Suç duyurusunda bulundum bakalım o boruları nereye döşeyecekler.
iyi yapmışsınız sn. kimyacı hasan.. spk her hissesininden olanın şikayetini dikkate alacak olursa:plc:
ben de şikayetçi olacağım tavan gösterip aşağı çaktılar, kardan zarar..:plc:
dön dolaş yine 15.80 ve 17.12 önem arzediyor..
https://i.resm.im/6hK0t3N.JPG
15.80 de bekleyebilirdim ama stoplattın ya daha ne diyeyim.. nasip bu kadarmış..:plc:
Sen dalga geç. Açıklama yapmayacağım çünkü sende işin içinde olabilirsin.Sadece 16 haziran da 4 milyon hisse alan kişi ne kadar öngörülü....17 haziranda birleşme kararı. Hisse 7.4 dan 16 ya soluksuz çıkıyor. Madem bronz üyesin devamını sen tamamlarsın
içtiğinden bana da ver de bende içeyim.. güzel kafa yapıyor.. bende görmek istiyorum böyle rüyalardan..:kahkah::kahkah:
ne işiniz var sisin bu akılla borsada, git çelik çomak oyna, kumda kale yap, ne bileyim ben..:plc:
kimyacı hasan,
newtonun kayıp simya tarifi bulunmuş..
Tarifte, Felsefe Taşı’nın ana malzemesi olarak görülen “sophick civaâ€sının nasıl yapıldığı şifreli olarak anlatılıyor. Taşın, kurşun gibi baz metalleri altın gibi değerli metallere dönüştürebileceğine inanılıyordu.
ben sende bu şifreyi çözecek yeteneği görüyorum.. ne dersin çözebilir misin..
geleceğim eblek hocam..
gerçi burada keyfim yerindeydi kimyacı hasan ile gülüşüyorduk..
bak kimyacı hasan kardeşim, 20 yıllık borsa haytımın ilk 2 yılı kıçımdaki dona kadar aldılar.. sana 20 yıllık borsacı abi nasihatı..
git sanal hesap aç, kitap al, eiğitim al ne bileyim ben yap birşeyler ama benim o 2 yılki duruma düşme.. bu kafayla olmaz, yapamazsın..
ister nasihat de.. istersen hadi oradan de.. sana kalmış..
bol kazançların olsun..
Sen ustasın ben usulsüzlüklere prim vermek istemeyen normal yatırımcı...
Şu hikayeye bak
Erciyas ın ana şirketi 2016 da özbal ile birleşmek için spk ya başvuruyor. Nedenini bilmiyorum bu olay gerçekleşmiyor fakat %51 hissesini alıyor. Gel zaman git zaman %51 hisse alan erciyas mkk başvuruyor ve yüklü hisse satışı için onay alıyor. Hisse bu haber ile etkilenip bir süre düşüyor.Sonra ne hikmet ise sanırım Nevzat diye birisi 16 haziranda 4 milyondan fazla hisse aldığını açıklıyor. Sabah hisse hareketli ve ne hikmetse 17 haziran yani bir gün sonra erciyasın boru kısmı (yan şirket) birleşmek için spk ya başvuruyor.Hisse tavan serileri ile 7.4 den 16 lara çıkıyor.
Şimdi bu anlattıklarım normal he mi? Ben bilgi bazlı dolandırıcıları şikayet ettim. Sonuç sıfır sonra savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ben vatandaşlık görevini yaptım.Şimdi ben nerede yanlış yaptım. Bu arada bilançoda arge için 35 milyon ayırdığı gözüküyor sonra ben yatırımcı danışmanı ile görüşünce yanlışlık oldu sehven oldu diye siliniyor. Bu gibi dolandırıcı var ise karşılarında ben sanal hesap ,kitap ve eğitim mi almalıyım?
evet eğitim alman lazım gerçekten.. senin şikayet ettiğin şahısların yaptıkları prosedürlere (spk) uygundur çünkü.. bir şey çıkmaz yani.. boş işler..
ama sen yine de uğraşmak istiyorsan uğraş..
bu arada büyük ihtimal hisseyi daha da çıkarabilirler, teknik olarak bu ihtimal görünüyor..
geçenlerde son yorumum olsun demiştim ama.. bu son olsun o zaman..:)
bol kazançlar..
Allah yardımcın olsun, ne diyeyim..
şu yazdıklarından anladığım kadarıyle bilgin yok gibi geldi, onun için eğitim al dedim..
umarım borsada istediğin kazançları elde edersin ama zordur bu işler.. kazanç elde eden de var batanı da..
bol kazançların olsun tekrar..
Genel Kuruldan beklenti var mı desem? Ne zamandır burada yazan yok da.
genel kurul değilde, birleşmeden sonra ist. portföy yön verecektir diye düşünüyorum şahsım adına.. ha olurda oralara gelire 22 üstü önemli gibi sanki:plc:
F. DUYURU VE İLKE KARARLARI
1. Kurul Karar Organı’nın 11/11/2021 tarih ve 59/1669 sayılı Kararı Uyarınca Yapılan Duyuru:
Halka açık olmayan ortaklıkların paylarının ilk defa halka arz edilmesi işlemleri kapsamında;
a) II-5.1 sayılı İzahname ve İhraç Belgesi Tebliği'nin 11'inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde düzenlenen
izahnamede yer alacak ve özel bağımsız denetimden geçirilecek finansal tabloların belirlenmesine ilişkin satış döneminde,
Ağustos – Kasım 2021 dönemi içerisinde altı aylık ara dönem finansal tabloların kullanılacağı satış döneminin aşağıdaki şekilde
uygulanmasına;
Satış Dönemi İzahnamede Yer Alacak ve Özel Bağımsız Denetimden
Geçirilecek Finansal Tablolar
16 Ağustos – 1 Aralık Son üç yıllık ve altı aylık ara dönem finansal tablolar
b) İzahname Tebliği'nin 11'inci maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendi kapsamında; "Satışın başladığı tarihin, bu fıkrada
yer alan tablolarda yer alan her bir dönemin bitiş tarihinden itibaren on beş günü geçmemek üzere bir sonraki döneme denk gelen
bir tarih olması durumunda, bir sonraki dönemde kullanılması esas olan bağımsız denetimden geçmiş son dönem finansal tablolar
izahnameye ek olarak verilir." hükmündeki ek sürenin halka açık olmayan ortaklıkların paylarının ilk defa halka arz edilmesi
işlemlerinde, her bir satış dönemi için on beş gün yerine otuz gün olarak uygulanmasına,
c) Yatırım kuruluşlarının halka arz süreçlerindeki iş yüklerinin azaltılması ve maliyetlerinin düşürülmesini teminen, VII128.1 sayılı Pay Tebliği’nin 29’uncu maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca hazırlanması gereken analist raporu sayısının asgari 2
olarak dikkate alınmasına ve söz konusu analist raporlarının VII-128.1 sayılı Pay Tebliği’nin ilgili hükümleri çerçevesinde ilan
edilmesine,
ç) Halka açık olmayan ortaklıkların paylarının ilk defa halka arz edilmesi işlemlerinde, halka arz edilen payların piyasa
değerinin 100.000.000 TL ve altında olması durumunda “Borsa’da Satışâ€ yönteminin uygulanmasına
karar verilmiştir.
yukardaki yazı dünki spk bülteninden.galiba özballa ilgili.yorumlayacak biri varmı
KAP'da yazı var okuyun..
Kimsecikler yok,
öZBAL Boru ERciyas ile birleşiyor.
BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Payları Borsa İstanbul'da işlem gören Özbal Çelik Boru'nun bir kül halinde payları Borsa İstanbul'da işlem görmeyen Erciyas Çelik Boru tarafından devir alınmasına ilişkin pay dağıtım işlemleri 13.01.2022 tarihinde gerçekleştirilecek olup Erciyas Çelik Boru payları bu tarihten itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacaktır.
Bu kapsamda 13.01.2022 tarihinden geçerli olmak üzere;
• Özbal Çelik Boru kapsamında bulunduğu tüm endekslerden çıkarılacaktır.
• BIST Katılım 100 Endeksine Özbal Çelik Boru'nun yerine 1'inci yedek olan Özderici GMYO dahil edilecektir.
• Erciyas Çelik Boru aşağıdaki endekslere dahil edilecektir.
BIST Pay Endeksleri'nin hesaplanmasında Erciyas Çelik Boru'nun paylarının sayısı 77.770.481, fiili dolaşımdaki pay oranı ise %21 olarak dikkate alınacaktır.
KAP'a gelen açıklama :Alıntı:
Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. ERCB.E işlem koduyla 13/01/2022 tarihinden itibaren (BUGÜN) Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacaktır. (Maksimum Emir Değeri: 3.000.000 TL).
ERCB.E pay sırasında işlem gerçekleşinceye kadar serbest marj uygulanacak olup, oluşan ilk işlem fiyatı o seansın devamı için baz fiyat olacak ve oluşan baz fiyat ile alt ve üst fiyat limitleri belirlenecektir.
İlgili sırada baz fiyatın oluştuğu seansın sonuna kadar piyasa emri ve piyasadan limite emri girilemeyecektir.
Düşüşün sebebini tahmin edebilen var mı ?
Tesladan ihale alabilen bir şirket 55 lerden 38 lere neden iner ?
Lotu az ,kar güzel!!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.