2005 yılındaki hareketin aynısını bekleriz
Printable View
2005 yılındaki hareketin aynısını bekleriz
Citibank Yabancı da bugün itibari ile 7.112.201 adet mevcur takası
Teknik analizler hep SAT vermiş
Yükseliş için bir mucize lazım
İnşallah , o da olacak.
Defter değeri 6,51 TL
12 aylık bilanço geldiğinde , yeniden değerleme nedeniyle , defter değerinin 7,5 TL , hatta daha da yukarılara gelmesi ihtimali var.
Ben , bu beklentilerle hissedeyim ve lot miktarımı arttırmaktayım.
3,11 TL. lik fiyat , sudan ucuz bir fiyat
Daha da düşerse , ekleme yapmayı düşünüyorum
Hayırlısı olsun.
28/06/2024 ü görmek gerek
bu kağıdın en az xx tl lere gitmesi gerek bu yıl olmaz ise 2025 yılı
Bizim insanımız şunu yanlış yapıyor hep giden kağıda girmeyi tercih ediyorlar. Kazabilirler elbette ama yatırımlarını diplerde olan kağıtlara yapsalar inanın çok rahat kazanacaklar ve dipteki kağıtların beklenmeyen yerlere gidebileceğini göreceklerdir. Bu kağıttaki beklenti villaların devri veya satılmasıyla borç yükünden kurtulması olacak, o vakit defter değerini çok rahat görüp belki de 2 ye 3 e katlayacaktır.YTD.
İşlem hacmi yerlerde. Bugün , 3 milyon adet işlem oldu
Artık , kimse satmıyor. Dip göründü. Artık , spek mal toplayabilmek için yukarı yapacaktır diye düşünüyorum.
Ama borsa da çok kötü. Bu düşüşlerden Tektu olarak nasıl korunacağız , bekleyip göreceğiz.
Bu tarihe kalmadan da şirketten “ Birkaç otelimizi sattık ve kısa vadeli borçlarımızı ödedik “ diye bir haber de gelebilir
Ben , kendi adıma , Tek bir lot satmadan bekleyeceğim
Haber geldiğinde speğin ne yapacağını çok merak ediyorum
Sanırım , lot kaptırmamak için , hemen tavan açıp seansı tavandan kapattırır.
Bir de , birkaç gün önce ; Şirket borçlarını ödeyemiyor , konkartado ilan edecek ; diye bir söylenti çıkarmışlar
BİST te borca batık başka hisseler varken , bu mu batacakmış. 8-10 otelini satsa borç falan kalmaz. Üste bir kamyon para bile kalır.
Konkardato söylentisi çıkınca , satmayı bırak lot sayımı daha da arttırdım
% 7,14 yükselerek 3,30 dan kapadı. Gerçi , bugün borsa % 5,38 yükseldi , hisselerin çoğu yüksek pirimlerle kapadı.Yine de şükürler olsun Tektu bugün beni yanıltmadı. Artık bundan sonraki seanslara bakacağım. Bana göre Tektu nun daha gidecek çok yolu var.
3,30 TL. fiyatlar , bana göre Tektu için ısınma hareketleri , daha gidecek çok yolu olduğunu düşünmekteyim. 4 TL . ve üzeri fiyatları kısa sürede göreceğini tahmin ediyorum.
Herkes ,yeni halka arz hisselerinde nasibini ararken , ben eski hisselerde nasibimi arıyorum. Bana göre , bu yeni halka arz hisselerinin çoğu çok fazla pirim yaptı.....Hayırlısı bakalım.
Odeo bankla anlaşma sağlanarak kısa vadeli borçlar ödendi diye bir haber gelirse ve güzel bir bilanço gelirse hissenin önü açılır.
% 4,24 pirimle 3,44 den günü kapadı. Hisse yavaşta olsa yukarı doğru yürümeye başladı.
Bedevadan biraz daha ucuz bir hisse
Bofa 3,5 milyon lot sattı.Kaldı 5,5 milyon lot haftaya bitirir galiba
Bofa gün sonu 4 milyon 600 bin lot sattı. Geriye 4 milyon kadar lotu kaldı. Artık bi patlama yapıp yılların acısını çıkarman lâzım
ben yine kendimleyim galiba gerçi birde ziyartçi var
Tektu nun patronu , % 15 hissedarı Mehmet Ali Yılmaz , kalp krizi geçirip vefat etmiş
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Bugün , kim almış , kim satmış
Pasta varsa , paylaşabilir misiniz ?
Tektu yu Metur ile karşılaştırdım. Çıkan sonuç :
Tektu bedavadan işlem görüyor.
Bofa da üç milyon lot kaldı dün iş bankası milyon lot ile ilk alıcı konumundaydı
metur da 108 milyon lot var iken tektu da dolaşımdaki lot sayısı 195 milyon lottur.Dediğiniz gibi Metur 16,xx lerden işlem görürken bizim tektu 3,8 ler den işlem görmekte en az yarı değerini hak ediyor bence bizim 28 HAZİRANI Bİ GÖRELİM İSTİYORUM ZATEN
Ben , speğin ucuzdan mal toplama derdinde olduğunu düşünüyorum. Ama , kimse satmazsa mecbur , yükselterek toplamak zorunda kalır.
Tektu ile YYAPI genelde ayni fiyatlarda seyrediyordu. YYAPI 4,80 Lere yükseldi.
Sıra , Tektu ya gelmeli artık. Çok ucuz kaldık. Biraz sabredeceğiz artık.
Şu Bofa nın malları bitince hisse yürür.
Zaten , ben Bofa nın da bir plan dahilinde iş yaptığından şüpheleniyorum. Asıl amaç , hisseyi ucuzdan toplamak olabilir.
3,74 TL ye turizm hissesi mi kaldı
10 TL den aşağı bile yok sanırım
Bofa şuana kadar 235 nin lot daha sattı.dün en iyi alıcı olan iş yatırım 484 bin lot sattı.3 e kadar düşen tektu dün 3,97 yi gördü bugün hacim daha az zaten yan tahtalarda hareket de yok.bunu da düzeltme kabül edip yolumuza devam ederiz inşallah
MARTI da piyasada dolaşan lot sayısı 595 milyon lot yaklaşık Tektu nun 2,5 katı.Şuan borsada 4,30 dan işlem görmekte.Aynı işi yapan iki firma gün gelecek ederi ederine mutlaka gidecektir.
smartg
Brlsm
Bfren
Atatp
Son 3 yıllık işlemlerim hepsinden Allaha şükür en az %100 ile ayrıldım.İNŞALLAH burada da bu başarıyı yakalarız.ytd.
Bugün yükselen borsada % 3 e yakın düşüşte.
Düşüş için hiçbir sebep yok. Bence bu bir oyun. Bunaltıp sattırmak istiyorlar.
Ben , an itibariyle 3,73 den de alıyorum
İndirsinler . Sıkıntı yok. Ben düşük fiyatlardan alıp duruyorum.
Kısa vadede ihtiyacım olmayan bir parayla alıyorum. İstediği kadar bunaltsın , satmam , aksine ekleme yaparım.
Satmayıp da sabırla bekleyenlerin , kazanacaklarını düşünüyorum.
Yazarız dostum inanmadığım hiç biryerde yazmadım.Buraya daha yeni üye oldum.Şirketin bankaya olan borçları 28 hazirana kadar öyle ya da böyle bitecek.