Vakıfbank Ankara Çayyolu Şb (5.10)
Denizbank İstanbul Avrupa1 (4.00)
Miktar 200K
(Bir arkadaşımda 50K usd için Şekerbankdan 5.00 oran almış)
Sevgi ve saygılarımla
Printable View
11 Ocak Cuma 14:32 TCMB OCAK BEKLENTİ ANKETİNDE YIL SONU DOLAR/TL BEKLENTİSİ 6,18
11 Ocak Cuma 14:31 TCMB OCAK BEKLENTİ ANKETİNDE 12 AY SONRASI ENFLASYON BEKLENTİSİ %15,91, ÖNCEKİ %16,46
11 Ocak Cuma 14:30 TCMB OCAK BEKLENTİ ANKETİNDE CARİ YILSONU ENFLASYON BEKLENTİSİ %16,45
citi bireyselden çıktı türkiyede.
6,50 üzerine geçer ve yerleşirse kolay kolay durulmaz, bol kaymaklı ekmek kadayıfı olur. Bol para saçan politikalar enflasyonu, faizleri ve döviz kurlarını ateşleyecektir. Ne de olsa durmak yok, iki ayak da gaz pedalına basılı halde sabitlendi, her tarafımızı büyümeye devam.
hazine borçlandığı 2mia $ ı neden eur ya çevirdi? fikri olan?
Döyçe bank :TL dünyanın en ucuz para birimi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Miktar nedir teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirinbaba trade miktarını bilmiyorum .Kar amaçlı trade vardır diye düşünüyorum .Ky dolar deposunu doldurdu .Spekler küçüklere kolay kolay büyük para kazandırmazlar .
Yani uzun vade burdan alalım 6.30 dan satalım diyerek döviz yatırımı için alacaklarını sanmıyorum .Hem riski çok hem gecelik swapı yüksek .
O yüzden trade eden gün içi alıp yukardan satar sonra sattığı bir yerden aşağı short girer diyor benim mantığım .
Şimdi olay şu bence ..4 lerden alıp 6.50 lerden satan babayiğit var iseki bana göre daha çıkacak diye satan olmamıştır .Var ise o kişi için illizyondur tl .
Ama 3.50-4 lerden alıp hala elinde tutan var ise dolardan az faiz aldığı illizyon diyemeyiz .
2019 da yatay yapar ise dolar esas illizyon dolar olabilir .
helede türkiye gibi bir ülkede adamı en çok faiz yorar,
dünde şeyi düşündüm az parası olan küçük yatırımcı olsam geçen gördümde bu ufak illerde henüz açılmadıysa şuan 2 marka var kendi çok lezzetli etleri dükkana kadar getiriyor soğuk zincilre, sende 100 gr 8 tl den felan satıyosun ekmek arası, öyle birşeyler açardım küçük bir ilde merkezi biryere, hem çok lezzetli hem çok ucuz
En temiz para guzel yerden maliyetlenilmis, iyi secilmis hisse senetlerinde...
Syg,
Ticaret zordur ancak içinde olan bilir ama para ile borsa,faiz dolar euro işi daha stresli bir iş.
Ticaretle uğrasan elinde nakit olursa mal alır,yeni yatırım yapar sonra değeri arttımı düştümü diye hergün takip etmez.O açıdan daha rahattır ticaret demek istedim
Mesela 1 cent'ten Eregl, gelirse tabii, bobrek satisa cikarilip alinmaz mi?
5 sene bekleyen adam paranin seyine koyar...:)
Syg,
Az once garanti mt aradım 22 üstü alamamış bugün
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapikredide gun sonu bolge mudurlugu telekonferansinda firca yemis arkadas aradi 22.50 de o veriyor
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ticarette arkanızda sağlam duran aile olması lazım sadece maddiyat olarak da anlamayın sizi tek olarak görürlerse çalışanlarınız bile sizi sallamaz özellikle lokanta cafe bar vb gibi işlerde