Notumuzu düşelim;
31/12/2021 kapanış bilgileri
Alış : 1,44
Satış : 1,45
Printable View
Notumuzu düşelim;
31/12/2021 kapanış bilgileri
Alış : 1,44
Satış : 1,45
Herkesin yeni yılını tebrik eder; 2022’den pandemiden kurtulmamızı, sağlık, huzur ve bol kazan getirmesini dilerim.
inşallah elimizde patlamaz:cool:
Biriktirmeye başlıyoruz.
Esen kalın
4.ceyrekde 300m kar bekleniyor . Kredi daralmasj yasamis raporlara gore . Bankalarin rekor kar getirdigi donemde gelen kar hayal kırıklıgı .60 70 m dolar yillik kar var . Yetersiz
Günlük grafikte bariz OBO var...1.43 altında sert satış yer...
1.62 üzeri haftalık kapanışlarda DELİ DANA MODE ON... Orta-Uzun vade dip oluşumunu tamamladı. Takası mükemmel durumda. En çok gelecek vaadeden bankalarda ilk sırada ... Hiç bi şey olmaz .. Korkulacak bi durum yok.. CR7...
https://i.ibb.co/BsF92yV/ezgif-com-optimize-3.gif
Az kaldı gibi bir his var içimde [emoji38]
Selamlar hocam sizi twetterdan takip ediyorum. Twetlerinize cevap verme modu kapalı olduğu için teşekkür edemedim. Burdan verdiğiniz emekler için teşekkür edeyim.
Benimde bu bankada hedefim büyük.
İnşallah güzel olur herşey
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O gün 820 m.dolar iken bugun 300 m dolar . Bu ulkenin neyine yatirim yapacan .
ülkeyi sevmeyen terketsin ... belki de terketmişlerdir...
2000 ve oncesinde krizler olurdu endeks cokerdi ama oyle toparlardi ki tl ve dolar bazli cokusun esamesi okunmazdi . 3 ayda 2000 den 20000 e gittigini bilirim . Borsa boyle tepki verip gidiyordu dolarsa 650 binden 1.350 bine cikardi anca .
Eylulde 8 lira suan 13.5 lira dolar
Borsa eylulde 1400 suan 2000 . Dolar bazinda erime den bahsetmiyorm
tskb altinda isgyo tsgyo isfin iskur isgsy gibi ivir zivirlari toplarlarmi diye dusunuyorm . Iki buyuk isc ve tskb kalirmi cok daginik is grubu bu hayal tabi ki .
Reel olarak kanal istanbul onem arz ediyor arazileri var . Hareket gelebilir tsgyo uzerinden tskb ye
En reeli de 2023 de 2 milyar kar eder buyuk ihtimal . Gerceklesmesi en buyuk ihtimal bu .
Tsgyo 4.ceyrekde 145 m kar acikladi . %90 tskb istiraki . Tskb den 300 m kar bekleniyor . Bankalarin 2 ye 3 e katladigi 4.ceyrek karı tskb de %50 artisla 300 m beklenen .
Tsgyo ve isfinden 160m kar yaziyor . Bankaciliktan 140m bekleniyor bu durumda umarim surpriz yaparda 400 civari aciklar kar.
Bankalar taban yedigi gunun tabanini deldi gecti % 10 uzerine koydu . Tskb o gun 1.63 ile taban oldu oraya bile gelemedi . 400 civari kar gelirde umarim biraz toparlar
Bütün bankalarda görüntü böyle M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gittikleri gibi gelirler
Geldikleri gibi giderler
Her zaman böyle olmuştur.M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortam kötüyken mal alacam tabiki güzelken satmak için. Şu an herşey olması gerektiği gibi.
Düşse de çıksada fark etmez benim için. Sonunda olacak belli.
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün sağlam duvar ördüler. Birileri habire 1,52 den mal sattı sanki.
Tam aksine 1.52 korkunç alış ağırlıklıydı bugün...
https://i.ibb.co/txWyPLP/Ekran-Al-nt-s.jpg
Gecen sene bugunler bddk bankalarin temettu dagitma konusunda aciklama yqpmisti bu sene aciklama yok . Temettu dagitimi olacakmi
Alımlar çok güzel bugün umarım devamı gelir.
Tavan yapmasi lazim ki diger bankalarla esitlensin . 20 aralik dan sonra diger bankalar %13 fark atti buna
%15 e cikti fark . Tek.kurtariri temettu bedelsiz oda muamma bddk izin verecekte biraz zor kriz donemlerinde .
1 aylık takas dağılımını yayınlayabilirmisiniz.Teşekkürler
Deli dana moduna az kaldı [emoji854]M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenti 300 m.kar ancak ben 500+ kar bekliyorum . Bakalim ne olacak tsgyo+isfin 150 m kar gelecek son ceyrek . Gecen sene 4.ceyrek 140m zarar gelmisti . Bankacilik operasyonunda olaganustu kayip yoksa cok rahat 500 uzeri gelmesi lazm .
**malı kafayi yedi
Basini yersin bekle daha cok beklersn . 1.64 niye yaptn 1.57 ye niye geldn . Bekle alirsin . Suzme cocugu
1.64 ile beraber tavana gitmesi gerekiyordu 20 aralikdan beri diger bankalarla acilan makasi kapatmis olurdu .
Tsgyo + isfin in 150 m.kar ina ek yatirim finansman da iyi kar etmis olabilir malum 4.ceyrek hacim rekorlari kirildi . Durum bu olunca tsgyo bilancosu ile baslayan hareket tavan ile bitmeliydi .
Bilanco iyi incelenmeli
Tsgyo 140 m kar getirince son ceyrek elleri ayaklari dolandi %10 yukari aldi hisseyi . Yolunu buldu bugunde pervasizca verdi . Dolarini alacan yatacan kim ne derse desin . Hadi eyvallah
Diğer bankalar karını yüzde yüz civarında artırırken TSKB yüzde elli artırmış. Pek hoşuma gitmedi ama önemli değil daha iyi olacak
Dostum son çeyrek karı için zaten 300 milyon civarı konsensus beklenti vardı 315 milyon gibi geldi... Beklentiye yakın... Ben bu sene tekrar eski günlerindeki gibi martta %4 civarı brüt temettü ve ayrıca haziranda %20 civarı bedelsiz verebileceğini düşünüyorum. CR7 ...
4.ceyrek ayrilan karsiliga bakin . Berbat otesi . Gorende her mahallede subesi var elini kolunu sallayan kredi aliyor bunlardan zannedecek .
Son ceyrek tsgyo 140 m gondermese tskb sadece 170 m kar aciklayacakti . 😀😀😀😀
Bankalarn rekor kirdigi donemde iyi carpmislar .