Fon işi iş değil.
Hisse olsa bugün düşüşün başında sat çık.
Fondaysa ekrana öle bakakalıyoruz, gözümüzün önünde eriyor.
Printable View
Eıb icin son fiyat 0,062229
elımde dbh kub tdg eıb ahu osd acc var..bende eksı yıyecem.. fon işi hısse ısı bitti..ben de bugun radıkal karar verdım.webster gıbı kredıler mınımal ıken ev alacagım..
Arkadasslar ilginc degilmi
Ne rusyadan ne bizim kanattan siyasi aciklama yok henuz
ankara merkeze tasınıyoruz yazın..hazır kredılerde dusukken alacagım guzel bı ev..batıkent cıvarı..arabamda var 3008..baslarım fonuna hıssesıne ..kendı kendımı sıkıntıya sokuyorum baslarım bu işe
Ben idlibten degilde virusten korkuyorum
İranlilarin bir ayagi turkiyede
İranda iki kisi ölmus virusten
Muhtemelen tasiyici sayisida coktur
Bir haber dusse turkiyede corona var diye
İste o zaman hapi yuttuk
Altin onsu deli dana gibi.vuris kaynaklimi bu.sadece.?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Degil
Bunu derecelendirme kuruluslari da dile getirdi
Global bir kriz bekleniyor diye
Bakilirsa dunya borsalari sebepsiz dusuyor
Dun dax eksi bir yapti
Gecen ayda ful dusus vardi
Borsadan cikan para onsa giriyor
Ons o sebeple cikiyor...
Para bir yerden cikarsa biryere giriyor...
Gozde kaşari basi cekiyor masallah yine
Neyse
Tcd icin umut var.
En ufak iyi haberde bugun arti 5 atar
Haber gelmezse ufak ekside kapatir suan icin
Arti dahi getirebilir
Muhtemen sort actilar
Ummeti muhammet
Tcd hisseleri ucusa gecti
Siz endekse bakmayin
İlk yirmi kirmizida endeks ondan kirmizi
Tcd iyi topluyor
Birde reis iyi haber verirse
Yururuz la yururuz
Bunun serefine amcama af talep ediyorum
Mapustan ciksin
Cikmayacaksa bir karton parliament goturcem amcamaaaaaa
Paket demedim daaaaa
Ben cikisi zaten planlamistim sabah verdik cikisi ogkeden sonra malum.ongorum endex 112 e gelmeden ,tekrar yukselis olmayacak.birde abd 10 yillik ve altin sakat.kardan zarar zaten benimkisi.yorum yapmis olayim :))SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
türev kısmı dün devreye girmiş biraz umarım faydası olur dikkatinizi çektiyse tkf daha başarılı
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gozde
Dardnel
Tekfen
Tcd bulunduranlar
Kapatin isiklari bu hisseleri takip edin
Bunlar toplarsa tcd bugun enaz arti 2
Son durum.nasil ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben baktim 3 ude cokukSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlasilan tte bugun show yapacak
Dün doları kontrol etmek için kamu bankalarının 2 milyar dolar sattığından bahsediliyor.Doların sadece yükselişini engelleyebildiler ama düşüremediler.Bu kadar belirsizlik varken piyasadan ciddi bir atak beklenemez.Farkındaysaniz medya be yetkililer suriyede ne yaşandığına dair açıklamalar yapmıyorlar.Kapali kapılar ardında neler görüşülüyor bilmiyoruz ama bir süre izlemede kalmak en iyisi.%2 kar yapacağım derken %10 zarar yapıp üstüne sağlığımızdan oluyoruz.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O haber yalan ustadim
Dun degil bir aydir satiyormus
Bu normal bir durum
Ulke ekonomisini dik tutmak icin kamu bankalari vs mb cesitli yontemler uygular...bu da bunlardan birisi...
Bugun cok iyi gidiyor
Endeks hafif cikiyor ama hisselerimiz harika
Bir de iyi haber gelirse
Ki soyle bir haber
Gozlem noktalarinin gerisine cekilde rejim diye
Dadindan yenmez
yahu bugün cuma ortam bozuk bist kesin düşer düşükten alırım diye hisselerden birer parça sattım.
hisse fonlara biraz alış verdim, bu sefer de tam tersi oluyor, endeks çıkıyor yine ters köşe olduk herhalde.