bu işte bi terslik var
=((F2-E2)/E2)*100*(365/D2)/0,85 şeklinde değişiklik yapınca mk artar
excel i paylaşın isterseniz bakalım
hisse yoğun fon tablolarında da stopaj yok
Printable View
120 saat doldu
Cumhurbaşkanı adım atarız, istediğimiz çekilme olmadı demiş.
Borsa patinaj yapar gene.
Tahvil faizlerinde değişme olmadı da ondan
Sabit kaldiginda kvbf lari ppf lari kadar yada 1 tik ust getirmesi gerekmezmiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bereket versin.bugun vk6 yi vk11 e cevirmistim.2 side likit ken vk11 de kalmak daha iyi geldiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ysu %114 geldi.
Milli Savunma Bakanlığı:
“Sürenin sonunda ABD tarafından PKK/YPG’nin bölgeden çekilmesinin tamamlandığı bildirilmiştir.
Mevcut harekat alanımız dışında bu aşamada yeni bir harekat icra edilmesine gerek kalmamıştır.”
Gpg net oran %129 mk
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcd mk 429. Günün en iyilerinden
fonlar gerçekten enteresan oluyor. yeri geliyor bir hafta tcd'yi yerin dibine sokuyor, sonraki hafta soktuğumuz yerden geri çıkarıyoruz, yeri geliyor gpg'yi öğüp bir sonraki hafta yerden yere vuruyoruz. en son da ben geçen hafta acc'yi gök yüzüne doğru uçurmuştum ama bu gün yerin dibine sokmayacağım. çünkü anlaşıldı ki fonların performansları her zaman aynı olmuyor, olması da mümkün değil anlaşılan. yapılacak en mantıklı şey, hisse fona ayıracağımız parayı en uygun iki üç fona bölmek ve ya nasip demek. diğerlerini de bu mantık çerçevesinde ayarlamak ve ürünleri çeşitlendirmek. sonrası sadece ve sadece ya nasip. bol kazançlar dilerim.
Fon portföyüne göre hesapladığımız sütun : Bugün%
Gerçekleşen : Günlük Getiri %
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3e4934097b.jpg
ACC, GL1 ve TCD de çok fark var.
Ben o işi bıraktım artık Kartal üstadım. Fon yöneticisi karısıyla kavga etmiş ya da kadın olup regl günüyse başka, normal günlerde bambaşka geliyor. :)
Bayan arkadaslarimizi kirabilirsiniz ustadim. Onlar bizlerin her seyi. Evvela analarimiz bayan.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önce de yazdığım gibi sözüm en başta kendime olmak üzere yaklaşık bir aydır farklılıklar oluşunca hemen o fonu yerin dibine sokup ertesi hafta tekrar göklere çıkardıktan sonra yine yer ve gök arasında hızlıca dolaştırıyoruz. onca çabaya rağmen de gün içinde ertesi güne dair sağlıklı tahmin de yapamıyoruz. şu durumda hangi tür fon tercih edeceksek aylıktan başlamak üzere 3, 6 ve yıllık getirilere bakarak uygun gördüğümüz iki üç fona eşit şekilde yatırım yaparak ya nasip demek ve fonlarda anlık işlem de yapamayacağımıza göre hisse yatırımcısı gibi anlık olarak borsa izlemeden işimize gücümüze bakmak, yapılabilecek en doğru şey gibi geliyor bana. bol kazançlar dilerim.
Arkadaşlar rica etsem şu Excel tablosunun son halini grubumuz ile de paylaşabilir misiniz?