Printable View
Bir de ilk karşılamada beyaz saray önünde KIRMIZI HALI fotosu var bulup bakın netten buraya da koyun...
Resmen Trump ve eşi Melanie, bizimkileri halının dışına atmışlar...İnsan değer verdiği KANKA misafirine böyle mi yapar ?
Bu mektup konusunda dikkatimi çeken bir konu var.Konuşmada mektupları iade ettim diyor.Benim bildiğim bir mektup vardı.Başka mektup varmı,benmi kaçırdım ?
Dolara dth ci geldi 77 ustu tutunamazsa gevser
İade ettim demiyor...TAKDİM ettim diyor...Hani işinizde ÜSTLERİNİZE TAKDİM edersiniz ya...Sizden çok daha daha üst pozisyonlara...
12 Kasım günü Sağlık Bakanı yaptığı açıklama ile devlet hastanelerinde, PPP yani KÖİ modelinden vazgeçilerek “genel bütçe kaynaklarıyla†yapıma geçileceğini söyledi. biz bunun milleti soymak olduğunu yazdığımızda çemkiren katalitik konvertor gibi troller, neden vazgeçiyorsunuz bu köi lerden ? çünkü artık borc ve finansman bulamıyorsunuz. Yandaşa sacack para kalmadı. neyse ne belanız varsa.
Ama atı alan Üsküdarı geçmedi mi bu şehir hastaneleri işinde...Zaten birçok şehri bağladılar bu hastanelerle, garanti ve fahiş ihalelerle...Daha pay kaldımı ki ?
"Bedouin Traveler" gibi başlık başlık gezip,dolar şöyle düşecek böyle düşecek diyorsun ama düşmüyor bir türlü...
Günde 1 defa söylesen tamam ama 1000 defa söylüyorsun...
Bıkmadın mı?
Burda günlük al-sat yapan yok denecek kadar az bilmiyormusun?
10 krş da düşse 20 krş da yükselse satmayacak burdaki insanlar anla artık bunu...
İngilizce bilmeyenler için Dip Bilgi:"Bedouin Traveler":Bedevi gezgini...
saygılar/başarılar
CNN'in Beyaz Saray muhabiri olan Kevin Liptak, imzalı yazıda, ABD Başkanı Trump'ın 'güçlü liderlere' gösterdiği yakınlık konusunda örnekler yer aldı. Yazıdaki en dikkat çekici ifade ise "Ancak hiçbir lider, Erdoğan kadar, Trump'tan istediğini elde edemedi" oldu.
Yandaş medyadan Milliyet Gazetesi böyle vermiş haberi.
Yorum falan katmadan.
Tarafsız ve de objektif olarak.
"hiçbir lider, Erdoğan kadar, Trump'tan istediğini elde edemedi"...
İstatistik kadar subjektif ve de yalana uygun...
Ne elde etmiş biri bize söylese...
Ya da trollerden biri gelse de açıklasa.
Hakaret dolu mektuplarını Sayın başkana tekrar takdim eden birine ne yapacaksınız ki?
"Taze gelin gibi süzülür çakır" ın ezgileri gelir ne zaman zatı devletlerini bir ABD başkanı ile yanyana görsem.
O diğer yabancı devlet ricaliyle olan rahatlığı, hafif kibiri havası gider. Utangaç bir liseli (imam hatipli daha doğru olurdu) gelir onun yerine.
Yakalanmış büyük bir sırrı olan biri gibi.
Hiç açıklanmayan ama çok ta dedikodusu yapılan bişeyler/sırlar olmasın sakın istediğini elde ettiği :one::ss::hah:
https://m.ensonhaber.com/672-moodys-...yukseltti.html
y.t.degildir.
Yine troller basmis...len troller neden dusus topagina gitmiyonuz
https://www.facebook.com/erakface/vi...8261319018484/
Bakın ABD Başkanı bile Erdoğan yalakası gazeteciyi tanıyor ve de gırgırını geçiyor:
Türk Hükümeti için çalışmadığınızdan eminmisiniz_?
dün akşam trump soruları cevaplarken amerikalı muhabire
erdoğanı kastederek bu Beyefendiyi bekletmeyelim iç politika sorularıyla diyor
diplomatik hitap olarak erdoğandan president olarak bahsetmesi gerekirken..
Neresinden tutsan elinde kalan bir görüşme ve açıklamalar silsilesiydi dün geceki...Ben utandım şahsen...
Bizi sabote eden Donald değilmiydi?
"Var mı bana yan bakan!"dan,
"Var mı abimle bana yan bakan"a....
Fıkrayı yaşıyoruz..
https://odatv.com/turk-amerikan-ilis...-14111904.html
14 Kasım Perşembe 14:30 YABANCILAR 8 KASIM HAFTASINDA 113 MN DOLARLIK DİBS SATTI, 61 MN DOLARLIK HİSSE ALDI
14 Kasım Perşembe 14:32 YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATLARI 8 KASIM HAFTASINDA 170 MN DOLAR AZALDI
Pentagon demiş: F-35 Parçaları için Türkiye'ye alternatif üreticileri bulduk !!!
Polonya ve İsrail aç gibi bekliyor zaten.
bu azalma şirketler demi yoksa bireylerde mi.
Bankalardan dth yastık altına mı gidiyor acaba
dolar çıkarsa tüm malvarlığımızda o kadar erozyon olur.diyelim %25 çıktı.evin aldığın maaşın vs. bu yüzden doların çıkmaması iyidir.fakt hükümetin dolar borçlarını (müteahhit özel sektör vs) borçları çıkmaması adına tuttuğunu düşünüyorum.tabi bu ekonomiyle uyumlu değil.
Bak bu sorunun yanıtını kim verir bilmem de dolar yatırımcısının ne kadar bilinçli olduğunu gösteren bundan iyi örnek bulmak zor
Bir de bireylere ait dthlardaki cozulmeleri analiz ederken kadin erkek dağılımını da bilseydik daha anlamlı sonuclara ulasabilirdik diye dusunuyorum
Bu akşam saat 20.00 de Euro2020 ye gitmek için ölüm kalım maçı var İZLANDA ile...TRT1 veriyor...
az gelişmişlik duzeyimizde bu tür veri eksikliğinin etkisi de açık.
F-35 Programı Direktörü Fick:
“Biz bir yıldır sessiz ama bilinçli bir biçimde tüm parçalar için alternatif üreticiler bulmak üzere harekete geçmiştik.
Türkiye’nin ürettiği parçaları temin edeceğimiz alternatif üreticiler bulundu.”
tüm detayların sonu yönetimle ilişkili olarak sonuca varır.maalesef iyi yönetilmediğini düşündüğüm ekonomi için bu gidişatın sonu pek iyi görünmüyor.fakat idare edilebilirlik düzeyi sandığımızın ötesinde uzun yıllar alır.çünkü yönetim davranış biçimiyle süreyi değiştirebilir.osmanlı kapitülasyonları buna iyi bir örnektir.
şu anda yabancı kur saldırısını yapamadığı için işine gelmediği için yapmıyor.gelmedikçe de yapmaz.ama işsizlik ve büyüme verileri hükümetin devam edemeyeceği sınırı aşmış durumda fakat idare edebildikleri bir nokta var oda seçime daha çok zaman var.zamanı gelince genişleme yapar o zaman sonucu alırlar.şu an elleri kuvvetlimi acaba.ytd.
Çok adamı işsiz bırakıp çok adamı maaş zammından mahrum eder patron diğer gurup şirketlerinden kazancı telafi eder ziyan etmez de
Zamanlama yakışıksız olmuş eccük yada abd devleti tepki süresi çok hızlı
Arkanı dönüp uçağa biniyon daha inmeden bakmışsınki açıklama gelir
İlişkimiz böyle böyle oldu
Flört demekki iyi bi tanışma şekli değil
Eski usul görücü style daha eyi ....hatta gençler bi buyukleriynen muhallebiciye beraber gidip kısıtlı kelimelerle konuşçaklar
Flörtte aha böyle aşk acısı
Yersen
Yersen yoğurt içersen ayran (buzlu ossun)
Erdoğan: S-400'ü tamamen kaldırma teklifini doğru bulmuyoruz
Erdoğan: "(ABD ile ilişkiler) Görüş ayrılıklarını aşmanın yolu doğru bilgiye dayalı diyalogdur. Bu alandaki çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz"
Erdoğan: "(F-35) Görevlendirmeyi yaptık, temennim odur ki çalışmalar sonunda olumlu netice alırız. Trump'ı yaklaşımlarında olumlu ve yapıcı gördüm."
Erdoğan: Trump’a karşı olan çevreler, ilişkilerimizi bozmak için yoğun bir çaba içinde.
*erdoğan: (f-35) müşteri değil ortağız, temennim olumlu sonuç alınması-bloomberg ht
*erdoğan: Genelde olumlu geçti, görüş ayrılıklarını aşmanın yolu diyalogdur-bloomberg ht
Moruk zate şöyle biz çok yaşlı morukuz morukuk yani
Eldeki bi guş daldaki bin guşdan eyidir
F16 Ef sikstiyn buna yedek parça versinlerde Ef osbeş de napalım kısmet deriz
Zate mantığa ters
Sana vermediği bi malın alt imal parçalarını senden alsa
Tuhaf bi alışveriş olurdu
Ama tabi f16 stoperdir f35 ise forvet
Aslen mejbur kalmadıkça savaş cinayettir
Kaç gündür "yaptırım yaptırım" diye yırtınan senatörler Erdoğan'ın önünde bardak gibi dizilmiş "Hoşgeldiniz" diyor, "Sizinle işbirliği yapmak istiyoruz" diyor.
Ülken seninle gurur duyuyor Erdoğan. Vallahi ülkesini seven her fert seninle gurur duyuyor.
S.ozisik.
y.t.degildir.
eee rte den de acıklamalar geldi uzman hamster hala bırak 5,63 ü 5 73 bile görmedik
ben sizin gibilere saydırmaktan bıktım siz sopa yemekten bıkmadınız
bu arada sevgili mustafa bey hamster ın iddalı ve yatırım tavsiyesi yazısı forum kurallarına aykırı
geregi yapılacakmı
https://www.durushaber.com.tr/images...epki_85c08.jpg
Reyisin sağındaki senator, pek bana bardak gibi duruyor gibi gelmedi, katalitik konvertör egzos deliği!:yes: