Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, döviz Karşılığı TL Swap Piyasası işlem limitlerini, Döviz ve Efektif Piyasaları işlem limitlerinin yüzde 20’sinden yüzde 30’una yükseltti
Para ariyor merkez
Printable View
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, döviz Karşılığı TL Swap Piyasası işlem limitlerini, Döviz ve Efektif Piyasaları işlem limitlerinin yüzde 20’sinden yüzde 30’una yükseltti
Para ariyor merkez
Tav da kalkışa hazırlanıyor en kötü %4 ü var bugün
Dün deneme için 13:30 dan önce fon alma isteğinde bulundum. Bugün hala portföyümde fon gözükmüyor. TGE isimli fon..
Herhangi bir sıkıntı var mı arkadaşlar geçmemesi normal mi?
aes %20 götürmüş, iyi bari ben %30 falan bekliyordum, ama bugün de % 8-10 civarı götürecek gibi görünüyor, sonunda bizim para sıfırlanacak herhalde... neyse eksiye inmesin de :(
Webster üstad sesim duyuluyomu .
Yine geçmiş bir iki faiz indirimindeki gibi olup
İndirimle birlikte dolar aşağı salarmı?
Ayrıca indirim zaten fiyatlanmış olabilir.
Bekleyip göreceğiz.
Bu arada aklima gelmisken soyliyim webster üstadimizin begenmedigi gümüs ile ilgili..
Gelecegi cok parlak gümüsün su an ki fiyatlari seneye cok ararsınız
Petrol ile kolerasyonu var gümüsün bi fiyatlari toparlasinda petrolun o zaman gorun gümüşü ..
1 sene alican unutucan
Ytd
Bir dümen çevirip ons'uda 1300'lere getiriler ve yıllarca oralarda süründürürlermi?
Olurmu olur.
Hiç şaşmam.
2000 beklerken 1300'ler.
Herşey beklenir şu ortamda.
websterim misterım trabzon 2. tavanı yaptı sıra geldi 3. ye :)
Takipte başımız döndü vallahi.Bu kadar büyük bir belirsizlik ortamını hasarsız atlatmak büyük başarı.
Bank of America stratejistleri, S&P 500 Endeksi'nin 2,960 puanı görüp yeniden dip seviyelere gerileyebileceğini belirtti
Bankanın analizi JPMorgan Chase & Co. ve Goldman Sachs Group Inc. stratejistleriyle çelişiyor. JPMorgan ve Goldman'ın uzmanları hisse piyasasında muhtemelen en kötüsünün geri kaldığını söylüyorlar.
https://www.bloomberght.com/bofa-s-p...ebilir-2253573
Herkes ayrı telden çalıyor.
"Alım / Satım Esasları:
Katılma payı alım ve satım işlemleri, Kurucu’nun merkezi ve alım satıma aracılık eden kuruluşların merkezi, şubeleri, internet, telefon bankacılığı ve ATM aracılığı ile işgünlerinde 09:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilebilir."
https://www.teb.com.tr/upload/PDF/fo...0Fonu_2018.pdf
Muhtemelen satışa açık fon kalmamıştır, dün Ziraat ta da kvba fonu satışını kapatmışlardı.
Unutayım diyorum da her fon portföyünü açtığımda karşımda, unutturmuyor kendini, neyse ki ihtiyacım olan para değil gözden çıkardığım miktardı, çare yok bekleyeceğiz artık bundan sonra satılmaz artık.
İşin kötüsü bu fonda da, diğer hisse ve değişken fonlarda da hiç dokunmasaydım, al sat yapmaya çalışmasaydım, düştükçe alım yapmasaydım zarar çok daha az olacaktı, neyse bu sene ki piyasa iyi bir ders oldu.
Ons ile ilgili kimle benimle el kaldirsin..
Gençler bu borsa 100 bin psikolojik sınırını geçer mi.gelecek hafta görecekmeyiz yoksa biyerimize mi patlayacak