Mutlaka. [emoji3]
Printable View
Hayvan terli artık yoruldu sanırım paralarımı geri verecek sercan :drunk:
Bidaha 150 den 500 Lee duruyor
Dow a 14-15 diyenler sıraya dizilsin...
..
Nooluyoruz arkadaş ya, düşecek ayağına milleti ne tokatladılar.
Saldı bacakları bu
Sercan tut düşmesin
oglenki 106.500 longlar 109.000 kapandi...
tsk palacim...
150 Lee 850 den gitti
Fena götürdüler yine 92 bin direncine geldi. Ortam bozulmazsa yarın 92 üstüne gap yapar mı!
Dun aksam ilk kez islem yaptim. Risk aldim short giydim 1500 puan geldi. Oglende aldik 500 puan ve bunu riske ettik elimizde bir sey kalmadi.
Ben farkli oynuyorum. Yatirimci degilim. Yatirimlar yurtdisinda. Eger gunde 5k ve altinda kazanmissam bunun hepsini riske ederim. Ha 5k kazanmisim ha hic fark eden bir sey yok
Ornek. Pgsus var. 5 kontrat almisim. Bunda oyle cok almiyorum. Teminat yuksek kaldirac dusuk ve bir boka yaramaz. 1000 lira zarar etmisim. Yarin sabah tavan acsa 1500 lira falan zarar ederim. Bunu bildigim icin oglen 2 saat hic bakmadim markete gittim. Pozlari allaha emanet etmeyi severim, surpriz olur bazen. [emoji3]
Haha..aynen katılıyorum...bunu yazdigi gun 81900 dibinden 1-2 gün sonra falan...84 binde falan islem görüyor endeks...tamam dedim bu daha aşağı hedef veriyosa kesin dibi gördük... çünkü daha önce de defalarca aynı seyi tecrübe etmiştim... müthiş bir ters indikatör...dikkatle takip edilmeli....
Sercannn tut seninki bacaklarını titretiyor.
kâr 300 pointe cıktı
Tamamen sikistirmaya oynuyorlar gibi shortculari pay vadelilerde
Dün bir tane ters indikatörde akşam kapandıktan sonra feci malladılar ky yi aman dikkat diyordu bugün gayba karışmış
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Aynen öyle. bi de artis bu kıyağımı unutmayın len yazmış, bu kazığımı demek istemiş herhalde:)) yanılmak da var bu işte, olabilir, ama insanda kibir ve narsistlik olunca insan takılmadan edemiyor:))
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gelebılecegı yere geldı.....bır cıcekle bahar gelmez.....99.113 hareketındekı mesajdı.......aynı mesajı verelım......bı 10 15 gun sabredın bakalım.....yoksa bgotursunde herkes malıyetıne cıksın.....bız hep burdayıuz...
Yapı Kredi' nin robotunu yapı kredi tahtasında fena benzetmişler...
588 bin zarar, ama totalde karda sanıyorum, tüm tahtalarda yani...
Ben yapı kredi robotunun yazılımcısı olsam, ekstra bir şart koyarım yazılıma...
Bir tahtada YF aşırı alımdaysa karşısına geçme diye, yoksa her türlü harcıyor...
2 saatte 2.500 pointi aldik...realize ettik...rakiyi hakettik...
Böyle dipten sattıran yelizyotçu dalgacı mahmutları Kollektif hafızaya atıp ifşa etmek de daha etkili bir sosyal cezadır. Normal soru sordum engelliyor hemen, madem analizine güveniyorsun açıkla aydınlatırsın, o zaman emeğe saygı derim.
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi