Dudu üstadım hoş geldiniz uzun süredir mevduat başlığında yoktunuz umarım daha sık uğrarsınız.
Saygılarımla.
01.12.2020 440k için vade sonu 30.12.2020 olacak şekilde Halkbank 16,60, Alternatifbank 16,40 aldım.
Sayın
Siz değerli nitelikli yatırımcılarımıza özel Medical Park bugün iki farklı özel sektör borçlanma aracı ihracı gerçekleştirecektir. İhraçların 171 gün vadeli ve %20,50 yıllık basit getirili iskontolu bono, 377 gün vadeli ve ilk kupon için %21,50 yıllık basit, kalan diğer kuponlar için %21,50 yıllık basit ya da BIST TLREF endeksi değişimi + %4,00 ek getiriden yüksek olan değişken kuponlu tahvil şeklinde olması öngörülmektedir. İhraçların detayları için yatırım danışmanınızdan ya da 444 12 59 Ak Yatırım İşlem Hattı'ndan bilgi alabilir veya linkteki formu doldurarak size ulaşmamızı sağlayabilirsiniz. https://bit.ly/3oaZvTd SMS listesinden çıkmak için ILT IPTAL yazıp 4607'ye gönderebilirsiniz. Mersis:0011007783700015 B040
Burgan 16,50 yapmış 32 güne ah canım çok vermiş
Viop teminat mk 15.18% günlük. Yıllık oran alan var mı?
NKolay'ın 18.5'a iyi dedik, diğer bankalar hemen yakaladı bunu :)
Faizler yükselmezse dolar 7,50 nin altını zor görür. Ocakta net 16 ve üstünü göreceğiz
Denizbank'ın linkteki gibi bir reklamı var.
Şubat ortasını görmeden 32 günden uzun bağlamak şu an için avantajlı değil
Asgari ücret zammı neye göre yapılır? Peki ne olursa zam düşük yapılır? Peki ne yapılması lazım? Sonra biz TV de yine şu haberi dinleyeceğiz asgari ücrete yapılan zam ilk 3 ayda eridi....klasik şeyler
Bankanın limiti ancak şirketin alacağı kredi karşılığında vereceği bloke ettireceği bir teminat kalmadığında dolar.
Bu durumda da mantıken halka arz edilen bono için bir dayanak varlık kalmıyor bilançoda.
Banka alacakları öncelikli konumda oluyor. Bu nedenle teknik anlamda ödeme zorluğuna düşüldüğünde banka kredilerinin önceliği bonoların her zaman önünde. Bu da ek bir sıkıntı.
Arkadaşlar Ocak ayında Bürüt 17 %5 stopaja neti:16,15
Bürüt 18 %10 stopaja neti:16,2
Bürüt 19 %15 stopajlı neti: 16,15
Bu netleri en az olarak bekliyorum, bence daha üstünde faizleri görebiliriz.
Salgın bahane edilerek zammın düşük tutulabileceğini düşünüyorsun ama ben pek öyle düşünmüyorum. Tüfe+2 puan şeklinde bir zam gelir zaten tüfe gerçek enflasyonu yansıtmadığı için işverende bir şey dememeli.. Tüfe yıl sonu 12.5 bandında gelir muhtemelen, 2324 lira olan net asgari ücrete %14 artış yapılır 2650 lira yaparlar, bence..
deniznbank aralik ayi sonuna kadar kampanya yapmis .182-365 gun net 16 366-400 gun 16.50 net faiz .
Doların 7.20-7.30 bandına gelmesi lazım bunun içinde faiz artışı şart ama bizde olay şöyle ilerler sanırım ne zaman dolar 8.10 geçer ozaman faiz artışı olur kur yine 7,60-7,80 gider gelir ve hiç bi işe yaramaz
Vakıfbank aradı yıl sonuna kadar 440k için 16,60 önerdi. Bağladığımı söyledim. Yıl sonunda mutlaka irtibatta olalım daha da yüksek verme ihtimalimiz var dediler.
Yıllıkta 20%'nin altındaki teklifleri yok sayarım. Dolayısıyla denizbank'ın verdiği rakam komik. Yıllık mevduatlarda karşılık oranları kısa vadeli mevduatlara göre daha düşük. Aralığın 2. Yarısı ava çıkacağız, oranları paylaşırım.
50k da koysan 500k da koysan odea 10k boşta bırakıyor 50k koyduğunda 16 bürüt 13 lere geliyor bilginiz olsun
vakıf ÖB 16,75 veriyor , pazarlık sünnettir , bastırın yoldaşlar ( chuky yada ofi , her neyse hariç )
YTD