Trump seçilmeden önce de anketlerde gerideydi. Ben kaybetmez demiyorum ama ABD halkı da çok akıllı seçmen sayılmaz.
Kasım a kadar bakalım rüzgar nasıl esecek.
Printable View
Trump seçilmeden önce de anketlerde gerideydi. Ben kaybetmez demiyorum ama ABD halkı da çok akıllı seçmen sayılmaz.
Kasım a kadar bakalım rüzgar nasıl esecek.
çimdik tuz da ne oliyi? :he:
Zaten bişi anlamıyoduk konuşmalarından, şimdi hiç bişi anlamıyoruz asdas. :he:
kchol ün arclk yi yakalaması lazım kchol long açmıştım dün sabah arclk short açacaktım yemedi şu anda en karlı pozisyonum kchol long daha kapatmayı düşünmüyorum.
bu ay avatarım daha sakin mod demek savaşçı moddan çıktım. :) Av ayağıma gelirse yakalarım yoksa ağaç dibi gölgede yatarım.
Gelgelelim endekse 2. çeyrek bitti. Muhtemelen bilançolar kötü gelecek. Bana göre 2 hisse dışında aselsan ve ekgyo dışında çokta iyi bilanço beklemiyorum. 30 hisselerinden thy ve pgsus ta en kötü bilanço beklediğim hisseler.
Ağlamak yok...
https://i.hizliresim.com/Rnw9dr.jpg
thyao da çok pis dövecekler milleti
Nasıl basıyorlar:)
palacanın gece mesaisi boşa gitti..
Bankalar tecavüzden kaçamıyor, zevk almaya bakıyorlar artık...
açık işi palacana kötü girdi... tahtaları çeviremiyor.. ayılar çin ordusu gibi / koordinasyonunu kaybettirdiler palacana .. bakalım ne yapacak yeteneklidir karata 35bin puan sürdü endeksi / ayılar tek eli bağlı boksör gibi çok sopa yediler şimdi fazla heyecanlanmadan bakalım kim kimi kemirecek ?! BIM BIM bile yapamadı palacan..
Endeks 116 bine gelmişken açığa satışı geri getirdiler alın en tepeden satın dediler. Yine olan bankalara oldu. Bakkala çakkala satın bankaların neyini satıyonuz.............................
Şu bizim devletin oyun esnasında kural değiştirmesine hastayım. Tarihi zarar yazması beklenen kağıtlar açığa satış yasağı ile balon oldu uçtu yukarı, bknz thy. Şimdi açığa satış açıldı, gerçek fiyatını bulacak. Yazık değil mi millete uçacak kaçacak beklentisi ile doluştular kağıda. Zırt pırt kural değiştirilirse olan en çok KY ye olur
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne guzel dusuyor degil mi :)
Hisse senedini "trade" edecekseniz,kısa vadeli beklentilere göre her seviyeden satın alabilirsiniz ya da satabilirsiniz ama "yatırım amaçlı" alıyorsanız çok titiz ve detaylı analiz ve araştırma yapmak gerekiyor.Banka hisse senetlerine yatırım yapmayı düşünenler için aşağıdaki link faydalı linklerden biri,banka hisse senetlerinin niye yükselmediği konusunda da fikir veriyor.(Kerim Rota retweet etmiş)
https://suphecikimse.blogspot.com/20....html?spref=tw
Bu kadar geri kalmis cop bankalari hala satiyorlar cok ilginc
Vatandaş açığa satışla kucaklaştı
Açığa satış etkisini göstermeye başladı. Xu30 dahil büyük baskı var kağıtlarda
A1 den ve gedikten 3💓1 li sektiriyorum 😊 açıkları
İyi seanlar
Bilanco kredi kar zarar hikaye ne hisseler uctu gitti
Bankalarda baska birsey var inatlasiyorlar resmen
Dün %1 yükselmiş endex bugün %0,5 düşüyor millet ağlamaya başlıyor. Daha dün kazandıklarınızı vermediniz biraz eksi görün hesapta bişey olmaz sakin olun bi akşamı görelim yarını görelim hep çıkacak değil ya. Pala verirken iyi birazcık alsın millet feryadı basıyor valla.:yahoo:
Diğer hisseler de açılsın açık
Böyle olur mu ne demek sadece xu30 benim gözümde xu30 dışında satacağım çok kağıt var niye engel oluyorlar
Fdow yukarı devam.önce 26
Sonra 27.6 dowda
Haziran enflasyonu sanırım eksi açıklanacak.. İstanbul da toptan eşya fiyatları -2.29
Bankalar en likit ve derin kağıtlar olduğu için "gerçek" yabancılar ağırlıklı olarak banka hisse senetlerinde.Dolayısıyla banka hisse senetlerini temel bir neden desteklemedikçe spekülatif amaçla yukarı süremezsiniz,yabancıların yüklü satışlarını karşılayamayıp , ağırlığı altında kalırsınız.
shortları erken kapatmışım :(
Açığa satışın kalktığı gün fazla eksi olursa
Anam avradım olsun bunlar açığı tekrar yasaklar
Yada diğer kağıtları açmazlar
Tövbeler olsun sanki kapalı ekonomi
ASELSAN BIST-30 İken, ONA NEDEN İLİŞİLMİYOR.
FATMAGÜLÜN(BANKLARIN) SUÇU NE?
Şu işe bak artı makas ile karımızdan ediyor
Adi pala daha dün spot ile 0 gidiyor du
kchol short 90 beygiri kapattım..
Böyle paldır küldür vermesi saçma olur.
Gerçekten düşmeye niyeti varsa ara ara yukarı sert tepkiler verip longçuları sepete atmalı.
Rte nin bankalara surekli satasmasi bu hale getirdi bankalari
2 gun once cok iyi kar aciklamislardi
Surekli mudahele edecek riski yuzunden bankalardan kaciyorlar