Nnf:+%3.03 , hisseleri %5 e yakın primliydi %2 sini short pozisyon götürmüş.
Printable View
Nnf:+%3.03 , hisseleri %5 e yakın primliydi %2 sini short pozisyon götürmüş.
Elz % + 2.53
Pdd % + 0.037
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/913968
Daha öncesinde yapılandırılmış bu borç, onu da ödeyememişler.
arkadaşlar NNF'yi bugün 5. denememde alabildim... ilk 4 denememde sonuç bölümünde iptal yazdı... sanırım pay yoktu alınabilecek... şu an "eşleşti" yazıyor... bu durumda alabilmiş oluyor muyum? hesaba geçiş tarihi olarak da 2 gün sonrasını gösteriyor? bilgilendirirseniz sevinirim...
Yarın bakalım osd ne getirecek 3gunluk getiri çok fenaydı bugunM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu firma hangi fonun portföyünde varM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tca % - 2.36
Zpf % - 0.75
Zpe % + 2.98
Tabiki öyle
Hatta bence bazı şirketlerin senetleri banka mevduatından daha sağlam.
Ama bu şirkette ödeme sıkıntısı vardı demekki.
Aylardır peşpeşe ödeme yapılmadı bildirimleri gelmiş.
https://www.kap.org.tr/tr/bildirim-s...41932e6a44278f
Mac ten haber var mı arkadaşlar?
Yarın eğer reform paketi elle tutulur birşey gene olmaz ise abd'den gelen 1.6 trilyon dolar değerinde ki teşvik paketide kurtarmaz tam bir cümbüş olur,ayı cümbüşü.:wu:
Bugün aft satış talimatı verdim. TCMB gösterge kur -1 nasd** şuan +3 böyle kapatırsa yarın tefasta yaklaşık +2 görmemiz gerekiyor. Bu fonda gecikme oluyor muydu
Bugun Is bankasi'ndan saat 13.30'dan once TKF alim emri verdim.Alım eşleşmis ve ayin 3.unde hesabima gececegi yaziyor.Alim emrinin 2 gun valorlu olmasini ilk defa goruyorum.Bu aralar devamli sorunlu islemler oluyor.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkurler sayin myfinans. Haklisiniz simdi yatirimci bilgi formuna baktim.13.00 saati gecerliymis.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ktm %+0,946
mps %+3,859
opb %+1,557
sua %+0,210
Oph +4,804%
nnf +2,975%
AHU tümünü sattım. İki aydır taşıyorum ve ÖST riskine değmiyor açıkçası.
Tekrardan tonlara dönüş yapabilirim
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Osd benim takip ettiğim kadarıyla hatta çoğu öst ayın bir iki gününde normalin üstünde yüksek getiri sağlıyor. O dönem fondaysaniz aylık kazancınız yüzde 20-22 lere geliyor ,fonda değilseniz kazanç düşük
Dün dediğim çıktı dün dolar düştü bugün osd 0.07 getirdi.
Bu nettir.dolar düşüş osd iyi dolar çıkış osd kötü.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahu 2 gündür çuvalladı bende bugün hepsini sattım.
Başka liman bulacağız artikM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad senin dediğin gibi olsaydı
AHU muz 2 gündür mk 11.14 13.27
GetirmezdiM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşcepten dün sabah verdiğim hsyf alım emirlerim ve bu sabah verdiğim ppz satış emirlerim saat 15,15 olmasına rağmen gerçekleşmemiş. Normalde 14,30 civarında gerçekleşiyordu. Tefas sisteminde bir sıkıntı mı var acaba yine?
26 şubat 10:08 verdiğim 150k alış emrim 02 martta alış şeklinde görünüyordu.t+1 olması lazım diye işbankasını aradım. T+1 fiyattan t+2 de hesabınıza geçer demişlerdi.Ama t+2 deki 2,97 artmış fiyattan hesaba geçti. Tekrar aradığımda tefas bilgileri nnf alış t+2 dediler. Şikayet okuşturdum verdikkeri cevabı yazarım.
Maşallah dediğimiz 2 gün yaşıyor. Çok şükür sorun yaşamıyoruz dedik işbanktan memnunuz dedik olana bakın. Fon transferi olsa tası tarağı toplayıp ziraate geçeceğim.
Geçen haftaki düşüş borsaya yeni girenleri oldukça etkilemiş görünüyor:
Borsada 19 ay sonra ilk kez yerli yatırımcı sayısı azaldı
Borsa İstanbul'da Temmuz 2019'dan bu yana kesintisiz bir şekilde artan yerli yatırımcı sayısı, 2021 yılı Şubat ayında azaldı. Azalış, büyük oranda 30 yaş altı yatırımcı sayısındaki düşüşten kaynaklandı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...zaldi-6290877/