1 milyar dolar gelip egeen froto alamaz mecbur banka ve bir kaç sanayi şirketi alabilir. dolar bazında kazandırmış bir tane şirket yok.
Printable View
1 milyar dolar gelip egeen froto alamaz mecbur banka ve bir kaç sanayi şirketi alabilir. dolar bazında kazandırmış bir tane şirket yok.
10 bin dolar maaşla afganistan mı
2 bin dolar maaşla kanada da mı yaşarsınız.
Aynen kardeşim.. ayakkabısi olmayan milyar dolarlık hatta burayı geç amarigaya aanliz yapıyor la ayakkabin yok trilyon dolarlık analiz yapıyor la kimsin sen yav..
Bankaların derdini herkes biliyor. O dert ortadan kalktığı zaman yükseliş başlar. İşareti gördüğümüz zaman dalarız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Marketlerde bazı ürünlere adet sınırlaması gelmiş online alışverişte var. En pahalı yağı seçtim ona da iki den fazla alamazsin diyor.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon), F-35 anlaşmazlığının çözümü için Türkiye ile istişareler yürüttüğünü açıkladı.
-AA-
ABD/Price: ABD, Türkiye'nin F-16 taleplerine herhangi bir finansman teklifinde bulunmadı. Savunma Bakanlığı, Türkiye ile F-35 programı, bu anlaşmazlığın nasıl çözüleceği konusunda istişarelerde bulunuyor. Özel görüşmeler hakkında konuşacak durumda değilim / ForeksHaber
Bahceli henüz dolardan bahsetmedi onu beklemek dönüş için en mantıklısı bence
Zirve= Bahceli dolar acıklaması T+1
10agustos 2018 aksamı tweeti
https://twitter.com/dbdevletbahceli/...J-JQyIHdQ&s=19
Hükümetin yapacakları vardır ve süreç devam etmektedir. Merkez Bankası’nın etkili araçları vardır ve bilinmektedir. Unutmayalım ki, döviz insin diye papazı ve diğer tutukluları verirsek asıl o zaman papazı buluruz.
YTD
Bu hafta faiz kararı
Bence
Faizi indiremezler
Mecburen pass geçecekler
Bilince nasıl bildim derim
Bilemezsem nebileyim ben derim
Ek 27698
:whistling:
Hergün %1 artış var, Faiz kararına dolar 9.50 den girecek gibi görünüyor.
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilmem ideal veri terminaline düştü saat 22.00 gibi...kaynakta AA diyor...
hatta 22:17 de detaylı bir şekilde tekrar verildi haber...
ABD Dışişleri Bakanlığı: Pentagon ile Türkiye arasında F-35 ihtilafının çözümü için istişareler yürütülüyor
WASHINGTON (AA) - ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, ABD Savunma Bakanlığının
(Pentagon), F-35 anlaşmazlığının çözümü için Türkiye ile istişareler yürüttüğünü
açıkladı.
Price, günlük basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin
F-35 programı için yaptığı "1 milyar 400 milyon doların" ödenmesi konusunda
ABD'nin Türkiye'ye F-16 alım teklifinde bulunduğu açıklaması üzerine gelen soruları
yanıtladı.
Önerilen silah satışlarını ve transferlerini, Kongre'ye tebliğ edilmeden ve onaylanmadan
teyit etmeyeceğini söyleyen Price, "Türkiye'ye gelince, NATO müttefikimiz
Türkiye ile ortaklığımıza büyük değer veriyoruz. (Türkiye) Önemli bir NATO
müttefikidir. Uzun süreli ve derin ikili bağlarımız var ve Türkiye'nin, NATO ile
ortak çalışabilirliği öncelikli bir konu olmaya devam ediyor." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine doğrudan yanıt vermeyen Price, şöyle konuştu:
"Şimdi gündeme getirdiğiniz konuya gelince şunu söyleyeceğim, Savunma Bakanlığı
F-35 ihtilafının çözümü konusunda Türkiye ile istişare içindedir. Türk yetkililer,
F-16 uçağı satın almakla ilgilendiklerini kamuoyuna ifade ettiler. Türkiye'nin
savunma tedarik planları hakkında konuşmak için sizi Türk hükümetine yönlendiriyorum.
Şunu söyleyebilirim ki Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye'nin F-16
taleplerine herhangi bir finansman teklifinde bulunmadı. Savunma Bakanlığı, Türkiye
ile F-35 programı, bu anlaşmazlığın nasıl çözüleceği konusunda istişarelerde
bulunuyor. Bu konudaki özel görüşmeler hakkında konuşacak durumda değilim."
-AA-
ABD basın sözcüsü "F35 konusunu çözüme kavuşturmak için görüşüyoruz" derken sizin anladığınızı demiyor. Sorun şu, F35'ler Türkiye'ye verilmeyecek burası kesin. Peki Türkiye'nin bu zaman kadar verdiği para ne olacak, o belli değil. Erdoğan bu paraya karşılık F16 konusunu gündeme getirdi, sözcü de buna ithafen Türkiye ile konuyu çözmek için görüşüyoruz diyor. AA da kasıtlı olarak sanki F35 yaptırımları konusu çözülecekmiş gibi haberi veriyor.
Not: Bu arada ben böyle anladım farklı şekilde de olabilir. Benim dediğimi kesin doğrudur diyemiyorum emin değilim.
Eee hani Amerika bize f16 teklif etmişti . Enteresan.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu f16 1milyar400 milyon dolarlık bir hikaye değil.
paketin tamamı 10 milyar doları geçiyor.
Yine kazanan dış güçler ,
siz o işi bırakın Angolaya artık kimlikle gidecekmişik :)
Hiç bilmiyorum onu. Ama zaten hükümete biraz yakın iseniz, krediyi ödemekte sıkıştığınız noktada devlet bankalarından refinansman yapabilirsiniz. Eskiden iflas erteleme ve konkordatoda işlerinde iyi para vardı, o sektörü bitirdiler. Firmalar direk refinansman yapıp devam ediyo :P
verin kardeşinize yetkiyi seçimde.
içinizden geçeyim demedimi.
dedi
geçtimi
geçti
daha ne istiyonuz :he:
haağğğgg
doları aldıkmı 6 7 den
satarık 10 liradan
çok beğlersiğiiiizzz
https://www.youtube.com/watch?v=2Vi8eA1goJc
KAPAK no: 3516515151215
KAPAK
N O :
KJNKJFNKFNK
https://www.youtube.com/watch?v=6IHZr7L7tEI
bakalım bu kavala meselesinden de "yeni bir rahip krizi" yaratmayı başaracak mıyız... başarabilirsek dolar 10 lirayı rahat geçer sene sonuna filan kalmadan...
ABD, Almanya ve Fransa dahil 10 ülkenin Ankara'daki büyükelçileri, Osman Kavala'ya ilişkin açıklamaları nedeniyle Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
https://www.youtube.com/watch?v=2cm7MEONP48
SON SÖZLER...
kalan...
050313
https://www.youtube.com/watch?v=HJE1gUKKHgk
Şu an yabancı yatırımcı kemik fonlar yok. Yani uzun vadeli yabancı oranı çok azaldı. Vur kaç yapan köpek balığı fonlar var. Onlar da parayı alıp gidiyor. Banka sektörünü kaldırmak için çok güçlü oyuncular lazım. Vestel, Froto yu götürmeye benzemiyor.
İlaveten sattıklarını alsalar hisseler eski fiyatlarının çok üstünde fiyata çıkacaklar. O parayı çıkaracak bademler zaten bankaya girmiyor. Bunu geçen sene de yazmıştım. Bu fiyata banka alınmaz mı denmişti. Evet alınır ama artık fiyatın ,PP-DD nin önemi yok. Borsa dinamikleri artık farklı. Ben hala alışmaya çalışıyorum. Çünkü yıllarca bu mantıkla analiz yapmadık, bu mantıkla alım yapmadık.
İlaveten iktidarın değişmesini isteyen yabancı neden alım yapsın. Dünyada Türk borsası hariç yer mi yok yatırım için. Gelecekler ve büyük alım yapacaklar ama zamanı var.
Bu haftaki karar bence çok önemli, umarım eylemsizlik tarafında kalırlar....
Yoksa 10 liraya bu hafta merhaba deriz...
O çok umut bağladıkları inşaat sektörünün de tamamen fişini çekecekler yoksa, şu anda zaten can çekişmekte...Demir 9 bin liraya yaklaştı... Faizleri indirsen neye yarayacak ev fiyatları uçtuktan sonra...Kime satılacak...Millet kiralara yapılan zamlardan dolayı ev bulamıyor, eskileri de ev sahipleriyle kavgalı hale geldi, büyük çoğunluğu çıkarmak istiyor ya da çok büyük oranda zam istiyorlar.
Diğer ürünlere yapılan ve yapılacak zamları konuşmaya bile gerek yok, bu kış gerçekten çok zor geçecek...
Zamanında doğru adımları atmadılar, şimdi birçok şey için çok geç artık...
Ağustos böceği misali....!