Yaw su yan tahtalara bakayim dedim. Uygun gordugunuz yan tahta varmi?
Printable View
Yaw su yan tahtalara bakayim dedim. Uygun gordugunuz yan tahta varmi?
Yazdım başkan ama uygun demem diyemem.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biz vobla falan boşuna uğraşıyoruz ya...geçen sene mart ayında 25 tl ye aldığım wc kağıdı şu an markette 65 tl abicim...bütün parayı wc kağıdına gömsem para 3 katına çıkmıştı...dert yok stres yok...o siyasi ne dedi dow ne oldu kim ne dedi yok....hay ben böyle işin ya....
Ne amaçla yazdığını biliyorum Dostum. Sadece bu adamların millete açlık vaat ederken, acı ilaç içirmeye çalışırken, neler yaptıklarını, nasıl bir saltanat hayatı yaşadıklarını göstermek için yapıştırdım.
ALIŞMAYACAĞIZ, BUNLAR DEFOLUP GİDECEK.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5e3c72f011.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...aea02483e1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...182406fb1c.jpg
Ben bunların nasıl bu kadar aşağılık olabildiklerini anlamıyorum. Maskot haline gelmiş zavallı bir köpeği bile kullanıp, onun üzerinden İBB'ye ve İmamoğlu'na saldıracak kadar mı aşağılık, alçaksınız.
https://twitter.com/krtkulturtv/stat...vUkvFckhQ&s=19https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...930699f563.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3662749b27.jpg
https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/...jPNsSMI6Q&s=19
Bizim mahallede Üftade Hz.leri var,Bursa'da..
Geçen senelerde Cübbeli oğlu ve tayfası ile geldi.
Üftade Hz.leri,rüyasında Namaz kıldırdığın için aldığın maaştan dolayı merteben düşürüldü rüyası üzerine
para almadan , dini anlatmaya, imamlık yapmaya (doğrrusu) başlamış..
Cübbeli mersedes le,oğlu da Porsche ile geldiler..!
"Burayı okuyan kazanamaz" tezinize ben de katılıyorum. Geçmişte seans sırasında burayı okuduğumda ister istemez etkileniyordum ve sağlıklı karar veremiyordum. Şİmdi seans sonrası okuyorum forumu. 2 aydır kabak gibi ralli var hala short poz açıp para kazanma gayretinde olanları görüp üzülüyorum, onlara kolay gelsin ne diyeyim.
Tüpraş, Eregli, Froto ve usdtry vadelilerinden uzun poz'da güzel para kazandım. Piyasayla inatlaşmaya gerek yok her şey bu kadar bariz ve para kazanmak kolayken...
eski merkez bankası başkanı.. diyor ki, deprem etkisi yaratacak gelişmeler olacak.. benim anladığım, basit bir bakan/başkan değişimi falan değil, zira elvan görevden alınsa ne olur alınmasa ne olur ?? kastettiği, sermaye kontrolüne ilişkin bi gelişme olacağı.. bunu eski tcmb başkanı söylüyor, şu anki tcmb kadroların büyük bölümüne kişisel erişimi olan biri söylüyor.. ülkede yangın var ve beyzadenin derdi -yangının üstüne nasıl bidon bidon benzin dökerim
2019 yaz sonu imf heyeti ankara ziyaretinde, rutin 4.madde konsültasyonu, ama heyet alışılmadık derecede üst düzey, imf avrupa direktörü bile heyette.. otelde gizlice görüşmek istedikleri kişiler f.öztrak ve d.yılmaz, normalde muhalefet partilerine bi ziyaret yapsalar, açık görüşseler, kimsenin diyeceği bi şey olmazdı, ama görüşmeyi gizli tutmayı yeğliyorlar.. görüşme sızınca, durmuş yılmaz detayları açıklıyor -genel ekonomik değerlendirmemizi sordular ve -faiz indirimlerine rağmen dolar kuru artmıyor, bunun sebebi, niye ki ?? diye sormuşlar..
https://www.gunboyugazetesi.com.tr/i...asi-27176h.htm
üst düzey imf heyeti, eski hazine müsteşarı ve eski tcmb başkanına, kur nasıl manipüle edilir diye soruyor- sermaye hareketlerini, mekanizmaları vs en iyi bilebilecek olan müsteşar ve guvernör eskilerine .. zamanlama manidar, zira bi sene evvel kur 4.00- 4.50 bölgesinden 7.20 TL yapmış, faiz 625 bp arttırarak müdahale edilmek zorunda kalınmış, temmuz.2019 itibariyle ise 425+ 325+ 250 bp sert indirim serisi başlamıştı, ama kur 6.00 TL altında kalmaya devam ediyordu.. imf telaşa kapılmış, niye yükselmiyor bu kur? diye bilgi almaya gelmiş
kısa süre sonra corona patlak verdi, 30yıllık piyasa tarihinin en ağır en yüklü yabancı satışı start verdi, TR ekonomisinin en önemli döviz kaynağı olan turizm sıfırladı, hükümetin mecburi TL parasal genişlemesi yurt içi tarafından döviz alım fırsatı olarak değerlendirildi.. üstüne ağbal hatası, faiz indirim inadı hataları eklendi.. geldik bugüne
İş yeri kira artışı kanunu 2020 yılına kadar uzatılmıştı yani eski sözleşmeler geçerliydi .
İşyeri kira atış durumunun güncel kanuni durumu hakkında bilgisi olan varsa , bilgilendirirse sevinirim .
Teşekkürler .
Buradaki bazılarının rüyasında gördüklerini yazması gerçekten ilginç.
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Arkadaşlar herkese merhabalar... Uzun süredir yazmıyordum... Forum eskiden bayağı bir aktifti... Sanki eskisi gibi değil... Anlaşılan bayağı bi piyasadan silinip giden var... Şu bir gerçek ki borsamız eski borsa değil... Bazı arkadaşların dediği gibi badem sporların borsası...
Endeks vadelide bile eski derinlik yok... Uzun süredir dolar vadelideyim... Arada bir endekse geçiyorum. 10 20 kontrat açıyorum, açar açmaz ters yöne gidiyor. Eskiden bu kadar küçük adede bakmazlardı. Endeks kontratlarındada yabancı kalmamış. Tamamen bademsporların kontrolünde olduğu belli oluyor.
Allahtan dolar vadeli var.. Orada bademsporların sesi çıkmıyor...
Bu arada borsada hala düşüş emaresi hala yok arkadaşlar... Günlük macd hala sat vermemiş, haftalıklar hala aldayken düşüş beklemek çok gereksiz.
T782H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durmuş Yılmaz in deliğinden anladığım. RTE nin maksimum bir kur beklentisi var. Buradan sonra RTE sistemi devreye girecek. Muhtemelen absürt bir karar çıkacak bunu da dolar hala durmazsa göreceğiz. RTE varken olmaz olamaz kelimeleri kifayetsiz kalır.
Lütfü Elvan niye görevden affını istemiyor onu da anlamış değilim. Ha istifa ederse dillerine dolayacaklar ondan mı. Far görmüş tazı gibi bekliyor. Gerçi RTE yi kızdırırsa en son dayağa kadar ceza var.
Döviz gelirleri olan şirketlerin yükselişini anlıyorum da. Döviz borcu olanlar cds kur farkı yıl sonuna çok ciddi zarar açıklayacak şirketler var.
arkadaşlar şu faiz kararı günlerinde dolar viopunun stop patlatma manyaklığına çözüm bulan varmı? gün içi en düşük seviyenin 1,5 atr altına stop koyuyordum her zaman prensip olarak nolur noolmaz diye, saat 1 gibi ta 2 atr aşağı indi -%3,5 mu ne yaptı 1 saniyede:( sonra geri eski seviyesine döndü..dolar ve biste hiç stop koymasammı o günlerde?
Araba ve ev fiyatlarının sıkıntısı bence ipotek yada hacizli araçlar sebebiyle piyasada daralma var diye düşünüyorum. Şayet o araçlar ile ilgili bir düzenleme olursa o konudaki sıkıntı da çözülür. Ama bankaların sahip olduğu araç ve ev tefeciler yada mafya için büyük bir kazanç kapısı bu şartlarda.
Rusya ile sorun var ilk ihtar şuan nar ve biber çeşitleri Rus gümrüğünden dönmüş. Daha önce yazdım. Ukrayna ve diğer Rusların istemedikleri yerlere sattığımız siha ve İHA lar. Bu konuda bir çözüm olmazsa doğalgaz akışında bir arıza olabilir. Şimdi odun kömür alın diyecem çoğunuzun evinde baca yoktur.
Sayın liderimiz diğerlerini pek iplemez ama dostu Putinin şakası olmaz. Işık Ökte bu konuya da dikkat çekmişti.
Durmuş Yılmaz özür dilemiş.
Kuşlu sitede hemde komik bir bahaneyle.
ya belli bir tekniğe göre sürekli şort ve long pozisyondayım iyi de kazanıyorum aslında ama haklısınız bir gün de pozisyonda olmayalım. çok yükselip gidiyor bu kez de ama o zaman da ertesi gün şort fırsatı bakarız artık. dediğiniz gibi sabahtan çıkmak mantıklı. üstüne bir de 2 atr aşağıdan alım emri girdi mi..niye düşünemedimki bunu: )
yukarıdaki haftalık resimdeki uzun vadeli trend kanalının yukarı kırılması çok önemli.. çok kritik bir kırılım
yukarı kırma hareketine zoom yaparak bakalım, son 3 aylık döneme ait günlük grafik aşağıda-
o kadar çok gap var ki :) .. ve bırakılan bu fiyat boşluklarını dönüp kapatayım mı diye aklından bile geçirmemiş kerata..
son fiyat boşluğu bbva haberiyle gelen 1790- 1830 aralığı.. trendin dönüp dönmediğine dair en belirleyici kriter olarak bu fiyat boşluğunun dolup dolmayacağını izlemek gerekiyor an itibariyle.. önümüzdeki bi kaç gün için spot 30-endeksin en geç 1850 desteğinin çalışması gerek şart.. yukarı yönde uncharted alanda bi direnç belirtmek ise teknik analiz bağlamında bi anlam ifade etmiyor.. yine de büyük tahtaların aşırı alımı sindirmesini izlerken, ikincil tahtaların hareketlenmesi büyük ihtimal
https://i.hizliresim.com/3tbl5gy.png
3- 4 kasım itibariyle görülen fiyat boşluğunu hatırlayalım- 3.kasım öğle saatlerinde tvitrede fetö trollerinin başlattığı -ölmüş" hastagi kısa sürede revaç buldu, borsada dakikalar içinde likidite kalmadı, yüzde 4 aşağı yaptı endeks ve sonra kısa sürede geri döndü, seans sonu ise alımlar ağır bastı en yüksekten kapatırken, vadeli makası açmaya başladı.. akşam seansı yüzde 1,5 daha yaptı, endeks 4.kasım gapli yukarı açtı, ve devam etti..
o günkü -reis öldü yalanıyla, dünkü durmuş asparagası birbirine çok benziyor
bu kur seviyesi devam ederse endeks için 2400 lü seviyeler hızlı bir biçimde gelebilir. "yatırım tavsiyesi değildir"
Böyle bir dedikodu var...
https://twitter.com/MstSelanik/statu...s4JgKEJiA&s=19
SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Venezüella formasyonunu da ihtimal dahilindedir. Bu bir gerçekki BIST dolar bazında hala çok ucuz.Dolar yükseldikçe borsada ralli yapabilir...
Her iki yön için 5 neden var.Kanimca 3 hafta içinde vob buradan 150/180 puan kadar uzakta olacak.(Vob şu anda 1920)
Ralli veya düşüş hareketi...artik hangisi olursa trent oluşunca agresif poz. alıp beklemeyi düşünüyorum.
Erken seçim hikaye.Siyasi olur yazarlığı olan bunu çok rahat görür.Anketler dipteyken ,ekonomi berbat iken seçime neden gitsin
en azından 3600,eyt vs. yaparak gitmek ister.
bunu yazmıştım geçen hafta, benden duymuş olmalı lavuk.. ama kısa vadede ilan edilmesi zor, o yüzden asgari ücret ve memur/emekli maaşlarına ne kadar zam yapılacağı bu senaryonun gerçek olup olmadığı yönünde turnusol kağıdı olacak,
bence imkansıza yakın çünkü şu an akp lehine olan hiçbir gelişme yok...bu ortamda seçime gitmek zaten ben gidiyorum bari erkenden kalkayım masadan demektir...
haaa olurda böyle bir karar alınırsa bence satış gelir borsaya çünkü bademlerin pozu var...bir an evvel nakite dönmek isterler diye düşünüyorum...ama bence seçim meçim olmaz...
olması için en iyi ihtimalle çok kısa sürede eyt, 3600 ek gösterge bilmem ne yani tribünlere oynayacak ne kadar koz varsa oynanması lazım...
ben ihtimal vermiyorum...erken seçime yani...
ama burası TR bu kadarda olmaz dediğimiz her şey oluyor...
Aklın yolu bir burası fanatik dolu ve burası indikatör..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Köpeğe iftira atan tek milletiz..
Aziz Nesin haklı...
Eşek dolu ülke..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bu halkı tanıdımsa erken seçim istemem çünkü gelecek iktidar enkaz devralacak halkta yeniyi suçlayacak eskisini arayacak. o yüzden iyice bir toka batalım ondan sonra.
Merhaba Forumdaşlar..
Bist U100 sizce bu yılı nasıl kapatır??
Buyrun yarışmaya.. Kazananları hem bol kazanç bekliyor.. hem de sürpriz hediye var.:)
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=51782