https://i.ibb.co/qjvy57Z/IMG-20221130-WA0004.jpg
.
.
Ne olur diye düşünenlere gelsin ozaman.
Printable View
https://i.ibb.co/qjvy57Z/IMG-20221130-WA0004.jpg
.
.
Ne olur diye düşünenlere gelsin ozaman.
gundi tükanın sahibi benim tükan bu parayı etmez dedi.
okudun değil mi bak tükanın sahibi dedi sahibi.
hala kudurmadan falan bahsedecek doneyi nerden buluyorsun anlamadım.
Valla pala çok iyi insan. Herkesi bisikletine bir tur bindiriyor, herkesi bir tur tavan yapıyor.
Gundwane Hocam, toplu delirmeceler bitti sanırım. Parça parça delirtiyor artık..
Pay vadeilerde seans sonu fiyat geçerliymiş.
<<<
Vade Sonu Uzlaşma Fiyatı
Dayanak varlık olarak kabul edilen her payın son işlem gününde spot piyasadaki seansta oluşan kapanış fiyatı, vade sonu uzlaşma fiyatı olarak kabul edilir.
Son işlem gününde, spot piyasada seansın ve/veya kapanış seansının kısmen veya tamamen kapalı olması veya açık olup da fiyat oluşmaması durumunda vade sonu uzlaşma fiyatı, Uzlaşma Fiyatı Komitesi tarafından belirlenir.
Büyük ihtimalle Mscı geçişini kolaylaştırdı.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
financial times başlık atmış - gaye su akyol, erdoğanın en kötü kabusu
bu karı kim lan diye insan şöyle bi irkiliyo, sıradan bi şarkıcı.. ne alakası varmış ? varmıymış ?
yok financial times, yok newyork times, yok bloomberg, hepsi leş..
bunları bi halt zanneden de geri zekalıdır.. açık ve net
https://i.hizliresim.com/42iv55m.png
Sen yenisin borsa dünyasında herhalde..Bu sözünden bunu çıkardım..
Dükkanın sahibinin onayı olmadan hele hele güya!!! 80 den mal sattıkdan sonra kim çıkarmış 180 e..?
Ve hala 120 130 larda...
Geç o işleri..
Sert kalkış bekliyorum..Ha bugün olur yarın olur 10 gün sonra olur..
180 zirvesini delip geçecekler..
Hem SASA hem HEKTS..
Bankalar konusunda da demiştim bunu..
Dolar yaklaşık 2 aydır sabit ama dth/kkm larda ciddi bir çözülme yok.
Borsa bu seviyede 2 hafta kalırsa, yatırımcı sıkılabilir ve çarşı karışabilir :-)
Borsa işi adeta seçim öncesi inat işine döndü..
Asla ama asla bırakacaklarını da düşünmüyorum..
Haaaa..
Sonradan geri basma cepte suni bir gerginlik çıkarılıp ABD ile rusya ile falan işte..Oradan mal yıkabilirler..
Bunu da ABD ye falan işte başarımızı kıskananlar diye lanse edildi mi..Hatta oradan iş CHP ye falan bile gelebilir..
Ancaa...
Yoksa hayatta düşmez bu borsa...
Düşer gibi olur düştüğü kadarını katlayarak diplerden kudururak gerisin geri sarar..
Olmaz...Neden?
Burada kaç kere yazdım..
SASA HEKTS endeks takibi için mutlaka ama mutlaka ekranda olması lazım..
sindoma da yazdı..
SASA HEKTS da algı operasyonu başladı..
Biraz enerji boşaltması yapıldı..
Neden?
Herkes 2 hisse ile borsa yapılıyor peahhh dediği için..
Bu durumda veteranlara yüklenecekler diye yazdık..
Bak misal EREGL bir anda maden buldu..
Sanırsın ki öyle mühendisin teki arazide yürürken buluvermiş..
Maden aradığı o saha da ki olası yataklar falan ihtimaller bilinmiyor muydu sanıyorsun..
Neden 10 ay boyunca basıldı durdu o tahta da tam bu ikisinin operasyonu öncesi maden buldukkkkk diye fırladı ortalara..
Şimdi SASA HEKTS takibi olmasa bu yorumda bulunamazdık demi..
Yuvarlanır tıngır mıngır
Sesi çıkan bizim mangır
işimiz gücümüz gırgır
Dert günleri yakın mıdır ?
Sorum sana bana ,
Ben fikrimi söylemem Çağrı aga,
Şükür kar vardır zarar yokdur
Avladım seni bugünde pala
Gerçekten süper bir gün geçerdim
Longları açıp üstten sattım sonra düşmeden önce short revize
Ve shortlar da kapandı 😊😊😊😊😊
https://i.hizliresim.com/sp7k7ab.jpeg
Cumhurbaşkanı biz geldiğimizde şirketinizin değeri neydi şimdi ne oldu demişti, tabi sonradan Gezi, 15 Temmuz, pandemi vs ile eski değerleri arar oldular, yeni yeni toparlanıyor.
Bence seçimlerden önce zirveler görülür, iktidar kaybeder ise biz bıraktığımızda borsa şuydu, dolar şuydu bunlar geldi hepden ekonomi bozuldu diyecekler bence, kaybederler ise 6 ay sonra seçim olacağını düşünüyorlar diye yorumlar da vardı.
Bu mantık doğru ise Nisan'da veya daha önce seçim olmalı Ramazan'dan önce.
Bana göre SASA HEKTAŞ yüzünden fonlar short açıyor, spotta ise bu hisseler hariç alım yapıyorlar. Yan kağıtların bu kadar gitmesi sadece küçük yatırımcı talepleri ile açıklanacak bir durum değil.Tahmin sadece.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cauti SASA ve HEKTS .. çıkar yada düşer bişidiyemiyorum üzerlerinde potansiyel bir spekulatif senet
diyelim ki 126.00 dan % 26 yapsa 160.00 civarına gelmesi gerekir
EREGLİ de 43.00 tlden %26 yapmış kabul ederek 54.18 civarı yapacak ki düştüydü kalktıydı endişesi bari olmaz mı ?
Insan diyor ki dibini sıyırmak icin mi açıklama yaptırdılar acaba?
Olmayacak is degil.
Endeksi TUSIAD hissesi almadan roketleme düşüncesi vardı belki.
Gecenin üçünde dün ne yazmışım yazdım ben yorum yapmam.
Dün ereğli sayfasına şiir yazdık arkadaşım da düz cevap verdi ve ceza yedi.Neşemiz bozuldu sabah sabah abisi de forumda yazıyor ondan öğrendik ceza aldığını .bizim şiirlere yorum sakıncalı.
sadece zararda pozisyonum varsa söylerim .şimdilik yok.
MSCI girenleri karanlık odada eskilerden satarak dengeleyebilirler, sanmıyorum Türkiye ağırlığını artırsınlar.
KCHOL'de uzlaşmaya çok kaldı gibi, bakalım öngörüm nasıl olacak 70,80 ile girdi karanlık odaya. Bana göre daha yüksekten olmalı ama garanti değil tabi.
70,60-70,65 çıktı, isabet ettiremedik.
Adam efsane
Tasa bend e diyor.
Abuzerim çak o zaman çak çak
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanırım borsada yeni tavşan ülker olacak
herif karanlıkta kaldırdı ya la
Günün yorumu. :bravo:
Gevşetecekleri falan yok bu borsayı. Benim bile sabrım tükendi. Gün boyu 5500 civarı gezdi, akşam bir sürü şovlar falan, hepi topu 50 puan. Yarın yola devam...:party: Bari adam gibi yukarı gitsin de şort açmaya başlayalım. Bu seviyeler sıktı...
SAHOL alıp KCHOL sattılar sanki.
Biz pozisyon almıyoruz pair trade yapıp birini alıp diğerini satıyoruz artık diyordu bir portföy yöneticisi.
MSCI alan adam kendi cebine de almıştır, zarar olursa MSCI'a, kar olursa cebine olacak şekilde.
Bisküvi, simit hatta ekmeğe göre daha avantajlı gibi. Daha verimli fırınlarda toplu üretim yapıyor, simit ve ekmek fırınında aynı verimlilik zor.
abey milyonları olan sensin sen daha iyi bilin :) bunlar tabanlayınca endeks gidemiyor pek aylıkta endeks kötü kapatmadı bence karanlıkta ky almaz alsa da kaldıramaz bence tehlikeli 2 kağıt biliyorsun birşey demek zor ve vebali büyük hakikaten mscı almışta olabilir takip edenler vardır
SPOT kapanış, son dakikalarda sağ ve sol baştaki kurumlar karşılıklı işlem yapmış olmalılar ki bu rakamlar oluştu, gördüğüm kadarıyla SASA ve YKBNK da karşılıklı özel işlem geçti,
https://i.hizliresim.com/am9ovkb.PNG
Zamanlamam süper oldu
Shortları tekrar üstten yerine koydum
Emeği geçenlere teşekkürler
https://i.hizliresim.com/gh8xveg.jpeg
Hahahahahaa ne oynadık be yaw