Israrla long yazanları tebrik etmemek olmaz ..helalı hoş olsun ..kaçıncı gap oldu .
Printable View
Israrla long yazanları tebrik etmemek olmaz ..helalı hoş olsun ..kaçıncı gap oldu .
Cds 379.....
Makroekonomik göstergelere göre forecast 12 ay içinde gerileme bekliyormuş.
>>>>>>>>>>
The Turkey Stock Market is expected to trade at 7228.98 points by the end of this quarter, according to Trading Economics global macro models and analysts expectations. Looking forward, we estimate it to trade at 5943.38 in 12 months time.
https://i.hizliresim.com/hsxzmg3.jpg
Bugun "mala mi ney" olduk.
Serronun bir siniri yok. 10 bin puan yedik zaten kafadan.
Bu Pala kendini asmis, yeni yeni seyler ogretiyor bizlere.
KCHOL yok
İŞC,THY,TUPRAŞ ile buralar fazla bile
Astor da oyun başladı... ürettiği regülatör ama gelin görün ki alanlar enerji şirketi diye alıyor
Yağıyor yağıyor maşallah
https://i.hizliresim.com/klf0zdl.jpg
Dayı o değilde 2018 de sıfıra düşmüş hisseler gercekten çok ciddi getiriler oluştu peki o zaman niye sıfıra düşmüştü şimdi niye her yer roket. Evet gerçekten insan algilayamiyor. Sokak aynı taslar aynı herşey aynı.
Asla anlayamazsın
Zzzz.
şerroya bak
sabahtan beri -1000 makasla oynadı
şimdi +500 le dönüyor
Gelmişken 8.000'i gösterecek herhalde BIST100'de...
7900 üzerinde kalırsa...
7.900-7.400=500 puanlık sıkışma vardı...
7.900+500=8.400
Hangi formasyon ,bilmiyorum:) ama üzerinde kalırsa 8400 hedef olur...
Matematik yanlış yapmaz.:oleyo:
"kchol sahol eregl" üçlüsü endekse eşlik ederse endeks farklı rakamlara gidecektir.
Evyap Deniz İşletmeciliği'nin belirli hisseleri ve tek kontrolünün DP World FZE tarafından devralınmasına ilişkin Rekabet Kuruluna başvuruldu
el- maktum almaya devam ediyor memleketi satı alacak
Bas ula palacimmmm basss aşşaaa ..yeter de bu kadar eğlendiğin :kahkah:
8497.75
CRFSA yine tavan..Yoksa 12x olacak hisse o mu?:)
Cidden BİM-MGROS uçarken bu neden diplerde?
Arkasında FRANSA+SABANCI var...Satarlar mı-sermaye mi koyarlar,bilinmez ama bir şeyler olur.
Bilanço denilecek ama zaten bilanço iyi olsa en az 300 olmalıydı..
Geçen sene MGROS aldım..38 den ve karla sattım..Ama bu sene 357 gördü..Geçen sene bilanço kötüydü.
8547 kusur maliyetle cort. Bu da stop olursa daha da vob yapan Alperi öpsünler
Aga oyle sert verdi ki dedik mali kitledi biraz testere yapar ama adamin acelesi var belliki
Amk zaten borsa kolay para kazanma yeri oldu, herkes burada. Nerede senin o eski yigitligin
Hani beraber yurumustuk bu yollarda :)
Ben yine de bugun ozellikle ISCTR tarafindan kazanclarin cogunun verilecegini, THY ile Tupe basacagini dusunuyorum.
Dayi dallgalari sayarken mutlu olamazsın aklını alırlar. VOB yapma boşver hisse senedi felan.
Sifira dusmuslerden Alacan 20 40 arası ya tutarsa bilmek diye bişey yok. Al sat yapma.
Tek kağıt hayatını söndürür öylesine Alacan bakmayacan.
Görüyorsun 50 kat giden hisse var 5 yılda ne oldu daha mı iyi şartlarda ülke tüketim değil.
Bu işler bele dayı.
VOB yaparsan delirirsiN
Ne yaparsan yap fakirlikten kurtulamazsın dayucuğum. Doğuştan zengün olarak doğman gerekiyor, bu işler büüüle :he:
Relax ol, bol bol vob yap alsat yap trade yap, hayatını yaşa, nasssa burda hergün para dağıtıyorlar.
Ömür biter borsa fırsatlar bitmez.
Dalga biterken kimseye davetiye göndermez. Dayı dayı aklını yitirirsin bol bol al sat ne 2 hafta dayanamazsin. Sen bilirsin ben senin işlem yaptığına insn miyim
Bu işler boş işler memedabi, yıl 2018 portföyde 10bin dolar... Yıl olmuş 2023 portföy yine 10bin dolar
Milyon doları olanlar paraları katladı biz halen fakir :he:
Fakir geldik fasfakir gidicez.
secbul'da nick trade diye diye gitti. şey edilmiş şeyin şeyi olmazmış...