Ayasofya abi açsın
Printable View
Ayasofya abi açsın
okunmuş su ile kafayı yıkamıştım o olmaz mı
12 Mart günü 32,78 ile başlık açılmış.
27 Mayıs itibari ile 32,12
Olmuş mu sizce?
[emoji23]
Haaa... Ben ateyistim aklım basmaz abdeste falan deyenlere de saygımız var, sadece bizim mümin başlıktan uzak dursunlar.:he:
Fransa, Ukrayna'ya Asker Gönderiyor. İmzalar Atıldı, Askerler Yolda
https://www.youtube.com/watch?v=NW16too5MsM
daha önce yazmıştım agnostik olarak tanımlayabilirim kendimi .
varlığını da yokluğunuda bilimsel olarak kanıtlanmayacağına inanıyorum ben
Benim telefonda internet reklamlarında yaşlılar için gemi turları, yaşlılar için araba falan diye reklamlar çıkmaya başladı... Hayırdır inşallah
Her sene 27 Mayısı atlıyorum, sanırsınız ki Demokrat parti ve Menderes sütten çıkmış ak kaşıktı ve cami avlusundan götürüp astılar, hadi ulan be!
Mesela Buzagi dogar dogmaz ilk gun ayaga kalkip Annesini emiyor.
Cozemedigim bu ilk insan konusu, mutlaka cok ust bir aklin eseri olmali.
Dunya atmosferindeki oksijen orani %21. neden ? Neden mesela %32 degil.
Bunlara bir aciklama getirebilsem atayist olurdum.
Bir de bu kadar kitap, bu kadar din, bu kadar din adami, hepsi ayni seyi soylemesine ragmen, sonucta neden bizdeki milliyetci muhafazakar gibi azotlu biri ortaya cikiyor.
Bir suru soru.
Doğduğu gibi koşan memeli bile var, o önemli değil.
İlla % 32 oksijen oranı istiyorsanız 350 milyon yıl önce varmış o oran, ama yaşam için şart değil.
Elinde boşta Dövizi olan DDKKM ile kısa bir süre dövizine %40 faiz alma şansı var...3 ay yataya sarsa %10 döviz bazında net getri a.q...Hele bu furya 6 ay sürerse kazanç 20 olur...1 yıl sürerse dövize 40 faiz ki Dünyada bu faize tefeci- faizi derler ...
Yağmur gibin para yağıyor meali
Bir buçuk iki saat iş için iyi bir ustaya onbin onüçbin verenler bile duyuyorum .
Ama yılların ustası olmak şartıyla tabi bir cerrah kadar olmasada ender bulunuyorlar artık .
kılışdar KRT ye konuşmuş kongrede aday gosterilirsem dio
parti politikasını Bel. baskanı belirlemez dio
amcamın gene bişeyler içinde kalmış
Ama özellikle yaşlılar için yazıyor 😂.
BU film daha önce vizyona girmişti...Adamlar Dolarına ortalama %25 yıllık faiz aldılar ; Bu arada özelleştirme falan tüm birikim ,MB yedek akçe , Grup içinde kavga sonrası el konulan mallar falan hepsi buhar oldu.Kısaca Sonra bir baktık ki Ülke iflasın eşiğine gelmiş a.q...:oleyo:
Şimdi İngiliz diyor ki DDKKM ile size garanti faiz var ne bulursanız getirin ; Filmin sonu belli ise neden hep aynı şey vizyona konuyor !!!!