One Minute sayın hocam... BOP eşbaşkanı bir tane değildir, Şimon Perez de Bop eşbaşkanıydı, Netanyahu da BOP eşbaşkanıdır... Her BOP eşbaşkanının eşit konuşma ve oy hakkı vardır... Bazı noktaları kaçırmayalım...
Printable View
Akşam akşam tekrar Long ilk grup alımı yaptım 10936......
Bu forum HADDİNİ BİLENLERİN yeri...Tanımadan, etmeden APTALCA suçlamayacaksın.
Burada her zaman hisse adı zikredilir.KİMSE ALDIM-SATTIM demez.
SPK ya şikayet edeceğim:oleyo: dersen seninle d..geçerler.
30 k için duello derler,karı gibi saklanırsın...
efendi olmayı bileceksin.CİN OLMADAN ADAM çarpmamayı bileceksin.
Burada seni yerler-sarma yaparlar...
Hah... Sulh içerisinde 2 kelam edelim, egoyu kenara koyalım diyince...
N'oldu? İşine mi gelmedi artiz?
Boş herif. Türkçe bilmeyen ÖSYM birincisi, teknik bilmeyen Teknik Analizci?
Bir insan için hayatta her zaman 3 çeşit bilgi vardır 1) neyi bildiğinizi bildiğiniz şeyler 2) neyi bilmediğinizi bildiğiniz şeyler 3) neyi bilmediğinizi bilmediğiniz şeyler
ah bir bilebilsem.
herbokolok olacağım ama bilmiyorum.:ok:
ama iyi ders almışım 2018 den beri dolara bulaşmıyorum. :he:
Doların baskı altında olduğu yerde ben altın yatırımı şu an yapmam..
Ons zaten 2 tane savaşın eşliğinde hareket yaptı..Şu andan sonra yeni savaştan ziyade barış olma durumları daha ağır basar. Yada aynı durum devam eder...
Altın/gümüş paritesine bakınca altın yerine gümüş almak daha mantıklı ama onda da fiziki de alım miktarı fazla ise yer ile ilgili sıkıntı oluyor..Fon yada hisse alır gibi alınan gümüş enstrümanları 2025 için almak isteyenlere sanki daha mantıklı gibi..
inş.
https://i.hizliresim.com/qlsnsp5.jpg
2016 da duvarıma yazmışım , Hâlâ da orada duruyor ama sürekli tecrübe kazanmak çok pahalıya mâl olabiliyor.
başkalarının tecrübelerinden bedavaya tecrübede edinilemiyor.
ben edemiyorum mesela.
Eskiden Koç şirketi ayrı derdik...
Şimdi Froto ve Ykbnk daki kepazeliklere bakınca insan Koç eski Koç değil diyor...
Spor kulübü yönetir tadında holding şirketlerini yönetmemek lazım...
Bu Ykbnk da 2 günde 57 milyon lot alan Bofa nın bildiği neyse onu da bir zahmet biz ahali ile paylaşınlar..... Yok gene sürekli haber eşliğinde trade eden tayfa ise bunlar artık bokunu çıkarmayın denmesi lazım..
Bu yılan oğlu, yine soktu milleti, bu gece sabah olmaz yaw, Bozkurt dayı, salih abide kayboldu,
ayhan başkan dünyaya döndüğünde mjs kutunu boşalt:wave:
Surlye nin halep şehrinde çatışmalar başlamış....TV ler son dakika haber olarak veriliyor
Bizim desteklediğimiz gruplar ilerlerken İran İha larının Suriye rejimine destek olduğu belirtildi..
Bir süredir Suriye de bir operasyon dillendiriliyordu...Onun ön hareketi mi izlemek lazım..
İllaki döviz alacaksam ve dolar alamıyorsam, Euro-Pound -CHF-Yen alırım.....Paritede uygun sayılır.(bence)
YTD
Rusya Merkez Bankası döviz alımlarını yıl sonuna kadar durdurdu
MOSKOVA (AA) - Rusya Merkez Bankası, rublenin yabancı para birimleri karşısındaki değer kaybının hızlanmasıyla döviz alımlarını yıl sonuna kadar durdurma kararı aldığını bildirdi.
Rusya Merkez Bankasından yapılan yazılı açıklamada, bankanın döviz piyasasındaki dalgalanmalara ilişkin adım atma kararı aldığı belirtildi.
Buna göre, 28 Kasım'dan itibaren yıl sonuna kadar bankanın bütçe kuralları çerçevesinde gerçekleştirdiği döviz alımlarını durduracağı bilgisine yer verilen açıklamada, "Karar, finans piyasalarındaki oynaklığı azaltmak amacıyla alınmıştır." ifadesi yer aldı.
Açıklamada, bankanın yurt içi piyasada döviz satış işlemlerine ise devam edeceğine dikkat çekildi.
Ertelenen döviz alımlarının 2025'te gerçekleştirileceği bilgisine yer verilen açıklamada, bütçe kuralları doğrultusundaki döviz alımlarını tekrar başlatmaya yönelik kararın finansal piyasalardaki gelişmeler doğrultusunda alınacağı belirtildi.
Ruble bugün dolar karşısında yüzde 8,5'ten fazla değer kaybederken, dolar/ruble paritesi 114,5 seviyesine kadar yükselmişti. Parite, Rusya Merkez Bankasının aldığı kararın ardından TSİ 18.15 itibarıyla bir miktar değer kazanarak 111,8 seviyesinden işlem görüyor.
Analistler, son dönemde Ukrayna savaşı ekseninde artan jeopolitik gerginliğin yanı sıra ABD'nin 21 Kasım tarihli Rus bankalarına yönelik yaptırımları genişletme kararının rubledeki değer kaybını tetiklediğini belirtiyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
ağam gerçeğinden ayırt edilemeyecek sahte dolar orjinalinden daha gerçektir zaten :he:
dertlenecek birşey yok.
caminin altında basmışlardır onu :drunk::drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=P72SJHj9e8o
KALPAZAN
Hindistan'ın Uttar Pradesh eyaletinde Google Haritaların yönlendirmesi sonucu, tamamlanmamış bir köprüden geçmeye çalışan üç adam, araçlarıyla birlikte köprünün yıkık bölümünden düşerek hayatını kaybetti .
gülermisin ağlarmısın ..
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapalıçarşı'da bazı döviz büroları sahte banknot iddiasıyla 50 ve 100 dolar alımını durdurdu
Yurt dışında basılan sahte 50 ve 100 dolarlık banknotların piyasaya sürüldüğü iddiası nedeniyle İstanbul'da döviz büroları dolar alımını durdurdu
el turco,
saatlik formasyon çalışırsa senin günün olabilir 1-2 gün.
bu yüzden pıst 100 de 9590 saatlik önemsiyorum
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum:
"Cumhurbaşkanı Erdoğan milli bir değerdir, Adaylık yolu istisnai olarak açıktır