https://i.resimyukle.xyz/JA1M6G.png
Printable View
Şu anda 2 gündür bot hacimli işlemlerle hareket gerçekleştiriyor , muhtemelen yabancı alımları olabilir diye tahmin ediyorum... Sabah seansında 10.62 den ufak çaplı alımlar gerçekleştirip , botun kafasını karıştırdım :) 10.69 a çektirdim :) Güzel tarafı ucuz kaldığını gören yabancı bir fon akışı buraya gelirde pozisyon almaya başlarsa güzel olur.... Zaten 3 aylık bilanço , açıklayacağı temettü , yeni yatırımın devreye girmesi , iştah kabartıyor..... Fiyatı daha fazla aşağıda çekemiyorlar artık..... Güzel günler yakın gibi gibi.....
------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
Küçük yatırımcı dostlarım nerelerdesiniz 11.22 gördük ses seda yok forumda. Spek sonunda dökmeyi becerdi mi yoksa?
Ayarı yok, çıktığı yerde kalmıyor
Kademe derinlik bilgisi paylaşabilir misiniz, gün sonunda
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence spek dökmeyi başaramadı. Yabancılar ucuz kaldığını görünce , 3 yıllık düzeltme sürecinin sonlarına geldik diye düşünüyorum. şu an SPek in bile azına mıçtılar bence :) 4-5 gündür otomatik bot işlemleri oluyor. Zaten sürekli git gel yapmasıda mal almak için kendi kendine hacimler yapıyor. şu anda herşey lehimize gidiyor , inşallah o sene bu sene olacak ... Yani Endeksin üzerinde getiriye sahip oluruz inşallah....
1 ocaktan itibaren takaslarda 500 bin lot yabancı lehine alım var... 200 bin lot Gedik Yatırımdan artış var. (bunun 133 bin lotu mart ayında oldu ) ... Garanti Yat da takaslarda görülüyor , bunun 100 bin lotunu arkadaşım aldı ;) ... Muhtemelen yakın zamanda Ağustos 2017 de gap bırakılan 12.80-13.30 aralığını test edeceğiz gibi gözüküyor... Sonrası açıklanacak bilanço , bitecek olan fabrika ve gelecek haber akışları ile göreceğiz...
--------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...