Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad cok viski icmek dislere zarar verir mi? Dişe değil Karaciğere verebilir :) abartmamak lazım
Euro Burgan'da 1,50 sanırım oraya postalayacağım 10temmuzda
Alıntı: Originally Posted by myfinans Hayır düşüş demiyorum buralarda sürünebilir bize has bir acayiplik olmazsa diyorum. Ben de diyorum ki fede kadar cok ekmek birakir bu benjo...sabah izleyin ustadim...
Alıntı: Originally Posted by aydinc Dişe değil Karaciğere verebilir :) abartmamak lazım Karacigerim saglam cok sukur...tsklr ustad
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad cok viski icmek dislere zarar verir mi? Alkolü vücut şekere çeviriyor, o nedenle ölçü kaçarsa kiloda gelir dikkat.
Alıntı: Originally Posted by Webster Karacigerim saglam cok sukur...tsklr ustad aman olmasın :) Ben kendi biramı yapıp onu içerim..Enfes oluyor
Alıntı: Originally Posted by aydinc aman olmasın :) Ben kendi biramı yapıp onu içerim..Enfes oluyor Ben fiskiden baska birsey icmem ustad. Afiyet olsun
Alıntı: Originally Posted by webster karacigerim saglam cok sukur...tsklr ustad alt ast hepatıtlere baktır