Printable View
bi 350 puan daha yaparsam akçaya yetişirim :he:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK anlık 650 puan verdim gitti. ahah :kahkah: iyide pala bu dağıttığı pereleri nerden karşılıyacak? pöztekisinde gıl kalmadı asdas. :he:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Üstü senin olur, ben az bişii vurup kaçacağımı süüülemiştim,sanırım görmüycek, cok sıkı pazarlık ediyo iplisss 500 puana gandurdu beni :he: 1228 flat Harbiden kandırmış seni. Ama boşver kar kardir.
Alıntı: Originally Posted by şahit iyide pala bu dağıttığı pereleri nerden karşılıyacak? pöztekisinde gıl kalmadı asdas. :he: Üstten biri geliy gıl kopartıyo, alttan biri geliy gıl kopartıyo, kelaynak kuşuna döndü pelloş :he:
Alıntı: Originally Posted by şahit iyide pala bu dağıttığı pereleri nerden karşılıyacak? pöztekisinde gıl kalmadı asdas. :he: ne bileyim bekleyecektim baktım millet vuruğ vurup kaçıyor. elalemin kerizi benmiyim böyle olunca vurkaçta yarış yapıyormuş gibi hissediyorum en çok kim vurup vurup kaçacak vs
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Üstten biri geliy gıl kopartıyo, alttan biri geliy gıl kopartıyo, kelaynak kuşuna döndü pelloş :he: O alttan gıl kopartanin eline başka bişey geçerse. [emoji23]
pala restoran açacak bu gidişle https://youtu.be/CGs78Li3H0E?t=200
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim O alttan gıl kopartanin eline başka bişey geçerse. [emoji23] Bulamadım, onla ilgili bi gif vardı. Elümüzeee verdiler elimüzee verdiler şarkısı çalıyordu gifte [emoji23]