Maliyetim ister 12 lira isterse 1.200 lira olsun her zaman yukatdan satıp aşağıdan almayı denerim. Çok zevkli, heyecanlı oluyor adrenalin salgılatıyor.
Printable View
Maliyetim ister 12 lira isterse 1.200 lira olsun her zaman yukatdan satıp aşağıdan almayı denerim. Çok zevkli, heyecanlı oluyor adrenalin salgılatıyor.
Lafa gelince alırım satarım uçarım kaçarımcılar forumlarda şov yapıyor ama icraata gelince bu gruptan zengin olanı henüz görmedim.
Uzun vade bekleyenlerin ise kanıtı grafik. Bekleyen parasını katlamış.
O zaman niye hatalı pozisyonlara girme riskini alayım? Adrenalin heyecanı arttırır heyecanlanan panik yapar panik yapan donuna sçar
Relakkksss
İyi diyelim iyi olalım.
Yav yokardan satıp aşşaaaadan aleyom diyince sanmayın ki 1.221 den zattım 912 den aldım.
Zattığımın 6 lira altına alsam yetiyor bana.
Adrenalin eyidir, adamı dinç tutar, seretonin bağırsakta salgılanır bağırmasak da salgılanmaz, testesteron aşşada salgılanır, fazlası saç döker vicutta kıllanma yapar.
Merhabalar herkese. Durumlar ne alemde Fordcular icin? Hissebasi ortalama Maliyetim 10-15 lira, 10-15 seneden beri duzenli FROTO alir, bazen satar, bazen vadelisine kacarim. Bir tek bu sene piyasanin altinda getirdi. Normalde F/Klar 10-15 arasi gezerdi, suan 5lere dustu ama pek yuzune bakan yok gibi. Ne diyorsunuz bu Cinliler digerlerinin ustunden gecer mi?
Reyiz makaraya sardın
Enflasyonun %100 olduğu yerde zaman neyi ilacı olacakmış
"Madem satacaktım niye aldım" diyen adamın borsada işi ne
Bunlar kısır tartışmalar. Her koyun kendi bacağından asılır diyelim.
Asıl konuya gelirsek
Kocaeli otomotiv ihracat tablosundan fordun payını ayıklamak mümkün mü?
Borsa kısa orta uzun vade de üstten sat alttan al olmuştur türkiye için. 2008 de 5 dolar olan borsamız şu an 3 dolar bile değilse birisi çıkıp grafikler ile uzun vade de nasıl zengin olduğunu anlatıyorsa ağzına kürekle vurun. efendim ben 20 senedir fort tuprs eregl tutuyorum da . eee zengin mi oldun. 50.000 doların 1.000.000 dolar mı oldu. 20 senede zaten işinde başarılı aklın başında ise zengin olurdun. Bu ülkede HİÇ parası olmadan borç la ev alarak servet yapanlar , zengin olanlar var. Hemde hiç aklınıza gelmeyecek kişiler.
Bu froto özünde bir yorum değildir . Genel bir borsa piyasa bakış açısıdır.
Asıl konu aralıkta ne kadar temettü yatıracak gerisi boş laf