Bugün de mahcup edemedi. Yarına kaldı artık, bayram öncesi parayı hissede tutup tutmayacakları gün, yanlışım yoksa perşembe yarım gün. T2 olarak bakmadım ama. Ytd
Printable View
T2 derken herşeyin bir bahanesi var demek ki piyasada. Verilerin düşük gelmesi sebepli faiz indirimi algısı oluştu.
Bankalari costurdular haliyle. Bu verileri kim açıklıyor piyasayı kim yapıyor. Yani bilinen birşeyse bu durum.
Neyse biz petkosa bakalım, parayı sokacaklar mı bayramlik sokmayacaklar mı? Ha bir de mahcup edecek mi beni utandirip.. ytd
Soğuk su icirmiyorlar bile.
Geçen gün bilanço öncesi ve sonrası hisse fiyatını yazdım. Onun altına indirmediler en azından şimdilik ha bunlar için çok zor mu bir uzun çubuğa bakar ama önemli mı degilmi o kısımlar ilerleyen süreçte gorucez. Ayrıca genel kurul sonrası takaslara odaklandım. Dün TEB in citiyi karşılayıp bugün mali tekrar citiye karlı bir şekilde devretmesi. İlk 5 de geçmişte 620-650 olan ve geçen aya kadar 710 ml lotta bozulma var mı yokmuya odaklandım. Özellikle toplantı sonrası ve bilanço sonrası değişimler olacakmiya.
Ha bunlarda gözümüze soka soka yapmayacaklarının bilincindeyim elbette. Ve 1645 cizgim üstünde ise günlük bulut üstüne atmaları mahcup olmam için yeterli gördüğüm ilk kriterler. Yakın süreç için tabi bunlar. Ytd
Uzun süreçten beri Petkim'in halini kiyaslamamakla birlikte, son zamanlarda endeksle birlikte geçmiş diplerini yenileyen birçok hisse var, bu durumu petkosa yasatmadilarin avuntusu ile yaşamak. Ve yine o yeni dip yapanların bugün biraz gazını aldılar. Küstürürlerse kiminle oynayacaklar.
Sınırların altına indirip, sinirlere kadar gelmeleri dayanamayan oyuncuları (yatırımcıları) dışarı atmaya çalışmak, kimsenin beklemediği bir anda yukarıya sürüp olanlar ve yeni gelenleri sınamak.
Ha petkos özelinde insan herşeye hazır olunca hicbirsey hissetmiyor. Ytd
Ve haliyle duserken uymadığı gibi bugünde yükselirken uymadı. Başka bir dünya da mı yasiyorlar acaba bist30 dan atmazlar mı bunu. Az hacimle çok kademeli git ve geller. Ytd
Ne bulutmus arkadaş, bugün olmadı tabi. Bankalarin iştahı yarın yumuşarda oradan çıkan para buna da gelirse ilk etapta yarın için bulutici1658 ve 50 günlük olan 1670 i hacimle geçmek, halihazırda 20-50 yi kırmış olan pozisyonunu korumak için 1690-95 üstünde tutunabilmek olmalı.
İşte bankalardaki para piyasada dolanan aynı para ise ( T2 sebepli boşa da alamazlar ) az nasiplenenlere de soksunlarda görelim. Yoksa mahcup edemeyecekler sayfa 181 deki yazılarımı. Ytd
Tabi kendi kafasina göre takıldığı için tersi de olabiliyor. Gönül ota konmadı bunda hiç, hep oka kondu. Ytd