Çok var reis, altı ay ceza yediler şafak kaç acaba...
Printable View
En fazla 1,5 bilemedin iki aya tiki taka yapıcaz hisseyi soğuttular küçük yatırımcıyı aptala çevirdiler sabreden kazanacak...:cool:
lan tüpcü grafik güzelleşti hade gel artık 1,80 lerde sürün biraz da ..bahane soran olursa bilanço dersin ..hade bakalım senin sıtradını bekliyoruz ... bizide düşün para lazım low..ytd
1.20 ve Üstü kapatırsa hedef 1,42 olur.
Bugün alan bugün satamıyacak ..
Çoklu pormasyon var ..
Alım işlem yasagına ramen güçlü idi ..
Aydın dogan bu şirketi 037 ..(217 )cent fiyattan köstürdü ..
Akşam ve bi kaç gün güzel olaylar olabilir..
Bilgi ..
Ytd
TİK TAK TİK TAK vakit daralıyor mart ortasına kadar hareket geliyor inşallah...
saatlik zıkı güzel 131 kafa atabilirsin tüpcü bey ..ytd..
Bugun gene top çeviriyor arkadaş...
Bugunde satıcılı sakın seans başladı bakalım...
https://resmim.net/f/BPjMGc.jpg
aylık takas
teşekürler cefaks dost ...takaslar toparlanmış iyi olmuş ... çoklu formasyon ve sıkışmış bi grafik var inşlallah önümüzdeki hafta güzel olaylar olabilir ytd
Baskı falan yok tahtada, ınternet yasağı olmasından dolayı uykuda 4, 5 tl olsa kıme satacak.. Ky internetten emir giremediği muddetçe surundururler.. Yasağın biteceği dönemde değerlendirilebilir bence..
10-12-2019 da yasak gelmiş daha 4 ay var yasağın bitmesine.. 0,80- 1 tl aralığında topladıklarını ve toplayacağını yasak devam ederken satamaz dolayısıyle yatmaya devam...
Beni şuan ne brut takas nede şirketin karlılıgı çok ilgilendiriyor ben mart ortasına kadar bir haber bekliyorum eger haber düşerse ne brüt takas takar nede karlılık...
Sanırım şirketin el değiştirmesi ile alakalı olmalı beklenen bır haber ama bence yasaklar bitmeden o haber de gelmez...
mynet deki yorumlarda çağrı yapılması ile ilgili bir hukuk davasından bahsediliyor bu konuyu bilen arkadaşlar detay paylaşabilir mi acaba.
teşekkürler
Dogandan tüpcüye geçtiginde çagrı olmadıysa evet öyle bi zorunluk var ..ama yaparlarmı mecül ..maynette yanlış yazmış o arkadaş çagrı muafiyet demiş ..muaf deyil zorunlulugu yazması gerekiyodu ...ytd
Çağrı falan yok arkadaşlar.. ne çağrısı.. Spk Hürriyet için çağrı muafiyet talebine onay vermişti... o defter kapandı...
Beklenen haber satış haberi.. Demirören grubu Oyak ile görüşüyor. Ama medya kısmı değil.. Milangaz'ı almak için görüşmeler var diye geçen bloomberg'de haber çıkmıştı.. Satış gerçekleşirse Hisseyi ne kadar etkiler bu durum hep birlikte göreceğiz..
Uyut bizi hürriyet masal anlat bize ....
Tüpcüün gazı yok ...bunların sülalesine bi gaz pasmak lazım .koca hafta boşa gitti...tık yok
AN itibarı ile ihlgzt +6 yukarıda hurriyet -0,8 aşagıda bide hissede baskı yok diyorsunuz bakalım nereye kadar gidecek bu işin sonu...
Hissede birileri operasyon yapacaktı yasak gelince elinde patladı ve buyuk zararları oldu, ıkı üç ay daha bu senette ben birşey beklemem sürpriz bir satış vesaır olmazsa.. Kaldıran kıme satacak bu senedı, almaya çalıştığında musterı hizmetlerine bağlanmak için on dakika bekliyorsun.. Bist gerçekten de son zamanlarda şaibeli gorduğu tahtalara gerekli müdahaleyi yaptı yapıyor ve yeni magdurlar oluşmasını engelledi bana gore.. O yuzden burada kimsenin kimseyi beklettıği mal almak için çalıştığı yok kanımca bazen gunluk 1 milyon TL bile işlem olmayan tahtadan ben birşey beklemem.. Yasak gelmeden önceki hacımlere bakmak yeterli...
Kimsenin mal almak için gelmediği tahtada baskı olmaz.. Talep olmalıkı baskı olsun, talep olmayınca kıme baskı uygulayacaksın..
Hey gidi koca hürriyet iki kişi takip eder olmuş masa sandalye şirketleri bile senden iyi durumda ...tik tak tik tak zaman işlesin bakalım...
62 milyon zarar açıklamış...