Yeni yönetim , herşeyi satsın. Zaten şirket faaliyet kar ı üretemiyor. Gelecek bilançoyla , defter değeri 7-8 TL lere çıkabilir. Biz de paramızı katlamış oluruz.
Printable View
Yeni yönetim , herşeyi satsın. Zaten şirket faaliyet kar ı üretemiyor. Gelecek bilançoyla , defter değeri 7-8 TL lere çıkabilir. Biz de paramızı katlamış oluruz.
bugün 3,72 nin altı olmaz gibi,bence günlük dip buralar
Yeni yönetim dediğiniz zaten 2018 yılından beri şirketi Soner YILMAZ yönetmektedir.Rahmetli M. Ali YILMAZ onursal başkandı.
Avtur bile 14 TL. yi geçmiş ( 5-6 ay önce 3,5 TL. idi.)
Tektu daki yükseliş potansiyeli iyice artıyor.
Baskıla bakalım spek. Nereye kadar baskılayacaksın
An itibariyle fiyat çok uygun ; 3,72
Ekleme yapıyorum
Bu fırsat bir daha gelir mi bilemem
Bugün , sağolsun spek , ucuzdan bayağı mallandırdı beni. Pazartesi de aşağı salarsa , tekrar alacağım.
Zaten fiyat , ölü fiyatta. Ölmüş eşek kurttan korkmazmış. Hissenin ölüsü 7-8 TL zaten.
Neden korkacam. Düştükçe ekleme yapmayı planlıyorum. Acelem yok.
Elbet , olması gereken fiyata gelecek. Naçizane tavsiyem , hissesi olanlar sabretsin. Satmasın. Speğin ekmeğine yağ sürmesin.
Bilanço tarihi yaklaştı. Değerleme raporları da muhtemeldir ki bilançolarla birlikte gelecek. Gelmek zorunda... ve akabinde öz sermaye göz kamaştırıcı gözükebilir...
O yüzden, şahsi fikrim... Biletimizi almadıysak alalım, kemerleri bağlayalım. Umarım güzel bir uçuş olur.
YGYO hareketine bakıyorum. ve TEKTU da buna güzel bir örnek diyorum...
Kişisel görüşlerimdir... Al-sat-tut tavsiyesi değildir.
Aşağıya doğru sürerse , biraz daha ekleme yapacağım.
3,67 den de ekleme yaptım.
Ben aldıkça düşüyor , namıssız. Ya herro ya merro bakalım.
9 Mayıs Perşembe , konsolide olmayan 12 aylık bilançoların son gönderilme tarihi
Pek bişey kalmamış...... Az daha sabır.
Hiç ıkınıp sıkınma
YYAPI mın yanına gideceksin
YYAPI ; 4,86 TL.
Yükselen borsada % 2,15 düşerek 3,64 den kapadı. Cuma günü çektiği sopanın , bugün de devamını getirdi.
Sağlık olsun. Elbet benim de sopa atacağım günler gelecek
Sabırla beklemem lazım.
Ayni hızla düşmeye devam ederse , yarın 3,60 TL. nin altında da alım fırsatı verebilir. Yarın da promosyon yaparsa bir miktar daha almayı düşünüyorum.
YYAPI 5,34 tavan.Tektu ile YYAPI ayni fiyattı. ( 2 hafta kadar önce)
Bu , hala 3,72 den lot bekliyor. Spek , tavana sürmediği müddetçe lot kaybeder.
3,73 TL ye yükseldi
Bugün , spek Promosyonlu satış yapmıyor
Tektu , bugün indirimli satışlar yapmadı. Yapsaydı , almak için pusuda bekliyordum.......
Neyse , belki şaşırır da Perşembe günü indirimli satış yaparsa , o zaman alırım.
Ahhh.... yalnız adam By Akıl , kimse de , senin yazdığın bu Tektu sayfasına yazmıyor , seninle dertleşmiyor.
Gerçi haklılar da , bu hisse yıllarca yatırımcısını sömürmüş , kar ettirmemiş , yüz güldürmemiş. Çoğu ky. lanet edip satmış. Bir daha da yüzüne bile bakmıyor.
Yazan , 2 kişi daha var. ( Trader34 ve kadiröz.) Onlar da Nadiren yazıyorlar.
Alta bakıyorum ; bir üye ( ben ) ve 0 ziyaretçi
Tarihi zirve, 2007 yılında 4$. Şu an ise sadece 0,11$ yani 3,79 TL... Şahsi hedefim lot adet fiyatta 161 TL'dir (5$).
Yatırımcı tavsiyesi değildir. Al-sat-tut tavsiyesi değildir....
Ek 30180
merhabalar arkadaşlar beklemedeyiz her zaman vakit bulup yazamıyorum
Seans bitiminde KAP a haber gelmiş; Herhangi bir otoriteye mali tablo verilmesi :
-119.123.357 ( zarar )
peki bu güzel habere ne diyelimmmmmm😃
Zigana Otel satışı iddiası. 8,5 milyar TL😍
Yatırımcı tavsiyesi değildir
https://www.takvim.com.tr/saklambac/...ti-tami-tamina
eğer ki otel satılacaksa sezon açılmadan satılacaktır.Nerelere gider bu kağıt kimse tahmin bile edemez
Yanlış hatırlamıyorsam banka ile yapılan anlaşmanın son tarihi28/06/2024
Galiba buralar efsane olacakkkk
Şirketimiz ile ilgili olarak; www.takvim.com.tr" adresinde "Tranbzonspor Onural Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın oteli satılıyor! İstenen ücret dudak uçuklattı! Tamı tamına…" başlığı ile verilen haber ve bu haberin alıntılandığı çeşitli sosyal medya hesaplarında ve portallarda yayımlanan haberler yanıltıcı ve gerçek dışı bilgiler içermektedir.
Habere konu Zigana Otel, Şirketimize ait olup, merhum Mehmet Ali Yılmaz, Şirketimiz ortağı idi.
Ayrıca, Şirketimizin 30.06.2023 ve 30.09.2023 tarihli Finansal Tabloların 2.09 no'lu dip notlarında "10.500.000 USD anapara tutarlı kredinin ödenmesine ilişkin Odeabank ile protokol imzalanmıştır. Bu protokol kapsamında Alacatı /izmir'de yer alan Resort Zigana Otel'de yer alan 35 adet villanın satışından elde edilecek nakit bedeller Grubun kısa vadeli kredi borçlarını ödemek amacıyla kullanılacaktır. Yine bu protokol kapsamında ilgili villaların satışı için 28.06.2024 tarihine kadar kredi borcunun karşılayacak tutar kadar satışın gerçekleşmemesi durumunda kalan bakiye için Grup ile Odeabank A.Ş. vade uzatımı ya da borcun villaların ayni olarak Odeabank A.Ş.'ye devri hususu taraflar arasında görüşülerek karara bağlanacaktır." açıklamasına yer verilmiş olup, bu açıklamada yer alan husus dışında, Resort Zigana Otel'i ile ilgili bir gelişme bulunmamaktadır.
Yanıltıcı ve gerçek dışı olan bu habere ilişkin olarak gerekli düzeltmelerin yapılabilmesi için ilgili internet sitesi ile iletişime geçilecek ve gerekli yasal girişimlerde bulunulacaktır.
Bu açıklama Sermaye Piyasası Kurulu'nun ll-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliğinin "Haber veya Söylentilerin Doğrulanması" başlıklı 9.maddesi kapsamında yapılmaktadır.
Kamuoyunun bilgilerine sunulur.
Saygılarımızla.
önemli olan borcun bitmesi değil mi nasıl biterse bitsin şirketin borcu
Arkadaşlar bilanço bu akşam seans kapanısından sonra gelmiş.bunu finansalokuryazarlığı olan,açıklayabilecek,yorumlarınızı bekliyoruz.Selamlar.🙋🦅🇹🇷
76.513.607 TL kar açıklamış
Bu mali tablolardan tek şey anlıyorum. Direk tavan açılması lazım. Daha değerlemeler bile yok ortada:) Tekrar söyleyeyim bu kağıdın bana göre olması gereken hedef fiyatı 5$'dır.
Şahsi fikrimdir. Yatırımcı tavsiyesi değildir.
Tektu 4,69 dan tavan
Yatırımcılarına hayırlı olsun.
keyifler nasıl arkadaşlar, yanacak buralar
Arkadaşlar,bu hisse ve son gelişmeler ile ilgili beklenti ve fiyat hedefi nedir?bekleyelimmi?satış yerlerimiz nereleridir?tesekkürler herkese bol kazançlar..
14 yılın acısı var dostum.Borç bitecek öyle yada böyle