Bana gelen SMS de 21.Ovakntarijine kadar rüçhanlarınızı satabilir siniz, dio. 21 Ocak dahil mi değil mi, bende bilmiyorum 😆😆
Printable View
Şirketimiz'in bağlı ortaklığı Hedef Projelendirme ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin sermaye artırımı kapsamında 45.000.000 TL ödenerek sermayesi 100.000.000.-TL'na çıkarılmıştır.
Sen nasıl hissesin be. Satanı pişman ettiriyorsun, almayanı daha çok pişman ettiriyorsun.
Bir bu bir de VERTU.
İkisi nasıl pişman etti beni almadığıma.
Ne işi var diğer kağıtlarda. Al ikisini yaslan arkana değil mi.
Kaç gün 3,50'de durdu bir de biz almadık.
Şimdi kedinin ciğere baktığını gibi bakıyoruz :)
Vertu deme hocam, geçen hafta listeme ekledim 12.5 dan, hedefin son bir hareket yapmasını bekliyordum. Kaçtı tren :(
(Anlık fiyat x 3) - 2TL =eski hesap fiyat
Spek efendi azmış lotun :)
16.000,000 TL. Nom lot bloke..
Sermaye Piyasası Kurulu kararı doğrultusunda borsalarda işlem yapma yasağı getirilen yatırımcıların "yasaklı" ve "Borsada işlem görmeyen pay"larına ait liste aşağıda yer almaktadır. İşlem Yapma Yasağına ilişkin uygulamalar Kuruluşumuz web sitesinde yer alan İş ve İşlem Kurallarında açıklanmaktadır.
PAY SENEDI
HEDEF GIRISIM SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
TREHEDF00017
HDFGS
E
16.000,000
TL. Nom
BORSADA ISLEM GÖRMEYEN TIPE DÖNÜSEN
Bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Zaten az bir miktar.
Önemli olan yeni sermayeyle yapılacak yeni yatırımlar.
Bugünkü QUA Granite haberi daha önce açıklanmıştı, hisseye zıplayanları ters köşe etti spek. İlk çeyrekte güzel haberler gelir umarım.Biraz Vertu'ya bakıyor bu sıralar :/
Kar beklentisi nedir, karlı şirketlere yatırım yapıyor. İyi bir kar gelir diye düşünüyorum.
Sermaye artırımına aracılık ettiğimiz Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 29 Ocak ve 1 Şubat 2021 tarihlerinde 2 işgünü süre ile Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada satışa sunulan ve rüçhan haklarının kullanılmasının ardından kalan 42.249,43 TL nominal değerli payların tamamının satışı bugün itibarıyla tamamlanmıştır.
Saygılarımızla
pıyasalar cayır cayır yanıyorken hıssemiz destan yazıyor resmen. Maşallah diyelim
diri durmamızın sebebi beklenen süper bilanço ve yaptığı yatırımlar bence
gelecek kar üzerine biraz çalıştım, yaklaşık 230 milyon gibi bir rakam çıktı ortaya
hesaplamamda bir yanlışlık yok ise bu inanılmaz bi rakam
bedellidende 140 milyon geldi , borcu da yok ,o paralarla bizim ağa neler yapar neler
kısa dönemi bilemem ama orta ve uzun vadede ( 3 yıl 5 yıl )yatırım dişünenler için
bulunmaz hisseler katoğorisine aday olur diye düşünüyorum tam evladiyelik bir hisse
ben öyle düşünüyorum ytd.
Büyüme de yola doludizgin devam ediyor
girişimsermayeleri küçük ama parlayacak şirketlere yatırımını yapar
onları büyütür zamanı geldiğindede satar , bu yatırımlar 3 yıl 5 yıla yayılır genelde
bizim ağa mandrake 2 yılda bunu başardı helal olsun
darısı bundan sonraki yaptığı , yapacağı yatırımlara
bolkazançlar
Bedelli parası ile yapacapı yatırımlar için bu hafta haber düşsede görsek , iç mi edecekler yoksa gercekten yatırım mı yapacaklar.
Bu hissede çok büyük beklentim var.
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaş lar adamlar şirketlerin belli paylarını alıyor allayıp pulluyor sonrada halka arz ediyorlar bence halka arzların talep gördüğü ortamda gayet güzel bir uygulama
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam paydaşlarım. Bu gün bir siftah yaptık. Allah utandırmasın.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,47 kademesine 1,300,000 lot SATIŞ KOYMAKLA NE DEMEK İSTİYORLAR ..AĞA BİZLE EĞLENİYOR AKLINCA
info.marbas.a1 karşılıklı robotçuluk oynuyorlar
Sabır zorluyor ,info .marbas.a1 yine başrolde info alışta 640.000 lot 4.33 ortalaması,,robotu iyi iş çıkardı yine,a1 4.35 ortalamayla 308.000 lot alısta ,marbaş ise 740.000 lot satış ortalaması 4.40 larda satış ortalamsı en iyi olan yine marbasın robotu
Dün 4,50 kıramayınca, tekniz analiz sonucu bugün 4,47 den 4,20 indirdiler. Şimdi 4,37. Bravo, bunu yapan etkin kişilere.
Ceyreklik kar tahmininiz nasil arkadaslar?
twiterda biri paylaşmış.
https://twitter.com/TemelTeknik_Bak/...090990080?s=19
3. çeyrekte yaklaşık 40 M takas bankta yatırım varmis
kuzey, doğu, Ege hisse fonlarında değerleme var. en ölüsü 4. çeyrekte %40 yapmis.
ilave olarak info yatırımın yaklaşık %5 i hedef girişimin
benim tahminin 260 M kar
Eğer sektörün benzer hisselerinin ( Vertu) F/ k sına bakarsak hdfgs oldukça iskontolu, Eğer çok iyi bir son çeyrek bilançosu gelirse bu ucuzluk oldukça dikkat çekici olacaktır. Pörtföyümün değişmez 3 hissesinden birisi oldu yaklaşık iki aydır. 2022 ortasına kadar taşımak istiyorum.
Bu arada arkadaşlar, araştırma yaptığım bir konu olan davranışsal finans ile ilgili ankete katılırsanız sevinir.
https://forms.gle/bWr4LdqBwDBHMMDU7