TTE satma vakti geldi cuma satarsak ne olur
[İPhone 1000] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
TTE satma vakti geldi cuma satarsak ne olur
verdim şimdi talimat pazartesi şansa kalmış fiyat
Eminmisiniz +1 valor fonlar 14:30 pazartesi fiyatiyla geciyor. HesabaSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fıd pörtföyünü incelemedim ama tcd kadar agresif olabileceklerini düşünmüyorum.Tcd bir şekilde doğru hissede doğru zamanda olmayı beceriyor.Goodyear portföylerine eklediler bu ay ve yarın ciddi pozitif etki yapacak.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu saatlerde acc fiyatı paylaşılmaz olmuş. Demek ki epeyce satılıp doğal olarak gözden düşmüş. Tamam, fon işi uzun vade ama bizler bunu başaramıyoruz. çünkü güven olayı sıkıntılı
ACC -0.33, yapmış, bu fonun artı yapması için ne lazım anlamadım.
üstadım, sen tcd tahmini yaparken işin içine duygularını da karıştırıyorsun. bu fona yatırım yaptığın için değerlendirme yaparken tarafsız olamıyorsun. onun için sadicinin tahminlerine güven. gerçi güven duymasan sadicim demezsin. aslında mustafa üstat hepimizin sadici ve fonların efendisi. bu vesileyle kendisine bütün forumdaşlarım adına gönül dolusu saygı ve sevgilerimizi gönderiyorum.
Admustafa ceyran
üstadım, dostumuza da yazdım ama siz tahminyaparken eldeki donelere göre tahmin yapıyorsunuz. dostumuz işin içine duygularını da karıştırınca. iş karışıyor. dün de -0,25 tahmin etti. siz ise -1,30 ettiniz ve her zaman olduğu gibi sizin tahminler doğrultusunda olay gerçekleşti. bu yüzden sadicinin tahminlerine güvenecek. zaten güvenmese sadicim demez. aslında siz, hepimizin sadicisiniz:) son nokta olarak ta fonların efendisisiniz. buraya katkısı en fazla olanların başında geliyorsunuz. canı gönülden teşekkürler ve sevgiler
Arkadaslar tcd bugunku fiyati fon adetine carparken bugunku degeri gostetmiyor benim hesapta
Neden?
Efendiler
Bugun neyi ilan ederiz bilmiyorum ama supriz yapacak bu bist
Dolara mujder ar formasyonu baslattilar sanki
ACC sasirtmadi...
Ocak ayinda umarim tam tersi calisir bu hisse yogun fon............
Bowespa 115 bin olmuş, bizim neyimiz eksik..
https://www.youtube.com/watch?v=KgVBxcRHDn8
yine güzel, duygusallıktan uzak ve eldeki veriler ışığında tahminler beklentiler. vakti olan mutlaka izlesin ve de beğensin ki böyle aklı başında insanlardan mahrum kalmayalım dostlar..
Tesekkurler hayrani dostum.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TPF yine -004 yazmış, bu fondaki düşüşler fazlalaştı sanki hayırdır inşallah??
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Viop ucuyah
0.40 artiyla acti