Printable View
Kılıçdaroğlu : Erdoğan neden gidip saklandık Marmaris’te ? Yaverinin fetöcü olduğu ortaya çıktı zaten yerini biliyorlar neden saklandın ki ? Çünkü sen darbenin olacağını biliyordun ne olur ne olmaz diye gittin .
Kılıçdaroğlu : Bizzat Erdoğan feto’nun siyasi ayağıdır , fetonun tüm unsurlarını devletin kılcal damarlarına yerleştireceksin sonra CHP’yi suçlayacaksın , bunlari CHP mi atadı ? Hepsini sen yerleştirdin yetmedi toplu atama icin kanun çıkardın yetmedi devletin haremini açtın kozmik odayı açtın bir de fetonun siyasi ayağı kim diyorsunuz kim olacak bu atamaları yapan 1 numaralı siyasi ayaktır . Bunu anlamamak icin affedersin beyinsiz olmak lazım .
Diyanet işleri başkanlığı yüksek kurulu : Ayasofya camiinde bulunan resimler, burada kalınacak namazların sıhhatine engel değildir . Bununla birlikte müslümanların namazlarını huşù içinde Eda etmelerini sağlamak için uygun yöntemler kullanılmak suretiyle namaz vakitlerinde söz konusu resimler perdelenmeli veya kapatılmalıdır
İyi Parti : Genel Başkanımız Sayın Meral Aksener,
15Temmuz'un yıl dönümünde Gazi Meclisimizde düzenlenecek anma programına, kendisinin koruma ekibinden bir polis memurumuzun Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle, diğer katılanları riske atmamak adına maalesef katılamayacaktır
CHP / Engin Altay : 15 Temmuz Tayyip Erdoğan’a karşı degil TBMM’ye Türk demokrasisine yapılmış alçakça bir saldırıdır .
CHP / Engin Altay : Bu yıl mecliste özel oturum yok sadece şehitler anıtının önünde bahçede bir tören olacak , kötü olan incitici olan şu oldu dün ; sekreteryamıza bir not iletildi “yarın toplantıya katılacaksınız mutlaka covid testi yaptıracaksınız yoksa tören alana alamayacağız “ diye , haydi buyurun . Allah Erdoğan’a uzun ömür versin elbette bende Cumhurbaşkanının sağlığını önemserim ama TBMM’deki 600 üyesininde sağlığı önemli her vatandaşımızın kameranın arkasındaki arkadaşımızın da sağligida Erdoğan’ın sağlığı kadar önemli . Bir test yaptırmazsanız sizi almayacağız diye açım açık söyleniyor . Ben tüm üyelerin bunu yaptıracağını sansürlen törene sadece 61 kişi çağırılmış toplam davetli sayısı 83 . Ee bu olmazı Biz darbeye karşı 61 veya 83 kişiyle direnmedik ki , TBMM’nin 598 üyesi var ama üyeler arasında bile ayrım yapılması ve açılışı yapılan anıtın önünde sadece Meclis başkanı ve Erdoğan’ın konuşması ile sınırlanmasına farklı bir mesaj veriliyor . Devlette millette benim biz yeteriz denilmektedir , bugün bu Meclis özel oturumla açılmalıydı her parti özel oturumda gelip konuşmasını yapmalıydı . Erdoğan bu darbe bana yapıldı diyor Allah aşkına seni deviriyor meclisi bunlar açık mi tutacaktı ?
CHP / Engin Altay : olması gereken genel kurulda özel oturum yapılmasıdır , ama burada Erdogan’in sağlığıni koruma amaçlı bir var düşünce var bu dogru degil . TBMM aylardır 600 kişi ile çalışıyor , biz yoklama istediğimizde aynı anda 500den fazla kişi orada olabiliyor bundan Erdoğan hayıflanmıyor, üzüntü duymuyor ve muhalefetle uzlaşmadan hala teklifleri meclise yolluyorsa bu milletvekillerinin sağlığı önemli degil demektir bu doğru değildir
CHP / Engin Altay : Erdoğan Allahım beni affetsin milletimden özür diliyorum dedi ama aynı Erdoğan bu darbe Allah’ın bir lütfudur da dedi , Allahım beni affetseni anlıyorum hata yapmış iyi zannetmiş kötü çıkmış olabilir ama bu Allah’ın lütfudur demeyi anlamak mümkün değildir . iBize Kontrollü darbe diyorsunuz diyorlar ya biz kontrollü darbe demedik biz “bilinen öngörülen önlenemeyen veya onlenmeyen bir darbedir” dedik Buda sizin sözlerinizden belli oluyor
Bakan Akar: "TSK'nın şanlı üniformasını hiçbir hainin taşımasına müsaade etmeyeceğiz"
CHP / Engin Altay : Akp’nin feto ile mücadele tetiğine ben inanmıyorum , inanmam icin Adil Oksuz’u bırak onu geçtim adil oksuzu kaçıranlardan hesap soramayan bir devletin feto ile mücadelesinden şüphe ederim . Daha vahim bir şey söyleyeyim ; 15 Temmuz şehitler anıtı yapıldı köprünün sağına Allah razı olsun çok güzel itirazım yok , bu anıtın mermerleri Tuskon’da meydan okunan konuşmada ayakta alkışlayan ve su an da tutuklu olan bir iş adamından alındı . Aynı şahsa 15 Temmuz’dan bir parça geri gelin 33,5 milyon TL teşvik vermiş devlet , bu asam fetocu su an içeride itirafçısından erken çıkabilirse çıkacak , bunlar vicdanları kanatıyor .
CHP / Engin Altay : 15 Temmuz döneminde toplanan 300 milyondan fazla para var bunun gazisini filan geçtim şehit ve gazilerimize ödeme yapmaktan imtina ediyorlar ama dün Meclis bahçesine tanklar tarafından ezilen araçları sergiliyorlar , bunu anlamak mümkün degil
CHP / Engin Altay : Burada toplanan paranın miktarının önemi yok ben tanklarla mücadele etmişim şehit olmuşum çoluğun çocuğum ailem var yada yaralanmışım yada başıma bir iş gelmiş ama düzelmişim sen devletsin para toplamışsın bu parayı vermiyorsun ama tankların ezdiği araçları sergiliyorsun bu kabul edilebilir bir tablo degil .
CHP / Engin Altay : Devletin düştüğü hale bakın , burada seçilmiş bir kısım şehit yakınını topluyorsun muhalefeti geçtim AKP’nin 290 saygı değer milletvekilinin kusuru ne ? Burası koskoca bahçe burada yap herkesi çağır , özel oturumu burada yapın aman Erdoğan’ın sağlığa bir şey olmasın bakın sosyal mesafe sorununda yok ama yapmazsınız çünkü olsa sayın genel Başkan konuşacakti konuşmazsa ben çıkıp konuşacaktım muhalefet konuşacaktı .
Bu arada dikkatimi çekiyor NTV dün Kılıçdaroğlunun grup toplantısını yayınladı bugün Haber Türk yaklaşık 30 dakikadır Engin Altay’ı canlı yayında konuşturuyor şaşırdım , umarım aynen devam eder
CHP Engin Altay : gerçekten TBMM’yi bombalayan bu işin içinde olanlarda iceride yatan garibanlarda var , bank Asya’nın yönetim kurulu üyesini devlette bir kurumun üst yönetime atadınız , bank Asya’ya 100 TL yatıran iceride ama bank Asya’yı yöneten su an devletin bir kurulunda üst yönetimde , buna insa isyan etmek istiyor
İYİ parti grup başkanvekili Lütfu Turkkan : Sayın cumhurbaşkanının Covid sebebiyle meclise gelmemesini anlayışla karşılıyorum , ama aynı Cumhurbaşkanı virüsün olduğu ortamda mecliste grubuna sabaha kadar çalışın yasayı çıkarın diyebiliyor.
İyi Parti / Lütfu Türkkan : Bugün yapilan törende vilayetlerde yapılan törende parti devleti olduğumuzun göstergesidir . En önde AKP grup Başkan vekili Naci Bostancı , grup Başkan vekillerinin olduğu sırada ise bizim grup Başkan vekilimiz . Dedilerki sadece grubu olan partileri çağıracağız dediler ama bugün Mustafa destici oradaydı grubu var mi yok , buraya gelmeden önce Gültekin uysal ile görüştüm sizi davet ettiler mi dedim hayır etmediler dedi , bugün burayı cumhur ittifakı törenine çevirdiler
İyi Parti / Lütfu Turkan : İstanbul’da sayın vali bugün dar kapsamlı bir tören yapılacağını açıklamış anlıyorum ve İstanbul il başkanınıza davet gitmemiş ama törende Ak parti İstanbul il başkanı var
Twitter'da çok sayıda ünlü kişilere ait hesaplara siber saldırı düzenlendi.
Barack Obama, Bill Gates, Elon Musk, Joe Biden, Apple, Uber gibi kişi ve firmaların resmi hesapları ele geçirildi.
Twitter : Bazı hesapları etkileyen bir güvenlik problemi ile ilgili araştırma ve sorunu çözme ile ilgili harekete geçtik , en kısa sürede bilgilendirme yapacağız
İçişleri Bakanı Soylu, Van'da bir keşif uçağının kırıma uğradığını bildirdi.
Milli Eğitim Bakanlığınca LGS kapsamında 20 Haziran'da yapılan merkezi sınavın sonuçları "meb.gov.tr" adresinden açıklandı.
LGS kapsamındaki merkezi sınavda 42 farklı ilden 181 öğrenci tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.
Hazine ve Maliye Bakanlığı: Merkezi Yönetim bütçe dengesi Haziran'da 19,37 milyar TL açık, faiz dışı dengesi 13,07 milyar TL açık verdi
Bill Gates, Elon Musk, Joe Biden, Barack Obama ve diğer birçok tanınmış ismin Twitter hesabının hacklendiği bildirildi.
Twitter, çarşamba gününün ilk saatlerine geniş çaplı bir siber dolandırıcılık iddialarıyla girdi. Aralarında Elon Musk, Kanye West ve Kim Kardashian'ın resmi hesabının da bulunduğu çok sayıda onaylanmış hesap bilgisayar korsanlarınca ele geçirildi.
Siber saldırının kripto para dolandırıcılığını amaçladığı düşünülüyor. Ele geçirilen hesaplardan yapılan ve çoğu hızla silinen paylaşımlarda belli bir bitcoin hesabına 1000 dolar gönderilmesi karşılığında 2 bin dolar kazanılacağı belirtiliyor.
Twitter açıklamasında, "Biz bu sorun üzerinde çalışırken tweet atamıyor ya da şifrenizi sıfırlayamıyor olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
Sabah saatlerinde Twitter'dan konuyla ilgili yapılan açıklama ise şu şöyle:
"Koordineli bir şekilde yapılan saldırılarda sosyal mühendislik yöntemiyle hedef doğrudan şirketin iç sistemlerine erişim hakkı bulunan Twitter çalışanları oldu. Bu erişimi almalarıyla birlikte bazı doğrulanmış hesapların kontrolünü ele geçirdiler. Bunun dışında hangi amaçla bu sızıntıyı yaptıklarını inceliyoruz. Olayı fark eder etmez söz konusu hesapları kilitledik ve saldırganların tweet'lerini kaldırdık."
Twitter'in kurucu CEO'su Jack Dorsey ise, birkaç saat süren paylaşım kısıtlamasının ardından kişisel hesabından bir paylaşımda bulundu.
Dorsey, paylaşımında "Twitter'da bizim için zor bir gün. Bundan dolayı kötü hissediyoruz. (Sorunu) teşhis ediyoruz ve tam anlamıyla ne olduğunu kesin olarak anladığımızda paylaşabildiğimiz her şeyi paylaşacağız" ifadelerini kullandı.
Geciken adalet adalet değilken adaletin geleceği bile şüpheli.
yazık.
Hayır birde keşif heyeti neyi inceleyecek? bu resimde görülen menfezler,taş ve beton dolguyla yapılmış gayet sağlam duruyor,bu keşif heyetinde hiç mi onurlu,şerefli insan yok;aynı durumda benim ailem olabilirdi,bu doğru bir uygulama değil ben buna imza atmam diyebilecek...
Portekiz devlet başkanı Marcelo Rebelo de Sousa.
Bir koku geliyor yine her zamnki gibi.....SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurban Bayramı ikramiyelerini alacak emeklilerin ilk ödemeleri yarın başlıyor. SSK emeklilerinin ödemeleri 17-26 Temmuz tarihleri arasında yapılırken, Bağ-Kur emeklileri ise ödemelerini 25-28 Temmuz tarihleri arasında alacak.
Günaydın ahali, herkese bol ve bereketli kazançlar diliyorum.