Var .. gormedim..canim sikkin pek bakamiyorum eskisi gibi
Printable View
volkswagen türkiye'de fabrika kurmama kararı aldı-vw kaynakları/automobılwoche
daha yeni başlıyor oyun .palacan bu açıkları biriktirtip süpürürse 120 ye vurdurması işten değil/ göstergeler aşırı alımdaydı- motoru soğutup topuklarsa herkes şaşar kalır ... 82-117 arası 35bin puanda çok ciddi PARA yaptılar. 113.500 spotu kırdırmazsa asfaltı ağlatabilir..
bir de açılışı acemiler kapanışı palacan yapar..
Dök palacan dök iyi dökki sağlam çıkalım. Bu ay thyao, eregl, vakbn, garan, enkai ayı olacak
Vay be
Açığa satış başladığı gibi satıyorlar
https://i.hizliresim.com/BKoFBZ.jpg
uzun zamandır görünmeyen AYIlar kış uykusundan uyanmaya başladı mı?!
XU30 bakınca bugünü Kabotaj Bayramının yanında Açıkçılar Bayramıda ilan edilebilir.
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
6d
Erdoğan: Bir an önce sosyal medyaya ilişkin girişimlerimizi yapacağız, gerekirse kapatacağız ya da kontrol edeceğiz
Du gece yazdım. Günlerdir yazıyorum güçlü tutan pala degil açık yasagiydi. Karşılarında açıkci olmayınca kafalarına götürdüler. Hadi şimdi gotursunlerde görelim.herkesteki long algısından bahsettim. Bu algi özellikle yenileri batırabilir viopta
[QUOTE=akcay;4563058]dün el sallıcaktım bütün uçakları hangarda yatan thy nin ardından ne oldu o iş.
Biraz daha zamanı varmış demekki. :D En azından durduğum yerde durmadım biyerden dönecek nasıl olsa geçen ay aldığım 40.000 i bırakırım en fazla. spotta da kardayım bugün totalde viopta da dün aldıklarımı vermişmdeğilim. Bakalım neler olacak. Pala sağlam vuruyor ama kabul ediyorum...
8 liralardan THY almayan ky, 12.30' larda kapış kapış alıyor...
Allahım sen akıl fikir ver...
Rüya gibi günler bittimi şimdi ya , biz hisseciler çuvalla para kazanıyoduk ne güzel :(
Merrill kamyon kamyon mal döküyor. Alıcılar yetişemiyor.
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...048294912?s=20
Volkwagen, Türkiye'de fabrika kurmaktan vazgeçerek,
yeni nesil Passat ve Suberb modellerini Slovakya'daki fabrikasında üretme kararı aldı.
Spotum hala karda.Viopta da dünkü aldığım kadar geri almadı henüz. Buradan dönerde geri gelirse manyak kar yazar bugün.
belli olmaz dowda sorun yok.
çıkışta halen.
bir heveslerini alsınlar açığa satıştan.sonra değişir işler yine
Tahtalarda satışlar mevcut ama endeks o kadar aşağı gelemiyor kontrollü yapılıyor organizasyonlar:)
Soru mal aldırmaya mı çalışıyorlar , yoksa tahtalar arası geçiş mi mevcut , ne zaman öğrenecez ABD satışı üzerine koyarsa.
dow
h4
halen 26 ve 27 hedefliyor.
sinyal satışadönmedi.
https://i.hizliresim.com/jij0s5.png
Slm arkadaşlar yaz geldi shortlari giydik bklm ağustos vade short 134000 den destek yokmus gibi geldi sabah beri
Bugun bi 3000 point dusmesine oynuyorum 131 130 gelirmi bugün sanki dokunsam aglicak gibi hareketler yapiyo sanki
Eskilerden kim kaldi be tospa turkoglu value nelerini yedin be viop
Sol kulvardan bucim yetişti imdada. Ecilc de basarsa yukarı bide viop dönse acayip güzel bi gün olur :D
Erdoğan: Bir an önce sosyal medyaya ilişkin girişimlerimizi yapacağız, gerekirse kapatacağız ya da kontrol edeceğiz.
Videosu begenilmedi diye