Panik yok 26500 27100 aralığında büyük yükselişin temelleri atılıyor tıpkı bizde olduğu gibi
Printable View
Dow jetonlarını kapadım gerçi ama
Geçen de böle olmuştu
Türkiye’den ben 27 bin üstün de ne zaman jeton atsam kırmızı yaktıydı
Şahsen kamyon devrilsin DİE jetonları kapadım dow da
Düşüş hızlansın DİE 😀😀
Laguna müdür
Tatildeyim diyorsun gidiyorsun Akbank alıp iş çıkartıp sonra gece globali takip ediyorsun
Ne gerek var Başkan
Ama sen ne zaman mala girsen arkadeş ben ertesi gün çok tatlı para kazanıyorum bundan sonra hep malda ol dostum
bu topic ay başında açılmış vadeli 134.600 müş şimdi de 134.750...ne bereketli topic :he:
Bozgurt gel burya kaçmaa. :he:
kentuf derdikine,
dowa erken vermişlerse,
ya vermeye devam ederler,
ya da dönüp alırlar.
Bana vermeye doydular gibi geldi. :he:
Yazılanlara bakarsan da süper ralliler ve çöküşler var. [emoji23]
Grafiklere bakınca bir arpa boyu yol gitmemişiz. Normalde rallilerde 30 kontrat shorta çıkardım, şu anda elimde sadece 3 kontrat short var, çerez bile değil.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın bime çok iş düşecek gibi hissediyorum. Du bakalım nolcek.
https://invst.ly/rjqm3
dow eğer 25700 altı gelirse bu grafiğin çalışma olasılığı çok yüksek
Şuanki değerleme ile
117 bin altı olması lazım arkadeş
Nasdag kamyondan atladı mı ne
Sabah future durumuna göre belirleyecek bence de. Ben yarın kapanışı en kötü yatay yapar diye düşünüyorum. Çünkü yukarı götürülmek isteniyor.
Yarın ve pazartesi Türkiye de özel durum olmasaydı yarın kesin kan kırmızı olurdu bence de.
Bakalım sabaha hayırlısı.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son dakika: Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerinden dolayı cezalandırılması gerektiğini söyleyen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a tepki gösterdi. Aksoy, "Türkiye'yi yaptırım diliyle tehdit etmek kimsenin haddi değildir" dedi.
Tivitida erken seçim gündem olmuş. Kim nerden çıkarıyor böyle şeyleri.
Ben açmam artık
Ne zaman niyetlensem 10 sayfa ön e açılıyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ali Babacan TV'de konuşuyordu. Ülke ismi vermeden konuşmak istiyorum konuşmalar kayıt altında sonradan ilişkilerde kullanılabilir dedi. Gazeteci de iktidara gelecekmiş gibi konuşuyorsunuz dedi. Bu işi hobi olarak yapmıyoruz dedi.
Düşüncem global güç aynı RTE yi getirdiği gibi Ali Babacan'ı getirecek. Zamanında da Süleyman Demirel bir gecede AP lideri seçilmiş önü açılmış.
Esas sorun ekonomi diyor. Tam destek verirler Bilderberg vs ilişkileri var.
Ama bir Dombra şarkısı yazdıracak bir havası yok.
Zamanında Ebu Zer diye bir kişi varmış. Peygamber kendim için istediğimi senin için de isterim ama sen iki kişi olsa onların başına geçme diye tembih etmiş. Malesef siyaset başkalarını işine burnunu sokma sanatı, o işleri bilmeyenler siyasette yok.
Galaba sayı istemezük.
Sıfır atılmadan yeni topik açılmasın
Gerekirse 1000 sayfadan sonra sayfa sayısından sıfır atılsın :kahkah:
Hiç sorma Dostum. Sabah yemyeşil uyanınca dedim endekstende sıfırlar atılmadan önce fiyatlar uygunken alayım dursun. Aldık ve durdu mu! durmadı düştü namıssız. Malda olunca dowa bakmadan yapamıyorsun. Ne güzel kafa rahattı, yine kendimize dert bulduk.
Terslik oluncada hep üst üste geliyor.
Bizim evi emlakçı bi afrikalıya kiraya vermişti. Kiracı koronodan önce ülkesine gitmiş hala ortada yok haberde yok. Tabi kirada yok... diyorum ki hiç ince işlerle uğraşmiyim çilingirciyi alıp kapıyı açtırıp ordan da 2. El eşyacı çağırıp evi boşaltiyim. Velet öldü mü kaldı mı onu mu beklicez belki aylarca gelmeyecek. Sonra çıkar gelirse başımıza iş çıkar mı. Evi boşalttım diyelim, Elektrik su doğalgaz telefon vs. Aboneliklerini nasıl iptal ederiz.
Çömez bi avukata sordum emlakçıdan evi boş olarak teslim aldım yazısı al o zaman sorun olmaz dedi.
Pederin malı var derdin var...
Cevaplayan olursa artık sabah okurum.
Herkese iyi geceler...
Temel vadeli piyasada insanların çok para kazandığını duymuş, Trabzon'da aracı kurumda hesap açmış, para yatırınca kontrat alabilirsin demişler. Neyse bankadan kredi çekmiş aracı kuruma göndermiş. Sonra telefon ile müşteri temsilcisini aramış.
- Bana demiş 10 tane BIST30 aralık vade kontratı alın demiş.
Telefondaki temsilci sormış
- Uzun mu olsun kısa mı?
Temel düşünmüş, düşünmüş
- Orta olsun.
Hahah [emoji4][emoji106]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'den manzaralar....
KAdın kocasını aldattığı için boşanıyorlar,
yine de nafaka alıyor. Kadın yeni biriyle evleniyor. nafaka almaya devam ediyor..
Doymuyor!
Nafaka arttırım davası açıyor. Adliyede kadın kocası, ve yeni kayınpederi ile beraber
eski kayınpederini öldürüyor..!!
Dün Güzelbahçe/İZMİR'de.. balık/ekmek yiyelim dedik.
Balık halinin yanında empati restauranta oturduk.. Sipariş verdik.
Yan masaya da Tesettürlü bir hanım ve yanındaki hacıbey(eş?sevgili?komşu?) hepsi olabilir)) sipariş verdiler..
Mezenin yanında efes/bira siparişini de ilave ettiler..!!
...................
Sevap işlemek kadar günah işlemektede özgür insanlar... örneğin başka biride sizin için adam ezan okunurken caminin yanından geçiyor ama camiye girip namaz kılmıyor nasıl müslüman bu adam derse sizin namaz kılmama özgürlüğünüze karışmış olur. Kimse dört dörtlük müslüman değil... kim bilir belkide böbrek taşı düşürmek için tedavi amaçlı bira içiyorlardır [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] :) bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dow S&P Nasd** a falan baktığımızda 1.453 artı veya herhangi bir artı bekleyen var mi halen?
Bizim bazı arkadaşlar gençken herşeyi denedi .
Bonzai esrar her türlü içkiler kızlar vs .
Bir daha geleceğiz dünyaya diye .
Yaş 30 -35 i geçince herşeye tövbe ettiler ve aile kurdular
Cuma , Oruç , kurban vs gibi dini vecibeleri getirmeye başladılar .
Sonuçta gençken olan meraklarını giderdiler
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi