dolar vadeliler 7.3538 den kapatıldı ve ortalama 459.50 den gr altın vadeliye geçildi
Printable View
dolar vadeliler 7.3538 den kapatıldı ve ortalama 459.50 den gr altın vadeliye geçildi
Dövizin mb nin toplantısına yani 20 ağustosa kadar incitmeden yavaş yavaş çıkacağını ve Ogün piyasanın beklentileri dahilinde bir faiz artışı gelmezse sert yükseleceğini düşünüyorum. Piyasanın beklentisini bilemem ama benim beklentim 11 civarında bir faiz
OKUL İŞİ ÇOK KARIŞTI.
7.sınıfa geçen kızımı özele okula göndermek istiyorum.ama bu iş EKRANDA DERS ANLATMAKLA OLACAKSA boşuna para vermek olur.
Vaka sayısı 1.000 altına düşmeden( son gün 1200 kadardı) EYLÜL-EKİME girersek durum daha kötüleşir.O zamanda 21 eylül olan okul açılışı yine ertelenir gibi.
zaten kademeli olsa bile sınava girecek 8. ve 12. sınıflar öncelikli olacakmış....
kafa karıştı.
BUGÜN EGER eksi kapatırsak PİSTON AŞAĞI FORMASYONU 3-5 GÜN DEVAM EDEBİLİR.
5 günde dipten %14 yükseliş ve kuvvetli dirençler var...
2 senaryo var. İlki güzel bir faiz arttırımı diğeri faizi sabit tutmak veya 0.25 0.50 gibi sembolik bir artış.
İlk senaryo güzel faiz arttırımı: O gün faiz ancak belli bir miktar yükseltilebilir. Bir anda 11-13 falan olması çok çok zor. Mesela 300 baz puan artış olursa, piyasa gerektiğinde MB artış yapabiliyor diyip ilk etapta rahatlar. Sonra bir düşünür; zaten gösterge faiz bu noktanın oldukça üstünde deyip dolar tekrardan yukarı hareketine devam eder.
İkinci senaryo sıfır artış veya 25-50 puan civarı sembolik artış: Soluklanmadan yukarı hareket devam.
Özet: Döviz her türlü bir süre daha yukarı gider. PPK kararı hareketin şiddetini belirler.
muharrem ince "BİR HAREKET BAŞLATIYORUM, BİN GÜNDE MEMLEKET HAREKETİNİ 4 EYLÜL'DE BAŞLATIYORUZ" diye açıklama yaptı
Bay boyner de böyle hareket başlatmıştı.
Gökten inmeyle bu işler olmuyor.
Neyse o d a tarihteki yerini alır.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve çektiler aşağı. Cepten bakınca garan saatlik trend 6.98 de gördüm.
Birazdan bütün devreler kesilir..Belli bugün yıkacak..
THY bile 10 bin lota kademe düşüyor..Niyeti belli.
Yine kas goz arasında gomdu 1800 puani yükselirken bile shortcuya daha temiz kazanc birakiyor
99,000-112,000 çıkışı bence bitti.
yevmiyeyi dogrultalım diye shorta bile gectim ben.
https://i.hizliresim.com/e0f8Km.jpg
İşcepten bakınca saatlik akbank trend 5.03 de
111 binde 10/100 saatlik kesişme üstünde direnmeye çalışıyor.
Akbanka bak hele erkeklik yapıyor düşmemeye çalışıyor.
Net hatirlayamiyorum, ancak o zaman cok bilgili uyeler vardi, Haluk Hoca, isabetli bir tahminde bulunup, bir ekonomi forumunun gerekli oldugunu belirlemisti.
Hisse.net o tarihlerde, cok ciddi bir forum'du ve analiz ihtiyacinda olanlar icin tam bir referans kaynakti.
2002'den itibaren, bu bozulmaya basladi, 2008'den sonra hemen tumuyle, bombos kisilerin mekani haline geldi.
O guzelim bilgili kisiler terk ettiler.
Vali olan, uyeler bile vardi. Emekli degil gorevde olan..:)
sabah baktım bist 100 grafiğindeki 20 - 50 günlük ortalama kesişmesine.
çok az kalmış. 2-3 iş günü içerisinde kesişecek.
ondan sonra bakıcaz artık.
dolar grafiğinin neyini beğenmedin. yön yukarı dedim ya işte hem fincan/kulp hemde bayrak/ flama ya göre.
dün bayrak ın direk boyu 23 kademe demiştim onu mu beğenmedin. asdas :he:
Eğleniyormuyuz arkadeşler
Bereket versin