Endeks ağırlığı olan badem spor tahtalarını burada rus uçağı düştüğünden beri yazıyoruz .:)
Geçen sene yabancı satışları ile tamamen çoğunluk malı almış bir sistem mevcut.
Formasyon çalışmadan buraya tahta yazmamın bir önemi varmı .
Printable View
Makası 300 puana kadar çekiyor enteresan o kadar satıcılı bir piyasa da yok. Garip oyunlar dönüyor. Yukarı götürecekse Şubat sonuna kadar neden ucuza mal veriyor :) aşağı götürecekse dün aldıkları mallar neden di.
1639 ek lönk toplam poz 1/5
margıne kadar ne yukarı ne asaı hatta 164500lere gırer gıbı ondan sonra vazıyet bellı olacak....sımdılık 13..15 saatleri yarım dalga olur ama sort için erken....eskı oyunlarına gore bır tahsılat yapsınlar bakalımm
100 endeksine bakıyosun yemyeşil, 30 endeksine bakıyosun yemyeşil. sıra banka endeksine gelince kırmızı. buda garan ın halt etmesi. başka ne olabilir. bir kağıtla piyasayı yönetiyorlar.
Forum da asiti kaçmış kolaya benzemeye başladı. Abidik gubidik iki kelimeyi bir araya getirip cümle dahi kuramayan tipler türedi son zamanlarda.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanı tavşan atlet gibi kullanıyorlar. Piyasa düşmeye başladığı zaman gizli bir el sürekli garan alıyor bu ara
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün bankaları aldılar diğerleri resmen seyretti
Bugünde beklediğim gibi bankalarda yatay hafif eksi hatta sanayiye yükleniyorlar..
Yabancı mabancı değil bu..
Yabancı girdi mi bankasını da alır sanayisini de hava yolunuda..
sindoma da yazmış..
Özellikle 2018 rahip krizinde satan yabancının payını alan bademspor şimdi elindeki kağıtlardafiyat yükselterek kar yazma peşinde..
Ya uygun yerlerden millete devlet gücü ile okutacaklar..
Ya bu kağıt üzerinde piyasa değerini gösterip yeni kredi peşinde koşacak lar..
MKK:
Pay senedi yatırımcı sayısı Ocak’ta aylık 179.527 artışla 2.179.523’e ulaştı. Halka arzların etkisiyle bu artışın 141.876’sı 26 Ocak’ta tek günde gerçekleşti, Kasım 2005’ten bu yana en yüksek günlük oransal ve sayısal artış kaydedildi
viop aralık vadenin fiyatı aşağıda değil mi?
teoriğe göre durum nedir?
Aynı hareketleri günlerdir tekrarlıyor..
Eğer öyle olursa gün içi 1620 lere daldırması , sonrada çıkarması lazım gerisin geri..
Günlük gradiğe bakınca sanki. O iş haftaya kalacak gibi, Tav yakın takibimde, viop olarak, o da aynı. Havacıları özellikle baskılıyor ve götürmüyorlar, Bi işler dönüyor o tarafta... Dün giden gidene idi ama havacılar da tık yoktu. Bugün de aynı...
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gün içi kısa çaplı düzeltmeler gelirse bu durum normal karşılanmalı mı?
1525-1535 dirençleri aşıldı.
JP Morgan açıklamaları da pozitif, şimdilik olumsuzluk kalmadı.
Günlük grafik geçtiğimiz sene hemen hemen aynı tarihler
macd tetik çizgisinin altında olduğu sürece ortalamaya genellikle
dokunmuş,en yükseği geçemedikce alçalan tepeler ve sonuç
tarih tekerrürden ibaret olacak mı.
[IMG]https://i.hizliresim.com/GnkDwz.png[/IMG]
1650 değerse Viop30, tek hamle kırması lazım gibi görüyorum ben, yoksa ikili tepe ve hop aşağı gibi sanki, farklı gören var mı?
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet basladı sıkıstırma ....makas 400ken 900e cıkardı....
öyle namussuzlarki.. bankaları tutup piyasaya yol veriyorlar. buda kafalarda kılçık olsun diye tabii. ama adres belli bunu rahatlıkla söyleyebilirim. kıvırtsınlar bakalım
yanıldık işte..bunun bahanesi olmaz dalgada geçebilirsin hiç alınmam. ama şunu net olarak söyleyim. eğerki o günkü grafiklere göre ben yanılmadım diyecek bir tane tecrübeli oyuncu çıksın alnını karışlarım. aha bugün neye göre yorum yapıyoruz? grafikteki hareketlere göre. öyle değilmi? şimdi dün bugün al al sonrada dön çak. kim ne yapabilir buna? istersen ağzınla kuş tut isterlerse her gün yamulturlar...
Sindoma EREGL teyit almış gibi ne diyorsun...
15.40 hedefli...
1643 flat sistem sata geçti.
bademgillere bir haller oluyor...???
burada kavram kargaşada var bademgiller sizce hangileri?
Ortalama 30 civarı toplam 60 hareket gibi gibi.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sistem al sat diye ben anlamam ben ne zaman satarsam 300 puan yukarı gider bir tek beni takip edin kesin 300 puan kazanirsiniz
https://i.hizliresim.com/3OdMNR.png
Bakalım, 12 den hedefi mi vuracağım, yoksa hedef mi olacağım.
16,90 da aktif vade tcell caktım...
17,00 üstü zor gibi....
1645.00 ortalamalı pozisyonumu 1640.25 ten kapadim biraz izleyelim