genellikle olması gerekenin tersi olur....çünkü tüm beklentiler önceden satın alınır....
Bankaya göre değişiyor..Yoncada alt sınır 25000 usdRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/duduuvy/status/1...-6TRzSvOlinkQw
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar,
Düz mevduat ve Dolar için güncel fırsat ne elde ettiniz ?
27 üstü mevduat bulamadım.
..... yoksunları sayesinde o evler servet oldu... Müteahhitten başkasını düşünmeyenler sayesinde... Tüm politikaları buna göre dizayn edenler sayesinde...
Bir de o evlere her gördüğü hıyara tuzlukla koşan, 2-3-5-10 milyon da olsa koşanlar sayesinde...
Neresinden bakarsan bak, kafayı yememek elde değil...
Merhaba tam yeri değil biliyorum ama fikir almak istiyorum. Doğuş otonun online sıfır araç satışından 3 gün önce bir araç görüp rezerv etmiştim. Aradılar ve aracı alabileceğimi söylediler. Aslında tamamen olmaz zaten diyerek başvurmuştum. Etrafımda çoğu kişi git al kaçırma falan diyor. Sizin fikriniz nedir? Araç skoda kamiq 2023 1.5 tsi full paket ( ek olarak cam tavan ve bir kaç özellik) fiyatı 1.086
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alınmış alınmıştır
yaw üstad her yere aynı şeyi yazıyorsunuz 100 dolar vergi değil o
Ticaret Bakanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan "İthalatta Gözetim Uygulanmasına İlişkin Tebliğin'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği"ne göre; daha önce "Alıcısı bulunan verici portatif (Cellular) telsiz telefon cihazları" olarak 200 ABD doları/adet olarak uygulanan birim gümrük kıymeti, "Akıllı Telefonlar" için 350 ABD doları/adet olacak şekilde değiştirildi.
İhtiyacınız varsa veya aracınızı yenilemek istiyorsanız bence mantıklı neticede euro ile değerlenen bir meta alıyorsunuz sadece ÖTV inerse zararınız olabilir bu yoklukta da ineceğini kendi adıma sanmıyorum. Ayrıca depremde bir çok araç pert oldu talebe yetişecek bir arz göremiyorum.
YTD.
https://twitter.com/barissoydan/stat...4Y2C7LzuQ&s=19
Bu ne abi????
çapraz kur işlemlerinde bankaların kambiyo durumu tam olarak nedir bilen var mı, her banka alıyor mu yoksa gerçek çapraz işlem yerine arada aslında tl bacağı koydukları için mi isteniyor?
Ekim ayında arabayı almak üzereydim. Test sürüşü yaptık, Mavi 890 falana bıraktılar.
Ancak test sürüşünden memnun kalmadım araba iç taraf dandik geldi bana,ayrıca 1,5 motor TSI çok fazla o arabaya.
Artı arabada apple car play , kablosuz şarj, adaptive cruise hiç bir şey yoktu.
Onun yerine T Roc alabilirseniz biraz daha cıkıp onu almanızı tavsiye ederim.
Kesinlike test sürüşüne çıkmadan almayın derim.
Dövizden kkmli oran alan varmı ?
Tl için yarınoran alan varsa payalşarısa sevinirim.
https://m.bloomberght.com/merkez-ban...yarisi-2326090
Önce dolar alıp sonra kkm yaparsın haaaa vay uyanık vayyy:kahkah:
Halk TL den kaçışa oynuyor gibi geldi bana...
Yüksek enflasyon ortamında TL birikim yerine nasılsa daha pahalı olacak önceden alayım diye beyaz eşyada, gıdada bir anlamda stokçuluk yapılıyor.
Ki halkın tükettiği çoğu ürün ya doğrudan ya da dolaylı dövize endeksli...
Sabit kurda ve işçilik maliyetlerin arttığı bir ortamda ihracat azalırken, ithalat ucuz hale geliyor.
Tüketim artıyor....
bu sene tam bir belirsizlik senesi , araba , mal , arsa vs ihtiyaç dışında alinmamali.yatırım için sepet en iyisi , doviz faiz bist ortalama.seçime kadar bist tutulacak gözüküyor
arkadaşlar bu Ddkm, gram altın ile de yapılır mı ? ve alt limit var mı gerek gram gerek diğer birimler için ?
yatırım tavsiyesi değildir.
1m 32gün akbank 29.50.hsbc 28 hsbc 3 ay 33
Miktar ne kadar acaba? Garantinin 12 verdigi urun hangisi, detaylari paylasabilir misiniz? Iki bankadan da boyle bir oran alamadim
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 milyon için
yapı kredi 29 32 gün
akbank 30 32 gün
hsbc 32 32 gün 34 90 gün
Hsbc içerenköy şb. de bu sabah bana 28 dedi. Daha üstü henüz yokmuş. Akbank 30 veriyor lakin çok oynak bir sistemi var. Önce parayı hesaba girecekmişiz sonra mobilden mevduat yapacakmışız. Sistem en fazla 30 verirmiş ama bazen 28 -29 da verebiliyormuş. Peki 28 verdi diyelim parayı aynı gün nasıl çıkacağız ? EFT sınırı çok düşük. Şubeden eft bayağı pahalı. Boş işler.