katılmıyorum hocam, Ecevit'in CHP'si tek başına 1970lerde yüzde 45'e yakın oy almıştır bu ülkede.. doğru politikalar ile her şey mümkündü..
Printable View
R*E çıktı balkona çatır çatır konuştu tabanını diri tuttu. Kk ne yaptı? 2. Turda hallederiz raadolun deyip toz oldu :D konuşması 1.5 dk falan sürdü :kahkah: genel merkezin önünde açıklama falan yapsa yuhalancaktı belki de. Daha istifa etmeden otursun bakalım orda
toplum mühendisliği ve soykırımla 60-70'lerden bu yana tükettiler çok şeyi. o yüzden çok farklı artık dinamikler. aydınlar katledildi, darbelerle işkencelerle milyonlar ülkeden sürüldü. milyonlarca göç alındı son 30 yılda. vasatlar en az 3 çocuk yaptı, orta direği, okumuş çocukları bitirdiler. özet olarak azınlık kaldık maalesef.
Kemal dede istifa edecek S.Oğan geçecekmiş CHP'nin başına
CHP nin başına Erdoğanı koysanız çare değil. Halkın kafasındaki algı oturmuş. ( din ve toplumsal değerlere saygısız bir parti diye ) Bunu ben söylemiyorum, her 10 kişiden 7 si aynı fikirde.
Şu formda bile 31 , 69 cular, sahte - tatlısu Atatürkçüleri, içki ve seks düşkünü aymazlar ile vatandaşı aşağılayan kibir abidelerini gördükçe muhalefete devam diyorum.
Doğruları konuşanları anında banlayan bu tiplere hisse.net yöneticileri de çanak tutuyor. Böylece mahallede düzen !! sağlanıyor. Çöplüklerinde eşinmeye devam etsinler. Bunamış yurtdışından keyfi yerinde yazan tipler ile hemşerici tipler birbirinize iltifatla devam edin.
Ama doğruya doğru bu seçimde reisin canını çok sıktınız.Adam eyt yi çıkarmak zorunda kaldı,bir ton zam yaptı,devlete personel aldı,bunların maaşları paraları ödenecek,işi uzattığınız için doların baskılanması için bir kaç milyar dolar daha gidecek,baya bir seçim ekonomisi uygulattınız hem cari açık hem bütçe açığı patladı,kasa da tamtakır,bu paralar nasıl ödenecek,köprü otoyol hastane zorunlu ödemeleri var,rusyanın doğalgaz borcu var,swapların vakti de yakında gelir,borsadan şurdan burdan çıkan para da dolar alıp gidiyor,reis bunları nasıl ödesin,seçimden sonra pamuk eller cebe,darılmaca gücenmece yok diyecek.Az kaldı bir ay sonra görürüz ortalığı.
Off be abi ya .Ruhen sıkılıyor insan.
Not: "İdiocracy" tamamdır.Yalnız "Dont look up" epey ilerde.
Aslında güzel yıllar.Düşünen insanın problemi olabilir sadece.
"Time machine " daha gerçekçi.Orada yönetici tayfa var burada yok.Kesip kesip yiyorlardı.Çiğçiğ miydi pişiriyorlarmıydı unuttum yaş itibariyle.34 yıl olmuş kitabını okuyalı.
Şu anda pek farkedilmiyor ama bu seçimden sonra artık bildiğimiz ülke değiliz,sonuna kadar onayladığımız arkasında durduğumuz bir başkanlık sistemi ile yönetilmeye devam edeceğiz .Beş yıl daha her şeye o karar verecek,modern padişahlık gibi bir şey.Aslında bizim halkımıza ters mi bence değil,şurda zaten 100 yıl öncesine kadar bu sistemle yönetiliyorduk.Tek fark var padişahımızı kendimiz seçiyoruz.Bu kadar yetki tek adama verilirse olmaz.Biz olur diyoruz ,göreceğiz bakalım neler olacak.
Piyasada ki para babaları seçim sonucunu beğenmedi...Yabancısı yerlisi hiç fark etmiyor....Birde milyndan fazla KY piyasaya soktular şimdi onlarıda Kurban niyetine kesiyorlar...
Siyasal islamcıların CHP listesinden girmesine uyanamadım.a.q.
Neyse şahsım adına %40 paramın üzerine soğuk su içtim...30 yıllık borsa hayatımda ilk kez hata yaptım...
28 Mayıs 2023 C.Başkanlığı seçimlerinde oyunuzu hangi adaya kullanacaksınız?
Evet tahminleri alalım...
Aşağıdaki linkte
Saygılar/Başarılar
https://www.hisse.net/topluluk/showt...10#post6420210
Elimdeki 1 Euro’nun değeri en az 28 TL.
Bu seviyeye gelince % 25’ini bozabilirim.
28 olunca hatırlatırsanız sevinirim.
Misal bu arkadaş aylar önceden konuyu özetlemişti ,biz demek ki yanlış düşünmüşüz.Hayırlısı artık.
Konya'da Saadetciler ile görüştüm buradaki arkadaşlar ne diyorsa aynısını aynı şekilde söylüyorlar. Onlarda aynı şekilde şaşkın. Celladına aşık bir millet görüyorlar.
RTE nin de yanılması mümkün mü. Adam seçimi kaybediyorum diye bakanları MV adayı yaptı. Kurul üyelerine seçimden sonra iki yıl maaş bağladı. Bir sürü hazine arazisi haraç mezat satıldı ihaleler verildi. RTE nin istediği MV çoğunluğunu yüce divan sayısını vermemekti adam neredeyse kazandığı seçime yakın oy aldı.
bazen daha iyi bir yol için yeni bir başlanlangıç şarttır
bizler körü körüne siyaset yapan insanlar değiliz kendimizi de eleştirmeyi bilir hataları da tespit edip düzeltmeye gidenlerdeniz
evet zaman olarak 5 yıl gibi kayıp gözüken zamanı
yeniden yapılanma
gercek ATATÜRK cizgizinde 6 tı ok un sınırlarından şaşmadan
makam mevki hırsı gözetmeden gerek idare ve yönetim için yeni bir başlangıç şarttır
20 yıl başarızıslıgın hiç bir bahanesini kabul etmiyorum
Bundan sonra kkm de bankadan ki fiziki olmayan altında bekleyenler avcunu yalayanlar bu şekilde bekleyip enflasyon altında kalmayı kabul edecekler mi bence asıl korkulacak bu.
Sadece tek bir örnek gördüm Diyarbakır Bismil'de 322 YSP oyu direkt MHP'ye yazılmış
Teessüf ederim abi. Konser verdi iki keklik dedi aman aman dedi. Kulaklarımızın pasını sildi. Hak etti yahu. Yemin ediyorum en kralı Bahçeli. Çeşmenin başında. AKP ye kızdın mı gel bana. Küstün mü gel sende guzum bak Reisçiyim bende diyerek 5.5 milyon oy aldı. Mitinge para harcamaya falan gerek yok. Koy çayı aman sabahlar olmasın.
Reis hayvancılığı bitiridi diyorlar
Erzurum’da %68 almış !
kendi gençlik kolları başkanının öldürülmesine tepki göstermeyip başsağlığı dilemekten imtina eden bir parti oyunu bu derece artırıyorsa orada milleytçiliğin tanımı bir daha yapılmalı, bence chp bu tür insanların oyunu kazanmaya da hiç çalışmamalı, haysiyetsizlik bu kadar prim yapıyorsa söylenecek bir şey yok..
Hocam şunu buldum YSK verisi diyor.
https://sts.chp.org.tr/
Anketciler halk psikolojisi uzmanları toplum mühendisliği uzmanları tencere ekonomisi uzmanları hepsi yanıldı demekki bizim halk normal değil. Tabi en kötü tuzluk seçimi de yanlıştı. CHP içinde Kılıçtaroğlunu aday olaraktan kakalayanlar da hatalı. Kılıçtaroğlunun teknofest yapılırken İHA siha algısı varken Amerikadaki Türk firmaya Atatürk havalimanıni vereceğim demesi yanlış anlaşıldı, seccadeye benzer bir şeyin üstünde resim çektirmişken aleviyim demek, HDP PKK algısı varken Selo Kavalayi serbest bırakacam demek 128 milyar dolar dan 413 milyar dolara çıkmak 300 milyar dolar buldum demek bunlar hep yanlış anlaşıldı yada yanlıştı toplumunun nazarında
Şuan bende Fenerbahçeli psikolojisi var başkanım ne yapmam lazım. Sen tecrübelisin bu konuda.
Bundan sonraki felsefe yemeği yiyen sofrayı kaldırsın,bulaşıkları yıkasın vede faturasını kendi ödesin felsefesi.
Arjantin Merkez Bankası politika faizini 600 baz puan artırarak % 97’ye çıkarmış.
14 üncü CB, Berat mı olur, Bilal mi, Selçuk mu? :p
AKP li esnaf....hiç yanılmıyor nasılsa artık...belki de twitter v.s. hiç kullanmadıklarından ve takip etmediklerinden...dedikleri şey, 5 yıl dayanamaz, yerel seçimlerden sonra tekrar seçime gidilir...
Biz müteakip her sene, bi seçime gidecek gibiyiz sanki...
CHP....teşkilatlar dahil, tepeden tırnağa değişmeli...
Ya da alternatif bir merkez sol parti kurulmalı...FETÖ cüler, Kürtçüler, NATO cular kanser gibi...anasını ağlattılar memleketin hala da devam ediyorlar...sıyrılmamız lazım bunlardan...
Sosyal medya...yalan dünya...yaratılan yankı odalarında, zeka pırıltısı sergileyerek ben de varım demek, muhalifi karşıtı aşağılayıp engellemek, sürekli beğenilme ihtiyacı...tehlikeli....bu da bir afyon...mesele, karşıtı etkilemekte kazanmakta...
Bi de şu alengirli işleri öğrenmek lazım, sayımda o 3-4 saatte ne olduysa oldu...para çuvallarıyla oy çuvalları yer değiştirdi muhtemelen, zaman kazandılar...ha, ne olursa olsun tulum çıkarılmalıydı, bu kadar şeye rağmen bu oy, ya çok büyük alengir dönüyor demek, ya da bu seçmen davranışıyla ilgili tüm bildiklerimizi unutup, sıfırdan başlamak lazım.
6 lı masanın, 4 bacağı yokmuş zaten, zahiriymiş, Merali dizginlemek için oturtulmuşlar...
-İmamoğlu aday olsaydı, yasaklasalardı, mazlum olsaydı..v.s..
-Mansur aday olsaydı...S.Oğan o zaman hiç aday olmazdı zaten...v.s.
-Sandıklara özellikle ilçe seçim kurullarında sahip çıkılsaydı...v.s.
-Depremzedeler, şehirlerde ağırlansa, otobüslerle onlar gibi sandığa taşınsaydı..v.s.
-Aktrolün, Ali Yeşilda adıyla taklit yapması, ve M.İnce' yi mağdur duruma düşürme algısı boşa çıkarılsaydı..v.s.
-Alevi mevzusuna hiç girilmeseydi...v.s.
Sadullah Ergin'i MV yapmak...bi de Bebecanla Davidoğlu mevzusu canımı sıktı. S.Oğan'a oy verip, bu mevzudan canımın sıkılmasının önüne geçebilirdim. Ama netice itibarıyla, adamın kazanmasına asıl sebep bu olacağı için pratikte, bu daha çok canımı sıkardı sanırım. Hele ki yarın bir gün, bunun Bahçeli oyunu olduğu filan ortaya çıkarsa...
Kızgınlıkla RTE ye oy vermemek için, bu Pazar oy kullanmayacağım. Solun alacağı daha çok yol var, öyle ya da böyle almalı da...
Bu arada her iki tarafın da bahsettiği memur zamları havada kaldı. En düşük şöyle olacak diyerek çekildiler kenara da diğerleri ne olacak? Bahseden yok. Şu 15 günde detaylı birşeyler açıklanır herhalde. İşin bu kısmı da var:))
Valla 10 ay sonra yerel seçim var. Kim ne dediyse yapmak zorunda. Particilik belediyelerden başlar. Bak AKP 2018 e göre Ankara da 8, İstanbul da 7 puan kaybetmiş. Bol keseden atıpta bunları tutmaz ise bu kayıp sürer. Seneye bırak kayıpları kazanmayı eldeki birçok belediyeden de olur, otomatikman parti tabanı da etkilenir.
Seçim bitmiyordu memlekette.
Muhtemelen KK da yerel seçimlere çok az var istifa olmaz der, yerel seçimlerde yeni bir doğal zafer ilan edip 2028 hazırlıklarına başlar:)))