VİOP30 da bugün longcular longu, shortcular da shortu arttırmış, silahlar kuşanmış, çatışma çıkacak sanki! ciddi bir pozisyon kapama görmedim, aksine yeni pozisyonlar açılmış!
https://i.hizliresim.com/29d3o6m.PNG
Printable View
VİOP30 da bugün longcular longu, shortcular da shortu arttırmış, silahlar kuşanmış, çatışma çıkacak sanki! ciddi bir pozisyon kapama görmedim, aksine yeni pozisyonlar açılmış!
https://i.hizliresim.com/29d3o6m.PNG
SON DAKİKA | Muharrem İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'na salı günü destek açıklaması bekleniyor. (Şaban Sevinç)
Her şey çok kötü olacak. Dolar fırlayacak, enflasyon uçacak, 4 kişilik yemek 2 bin lira olacak, Rte milyar dolarlarını trilyon yapacak, kızımız bacımız azgın afgandan suriyeliden dolayı sokakta yürüyemez hale gelecek, işinde iyi olan herkes yurtdışına gidecek düzgün doktor mühendis kalmayacak, 2 sene sonra erken seçim diye inleyecek herkes ama reis hop diyecek.
Bugün İŞ 19121 short açmış. İŞ'in kimle ile bağlantısı vardı.
Ben çok şüpheci biriyim. İlk İŞ'i bu kadar agresif görüyorum.
Yoksa millet işe mi yüklenmiş. Hayırlısı.
Bu yazı size değil, forumun çoğunluğu böyle düşündüğü için. Siz dediğim forumda herhangi biri yani.
Şu ana kadar yaptığımız hiç bir tahmin tutmamış.
RTE %40 alamaz dedik tutmadı, KK %60 alacak dedik tutmadı.-
Öndeyiz dedik tutmadı, kazandık dedik tutmadı, teröristi salacağız dedik tutmadı.
Borsa yükselecek dedik tutmadı, düşecek dedik tutmadı.
Yani tahminlerimizde çok yanılıyoruz.
"Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır."
Bugun oyun kuruldu.
Kozaa pozumda ısrar ediyorum ama onun dışında pozum yok.
Bu kurulan zemberek ne tarafa boşalacaksa terste kalanın vay haline.
Ne olur ben açıkçası kestiremiyorum ama tekrar söyleyeyim. Vob. Yapmayın arkadaşlar.
Gelir beyaz eşyanizi tv nizi alırlar.
Aletin ne tarafa patlayacak belli olmaz. Şakası olmaz. Vob yapmayın.
Kanımca 1. turda kararsız kalıp sandığa gitmeyen seçmen sinirlenip millet ittifakına oy basmaya gidebilir.
Dolayısıyla proje parti olan Zafer partinin lideri özdağ bunu telafi etmek için yarın
"ama ben kimsenin tarafını desteklemiyorum.." deyip kararsız seçmenin gazını alacaktır...
Bugünleri de görür müyüz acep
Özbekistan'daki seçimlerde Ülkesini kendisine oy vermeyecek kadar seven “muhalif” lider Abdulhafız Jalalov'u hatırladım birden ...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rte galibiyeti kesinleşmiş oldu bugün. sulh yoluyla halledilmesi iyi oldu.
şimdi seçimden sonra döviz bazlı bizim varlıkları çok temiz dövecekler. organize işler'deki müslüm'ün dayağı gibi.
gerçi 2023 başladığından beri dayak var. ama bu sefer enflasyonla ıslatıp dövecekler.
bize kkm tarzı ve imf standby anlaşması tarzında kredi mredi bir şapkadan tavşan lazım. yoksa dövizi durduramazlar. hikaye yoksa borsada para da yok.
Belki senin araba alman hayrına değil bu açıdan olumlu düşün.
https://www.youtube.com/watch?v=6tl9vcWgPQ0
http://bilgioloji.com/pages/sanat/ed.../kopan-parmak/
https://i.hizliresim.com/8hiuox4.jpg
Sinan Oğan, 28 Martta cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı. O gün, ikinci tura kalamadığında nasıl hareket edeceği sorulduğunda bu cvp vermiş.Yanındakileri neden sattı bir sonraki adımı MHP başkanlığına oynamak , baştan beri kafasında bu vardır bakmayın milliyetçi ve Atatürk demesine bizim ülkemizin sıkıntısı bu .
aklıma bir şey takıldı bilen var mı acaba, malum başkan adaylarının ikisinin de yaşı 70 , olurda başkan görevde iken vefat ederse yenisi nasıl seçilir veya vekil mi geçer bilgisi olan var mı? tşk.
Ümit ÖzdağKod:Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi'nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek.
Büyük Türk Milleti’ne arz ederim.
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanlığı makamının herhangi bir nedenle boşalması halinde, kırkbeş gün içinde Cumhurbaşkanı
seçimi yapılır. Yenisi seçilene kadar Cumhurbaşkanı yardımcısı Cumhurbaşkanlığına vekâlet eder ve
Cumhurbaşkanına ait yetkileri kullanır. Genel seçime bir yıl veya daha az kalmışsa Türkiye Büyük Millet
Meclisi seçimi de Cumhurbaşkanı seçimi ile birlikte yenilenir. Genel seçime bir yıldan fazla kalmışsa seçilen
Cumhurbaşkanı Türkiye Büyük Millet Meclisi seçim tarihine kadar görevine devam eder. Kalan süreyi
tamamlayan Cumhurbaşkanı açısından bu süre dönemden sayılmaz. Türkiye Büyük Millet Meclisi genel
seçimlerinin yapılacağı tarihte her iki seçim birlikte yapılır.
Solcular için hedefe giden yolda kim desteği çekerse onlara göre haindir. her türlü hakaret edilebilir. bknz Meral Akşener bknz muharrem ince bknz Sinan Oğan.Bknz depremzedeler.
Seçimden sonra dolarda düşüş olursa borsamıza ne olur ? Bir grup turizm etkisi ve belirsizliğin bitmesiyle dolarda düşüş bekliyor. Bence zor ama sonuçta bu gerçekleşirse diye de plan yapmak lazım. Saygılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dolar bazında dayak yiyeceğimizin bu kadar aşikar olduğunu düşünen arkadaşlar neden pılı pırtıyı satıp dolara çevirmiyor. %3-5 makastan mı korkuluyor. Eğer oysa borsamız onu bi günde alıyor da veriyor da artık.
Erdoğan: "Tüm vatandaşlarım müsterih olsun. Sınırımız en son teknolojilerle donatılmış vaziyette. Türkiye’nin sınırları da hiç olmadığı kadar güvendedir."
Dostum Türkiye için en iyisi olsun insanımız kazansın barış olsun hak hukuk kazansın fakat benim kanaatimce şimdi iki lider kaldı bence artık parti olayı bitti gibi geliyor bana birbirini destekleyen hareketler felan bunun ötesinde farklı şeyler olabilir.Seçim sonucuna kesin bakmamak lazım diye düşünüyorum.İnsanlar geçenki seçimdeki gibi konuya parti siyaset olarak yaklaşmayabilir süpriz sonuçlar çıkabilir diye tahmin ediyorum bu söylediğim her iki lider için de geçerlidir.Ben şahsen tahmin yapamıyorum.Bu seçimin sonucunu tahminlerle anketlerle veya destekleyenler desteklemeyenler şeklinde önceden öğrenemeyeceğiz 29 mayıs sabahı yaşayarak öğreneceğiz.8 milyon boşta oy burası zaten bilinmeyen denklem.
İçimden bir ses an itibari ile "mb dan daha fazla dolarım var" diyor. :)
Bu ülkede insanlar Dinimizin , milliyetçiliğin , Atatürk ün kimsenin tekelinde olmadığını anlayıp ona göre kararlar verdiğinde bu ülke daha doğru ve daha düzgün yönetilmeye başlar.
Herkes gergin, karşılıklı atışmak yerine fikirlerimizi yarıştıralım derim. Çok değerli insanlar var burda, ban yeyip kendinizden mahrum bırakmayın bizleri.
Kardeşim seni eleştirmek için söylemedim. Kime oy verdiğin beni de ilgilendirmiyor. Dinin ırkın görüşün vb. beni ilgilendirmez.
Orada şunu kastettim. Dediğini diyenler sadece solcular değil inan onların içinde de iyi insanlar var.
"Hedefe giden yolda KK'dan kim desteğini çekerse onlara göre haindir. her türlü hakaret edilebilir. bknz Meral Akşener bknz muharrem ince bknz Sinan Oğan.Bknz depremzedeler."
Belki böyle yazılabilir.