grafa göre 5+1 kuralını uyguladım :)
Printable View
Grafiklere yılanoğlusu bazlı bakıcan, sayım ve etiketleri ona göre yapıcan.
Adios 222
spot hisseler
https://i.hizliresim.com/8l2djz8.jpg
Bakalım 8000 rakamının psikolojik önemi neymiş yada varmıymış..
tarihi zirveyi uygun adım rap rap topuklayarak göstere göstere geçiyor. bu kadar bariz yapar mı? emin olamadım.
Çok yükseldi diye short açmak...
Kaç kontrat ile açılıyor,merak ediyorum?
kanımca 3-5 kontratı geçmez..hatta 1-2 bile olabilir...Çünkü para bitmiyor....
Geçin bunları.Buraya kaç kontrat olduğunu yapıştırın,HELAL OLSUN DİYELİM..REALTİME DE GEREK YOK..istersen 2 saat sonra da olur..:)
Mondi Tire Kutsan, kağıt fiyatlarındaki gerileme ile zarar açıklamış, kağıt sektörü genelde böyle.
Yabancı ortaklı bir firma, ileride durumu düzelebilir diye düşünüyorum.
Solar paneller de sanki karton kutu içine konuluyor.
Teknik olarak incelenmesi gerekir.
Bir şirket tavan olunca mecburi muadlini alıyorlarmış.
Asimetrik bilgi ve asimetrik güç varken piyasanın yönünü tahmin etmeye çalışıp VIOP yapmak cidden kumar.
Spot fazla bile..
Şu malum formasyon olsun..8400 den kafadan STOPLU short açarım...Haftalık marj olarak üst sınır ve formasyon hedefi olduğundan...
o zamana kadar FLAT.......
Bir de B planı var..eğer 7900 aşağı geçilirse...
İşte strateji...:)
Zamanı gelince sessizce poz. açar ve ÇALI DİBİNDE SAKLANIRIM...
Son bir senede sadece 2 defa online yazdın ..ikisi de fail ..seans sonu iş bittikten sonra ekstreyi kim ne yapsın
Benim yazılarımı oku o dönemde ..hepsi online ve hepsi kazançta ..
Aynen Sevgili keremalkm ın bu dönemindeki gibi ..
Yalan dolan ekstre atmayın ..mert çe yazın ..kazancı da kayıbı da ..
Hisse vadeliler
Vade yaklaştığı için bu vadedeki faizler anlamsız.
https://i.hizliresim.com/aovg5ur.jpg
Kendi yaptıklarınızı paylaşın ..başkalarıyla ne işiniz var ya ..
Real time online olun ama ..
REAL TİME saçmalığın daniskası..ben sana 1-2 kontratla istediğimi yazarım...
sen yazdın da ne oldu?
hep short diyorsun kafaya yedin..ve bu ALGI OLUYOR..
Onu bırakta isterse 6 saat sonra olsun kaç kontrat işlemmiş göster...ANLIK 40 KONTRAT İLE 2 kontrat arasında YÜREK VAR,CİĞER VAR..:)
mesele AKILCI BİR STRATEJİ ORTAYA KOYMAK...Ama nerede?
https://i.hizliresim.com/4igelpz.jpg
Karambol e sayım yapanları izlemeyin.
Tepede oluşan 5 li dalga neyin dalgasi asla bilemezsin. 5.1 olabilir 2 olmuştur 3. Dalga başlayabilir veya tüm 5 bitmiş olabilir
Asla bilemezsiniz hayatınız kayar.
VOB kesinlikle yasaklanması lazım bunu yazali çok oldu 500,000 puan yükseldi. Siz bilirsiniz dayı. Artık marjlar 200,000 300,000 puan..
5 saydın dayı aferin 1 2 3 4 5 neyin 5 i ???
Dünyanın en büyük analizti bilmiyorum diyor sen kimsin dayı.
VOB yapmayın
pala işc ye çakacak gibi bir his var bende :he:
viop burası ..biri şort yapacak biri long yapacak ...hadise nedir anlamış değilim yanee ..kazançlı olana tebrik kaybedene geçmiş olsun bu kadar basit ya ..yani sadece viop olarak da değil haa.. bir bütün olarak borsa ve hatta hayatın taa kendisi ..
Daha bi işlem günü önce benim poz 50 bin point kardaydı ..ispatlı ..haa ben oyunu okuyamadım ..kardan zarara geçtim ..para benim mi benim ..herhangi bir kimseyi yönlendirdiğimi iddia eden var mı ..yok ..
Keyfinize bakın ya ..ki görebildiğim kadarıyla viop yvade bugün kazançta kimseyi göremedim .
Fiyatlar yukarı giderken Amerika Türkiye ye teslim olacak Amerika Türkiye yönetimi tarafinda yönetilecek dolar matbaası İstanbul a taşınacak gibi hissedebilirsin.
Halisinasyon bipolar bozukluk herşey travmatik bir hale gelecektir
Aldığın pozisyon farklı ise hemen ekşi rezerv Arjantin dünyanın sonu deprem gibi halisinasyon bozukluklarını yaşayacaksın.
Aklını yitirmiş bir şekilde ovada çırpınarak yok olacaksin
VOB yapmayın
Bence ISCTR alanlar diğerlerinden fonlama yapıyor taze para bulmak zor.
Tren yukarı doğru giderken şort açana kızıyoruz biz mertabi, çuvala mazut dolduup fışkırttırıyor herif :he:
Go go tar tar gelsin paralar
Amerikan merkez Bankası FED Türkiye ye sınırsız dolar basma imkanı tanıdı diyip camdan atlayabilirsin.
Evet VOB budur.
En yüksek mevduattı hangi banka veriyor arkdaslar bilen varmı ?