Borsayı yapanlar iktidara yakın kişiler, borsada artmayan hisseler TUSIAD hisseleri.
Yerel seçimlerde İmamoğlu filan desteklerler ise bugünleri de ararlar bence.
Printable View
Borsayı yapanlar iktidara yakın kişiler, borsada artmayan hisseler TUSIAD hisseleri.
Yerel seçimlerde İmamoğlu filan desteklerler ise bugünleri de ararlar bence.
Anayasa Mahkemesi, ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) alınmasını öngören düzenlemenin iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle yapılan başvuruyu reddetti.
pıst 100 hem uzmanlar hem teknikçiler 2 li tepe formasyonuna dikkat diyor ,
o formasyonun boğa karşılığıda var her teknikçi söylemez ama 8360 üzeri 2 günlük kapanış yaparsa ben koyacam grafı hırsızlardan dolayı :)
Bir gerçek var, o da para yok.
Sıkıntı momentum yakalayamıyorlar , 2 gündür tup te temettü vergisi hikayesinde kar al yapıldı yüklü taşıyanlar dünden beri kuşla burayı tutmaya çalışıyorlar şimdi oda saatlik kanal tepesine takıldı teknik olarak , ne yapıyor kchol dalıyor , eregl , bankalara dalıyor.
neyle makinalarla kademeler zayıf hacimden anlarsınız .Bugun seans hareketinden ziyade kapanış önem arz eder.
Yurt dışında faizler düşük olsaydı temettü için alıp sonra satan yabancılar olurdu. Adamlar temettü geliri göstermeyi seviyor. Bizde ise bağımsız traderler temettü geliri filan ile maliye radarına yakalanmak istemiyor.
Alım satım vergisi yok, temettü vergiye tabi diye biliyorum.
Borsadaki bir gruptaki fetö icadı bir koyundan üç post çıkarma benzeri matruşka iç içe yapılanmayı tüm borsaya yayacaklar diyorsun yani...
Zaten borsanın geldiği şu anki durumun arkasında da büyük oranda bu yapı var diye düşünmüyor değilim... Adamlar bu grupta yaptığı piyasa (finansman) hareketini (önce birini çıkar, sonra onu verirken diğerlerini çıkar, birini diğeri ile finanse et) tüm borsaya uyarladılar... Belki de affederiz ama bize çalışırsınız denmiştir... Sonuç badem borsası ve fkları fezaya ulaşan hisseler...
ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs: "Türkiye yeniden oyuna dahil oluyor."
Normalde kooperatifler olması lazım, ama o zengin olmayı değil iş yapmayı teşvik ediyor.
Hisse başkasına satılmak üzere alınır diye bir yatırımcının sözü var, ben bunu ileride kime satacağım diye düşünmek lazım.
BIST30'un her zaman müşterisi oluyor, diğerlerinde kilitlenme hikayeleri çok duyuyorum. Atıyorum biriktire biriktire 10 milyon TL yaptın ama o kadar hisseyi satıp da ev alabileceğin hisse yok, bir kaç güne yayman lazım.
https://i.hizliresim.com/pnnfl8h.png
biz teknikçilerin seveni azdır bu alemde çünkü TEKNİĞİN dövdüğü adam çoktur örnek memed :)
teknik analiz vardır arkadaşlar ama doğru uygularsanız .THY nden fren yaptı teknik den dolayı ortalamalar aşağıda kaldı , bolinger bant 240 dk dışarı uçtu kuş ,bunlar hepsi teknik düzeltme ve dengelenme için yapılır.
ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs:
"Türkiye yeniden oyuna dahil oluyor"..
Oyuncular tamam
Taşları dizin
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topikte arka sayfaları okumadan ahkam kesiyor olmasın burayı takip edenler ,
ne yazdıysak arka sayfada düşünce yazmıyorum .
kolay gelsin.
Bir ihtimal olarak:
Milletin elinde dolar altın var, Türkiye artık güvenilir diyecekler ve carry trade ile girecekler. Millet dövizini vadeli yüksekden sattım diye sevinecek satmayanlar turşusunu kuracak.
Vadeli hisselerde yaptıkları oyunun büyüğünü yapacaklar bence.
Oyunu seçimlerden sonra da yapabilirler, seçimlerden önce de yapabilirler.
QNBFB a bak ..
PD 1.23 trilyon TL...(45.1 milyar dolar)
Vay maşallah... Ufak Blackrock mübarek..
Ben bugün dışarı çıkıp akülü tekerlekli sandalye nin ayaklarını tamir ettirecem düğünde rezil olmayalım. Hadi size bol kazançlar
Dikkat et
Yağmur ciseliyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AKBNK'da biri 6 milyon lot satmış gibi.
https://i.hizliresim.com/9y6m1gk.jpg
Böyle bir haber vardı.
<<<<<<<<<<<
https://onedio.com/haber/sosyete-dun...aniyor-1175213
Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı ile eşi Haluk Dinçer magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyetenin ünlü isimleri boşanmak için mahkemenin yolunu tuttu. İki çocukları bulunan Suzan Sabancı ile Haluk Dinçer aldıkları boşanma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
AKBNK'da seçimlerden önce birileri satmış.
Seçimlerden sonra benim tahminim çok sert davranacaklar, yurt dışındakini paranı getir getirmezsen sonra karışmayız diyecekler.
gidelim sülaymaniyede kuru fasülye yemeye...
40 yaşından sonra bunlara sarıyorsun... :)
bol yağlı dönemi kapandı...
Geçen hafta mevduat bankaları yasal özkaynaklarını artırmışlar
Yarın Ağustos karı açıklanması lazım diye biliyorum.
https://i.hizliresim.com/2daeu76.jpg
pıst 100 0.30-xu30 0.75 - vıop 30 37
hangisi doğru 16.00 da öğrenecez :)
istek yok endeskte resmen AYI olsun istiyor
pala notu bu gece mi öğrenecek?
50-100 arası düşüyor.
BIST30 ve BIST100 e girmeden önce bazı hisseleri geri çekiyor olabilirler.
https://i.hizliresim.com/kffl92l.jpg
Arkadaşlar dikkatli olun... SPK bugünler de
Açığa satış haberi bekleniyor
Halka açılan şirketlerde kurumsal yatırımcılar 1 hafta satamaz kuralı getirilmesi lazım.
Bu haber gelirse piyasayı sallar....
Ama yarın da not haberi var
Açığa satış yerine kiralık hisse piyasası halka açılmalı ve oradan insanlar kiraya verebilmeli isteyen de kiralık almalı.
Uzun vadeli hisse taşıyana kira geliri imkanı getirilmeli.