Çok aldım abi üstüme oynadılar bilerek emme yeni halkbankası yaparım da vermem
Printable View
sert verirse haftaya bir miktar alabilir diye düşünürüm..
yok boyle arada bırakarak hafif satıcılı kapatırsa hafta sonuna malda sokmak için yaptığını asıl hareketin pazartesi gapla sert asagıdan baslayacagı senaryosunu yazarım..
hatta yazdım gıttı
SPOT da BofA satışta, Ak Yatırım ve Piyasa alışta,
https://i.hizliresim.com/igpqwkx.PNG
Bu hafta yeni halka arz yok. Sırada bekleyen çok şirket var.
Normalde halka arz gelirinin %5i kurulacak bir borsa istikrar fonuna aktarılıp oradan o firmaya fon payı verilmeli.
Bazen halka arzda %5 fazladan satılıyordu ve oradan aracı kurum o fazlayı piyasadan istikrar için alıyordu, o da bir imkan ama diğer borsacıların cebinden alınanı telafi etmez.
Masada bir pasta var sürekli yeni şirketler pastadan bir dilim alıyor.
ekranı anca açtım baktım çok düşmüş aldım. :he:
:drunk:
Uçurumun eşiğine getirip getirip döndürüyor pala...
Sordum neden böyle yapıyorsun diye...
Saat daha 5 olmadı dedi...
sordum sarı çiçeğee .....
neeee :oleyo:
eksi iki endekste vakbn artı..
Uleyn biz bile geyik yapar hale geldik bu topic yüzünden :oleyo:
ben olsam kredilileri batırmak istiyorsam hafta sonuna malla sokup p tesi 3-4 asagıdan acıp -7-8 kaparım
salı günü son bir 6500-6800 sonrası yıl sonu rallisine başlarım
Endiks ereyl dusiri dayı herif heryeri girdi çok ilginç dayi
Valla dayı puhahahahah Ereğli hariç herşey artiya gecicek bu ısrarla indirmeye çalışıyor
Demek ki dayı kağıtta operasyon vsr
7662 ye kadar alıcıyım..
daha aşşağısı mokoko galaksisinde paralel evrene bağlar. :drunk:
hayal falan görmeye başlıyorum orada fazlanmadan dolayı..
Koç'un bilançosu süper gelmiş dediler niye satıyorlar o zaman
ya arkadaş konsensus zarar beklenen Ereğli tır yüküyle kar açıkladı şu hale bak
Insıdırların önden fiyatlaması buralarsa
son anda emri kurtardık ..gerçi an itibarıyla iptal seviyesinde
17:00 yi devirsin bakalım neyini gösterecek pala
ayı yönlü piyasayı sevmeme rağmen eğer bugün x100 7800'e yakın bir kapanış olursa önümüzdeki günler iyi olur. 9000'leri göstermeden gerçek düzeltmenin gelmeyeceğini düşünüyorum. Son saat alımların geleceğini düşünüyorum.
Viop pozum şu anda yok, uzun ara vermiştim, piyasaya tekrar ısınmak için takip ediyorum. Bayağı bir değişmiş oyun. Piyasanın mentalitesini bir çözeyim, masaya oturacağım.
bunlar piyasadan çıkmadı... büyükler yani.
froto vs büyük hisseler yerinde.
tahminimce ileriki dönemde yeniden yükseliş olacak onlarıda yedirmek için.
ama yeni zirve gelir mi zor. orta vade de. uzun vade de her türlü geliyor zaten.
bence böyle..
şu duvarların memesi olsa birde. tam olacak arisiton abi....
https://cf.kizlarsoruyor.com/q181880...6cb284a14f.jpg
Bor kamyon mal alıp sattık Bozkurtun pide parası ancak çıktı. En azından iki kişilik duble kebap parası zarar dan döndük ona sevinelim
Bu EKGYO da bir yabancı yatırımcıya indirimli satış olmuştu onun çok altına indi.
Oradaki oyuncuda sorun var gibi.
kredili mal alımıda mantıklı değil artık..
nokta atışı yapacaksan başka tabi..
o nedenle bu fayızla kimse kredili mal almaz hacim azalır... marj büzüklenir. yatay süreçe bağlanır.
Kochol hisse başına 50 TL temettü verecek kadar olmuş hale bak
Döviz piyasasında future piyasası var her gün belirli bir faiz işliyor. O şekilde TCMB faizine endeksli bir ürün olur ise kredili ile hisse taşıyan olabilir. Belirsiz bir faiz oranı sakat.
Sabah bir banka aradı kredi verelim dediler ben de indirimli sandım %80 faiz oranı varmış kabul etmedim.
Nihai tüketiciye faiz çok fazla.
artı kapanış yakışır palacım..
2 dolar bence sağlam destek, eskiden 0,5 dolar ve 1 dolarlar destekti. Orada da enflasyon var, şirketler de büyüdü.
Ucuzluk pazari var aksama.Krediler kapatmaya baslar 17:30 da.
El Cezire: Hamas ile İsrail, ateşkes ve rehine takası için Katar'ın arabulucuğunda görüşmelere devam ediyorlar
Bu palaya acayip gıcık olmaya başladım bir araba zopa atıp eccuk harçlık veriyor ondan sonra da alacam mı satacam mi kafam çalışmıyor az döv ulen pala kafam karıştı
Kapanis tahminlerini aciyorum. 7488 benim bugun ku tahminim.
Oyuncular banka lisansı alıyor deniyor. İşler büyüyünce başkasının parası ve kasası ile işler zor oluyor muhtemelen.