Bizde %10 artı eksi kuralı olmasa ne olurdu acaba?
Printable View
2023 İhracat ($256 myr)
2023 İthalat ($362 myr)
2023 Dış Ticaret Açığı($-106 myr)
Kaynak : TÜİK
*Şimşek: Türkiye'ye kaynak girişi yok diyorlar, olmaz olur mu? Çok ciddi bir kaynak girişi var, olmasa cari açığı nasıl finanse edecek, rezervi nasıl biriktirecek
Bende sorun yaşamadım, kazak kökenli olduğundan yurt dışına gider 3 ay ödemezdi, evide almaya niyeti vardı, ama fiyat değişimleri yüzünden satamadım, bu sırada başka bir daire bulmuşlar ama benim daireyi istediklerinden vazgeçip onu da bu sureçte kaçırmışlar, sonra Çin in kripto piyasasına girmiş, fiyatlar uygun diye, 1 mlyn tl kaptırmış, onu almak için uğraşıyor, benim daireyi alıp parayı bağlayamayıp kaptırdığından dolayı sanırım sorumlusu ben oldum ona göre!
tokatyıldızı470 abey senin nicki yönetime başvurarak marduk2012 yaptıracam abey(haber nitelikli gönderilerinden şikayetçi değilim hatta memnunum yanlış anlaşılmasın sadece yakışır diye dediydum)
bu arada abey bir günde %45 düştü dileyende satabildi. bizim gübre 400 den 130 düştü 10 gün tabanla %70 düşüşte kimse satamadı abey. acilen bizde de taban kaldırılmalı bence.
o dediğin abd finans piyasalarını fonluyor destekliyor....paranın büyük kısmı borsaya akıtmışlar......bizim piyasa daha yenin yeni destekleniyor hükümet tarafından.....hatta dikkat edersen abd ve benzerleri ...borsadaki hisselerin çoğunu bilerek şişirmişler.....büyük parayı park ettirmişler.....
sarıların market diğerlerine nazaran hep ıssız oluyor diyor enformasyon kanallarım. relatif gözlem yapan var mı marketler arası yoğunlukta, hella sis farları eşliğinde
kiralar pahalı diye ölmek istiyoruz çünkü şeytan bize cehennemden boş bir arsa sattı
Barış Soydan:
Böyle bir ülke istese de Batı'dan kopamaz:
Türkiye'nin 2023'te en çok ihracat yaptığı 5 ülke:
1.Almanya 21 milyar$
2.ABD 15 milyar$
3.Irak 13 milyar$
4.İngiltere 12.5 milyar$
5.İtalya 12.3 milyar$
2023'te en çok turist gelen 3 ülke:
1.Almanya
2.Rusya
3.İngiltere
2018 ağustosunda papaz işi oldu kur 7 liraya değdi
Sonra faizler 24 e kadar çıkarıldı.
Fakat o zaman konkordato haberleri falan havada uçuştu konut satışları ve hatta fiyatlar düştü.
Benim anlamadığım şu faiz şimdi 45
Ne batan var ne fiyatı düşen ne ev var ne araba var …
Bu nasıl oldu?
Yalan haber çok gördüm de bu feza olmuş..K.Kore ye demokrasi gelmiş. Yakında işçiler greve de gider..
..................
Maaşlarının silah programına aktarıldığını öğrenen Kuzey Koreli işçiler ayaklandı
https://www.indyturk.com/node/694716...ayakland%C4%B1
:plc:
korkmayın yetiştim
hisseleriniz, pozlarınız, dolarlarınız, nakitleriniz... herbişeyiniz güvence altında...
yalnız 2 dene bira :drunk: içtim
yarın birinizin fortföyden 10 dene petkim satmamız lazım... acaba kim :oleyo:
altun , gümüşe ben garışmam... tokatlı dayuya müracaat idin o konuda
çok şahin
ama FDOW, ölmüyor... son canının türevlerini alıp alıp sıkıyor
onunla da ilgileneceğiz
38600 de... 38460 ın altına kapatırım ben onu
Fed enflasyonun %2 ye yaklaştığına emin olana kadar faiz indirimi beklemiyor.
o ne annar voptan... yine en ayunuz benim
https://i.hizliresim.com/sok3t1k.jpg
bu borsayı benden başkası düşüremez...siz beceremezsiniz
yine ben açam :yahoo:
Fed başkanı konuşmadan vermeye başladılar....
2 yeni halka arz:
Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş {pasifikteknoloji.com}
Bor Şeker A.Ş {borseker.com}
bugünün spot aracı kurum işlemlerini atabilecek olan var mı ?
9447....................akşam akşam şort açtık.....
Fed martta faiz indirimi beklemiyor.
Ons düştü.
yazmıştım
amerika piyasa yapıcıları '' faiz indirimlerini çoğaltmak, erkene çektirmek için '' her yolu deneyecekler demiştim
powell
''mart'ta yok '' deyince kucakladılar
:kahkah::kahkah::kahkah:
Hafize Gaye Erkan, mart ayında Silikon Vadisi Bankası (SVB) ve Signature Bank'ın iflası sonrasında finansal zorluklar yaşayan First Republic Bankası'nda 2021'in sonuna kadar görev almıştı. Banka, yılın ilk çeyreğine ilişkin açıkladığı bilançosunda, mevduatlarının, ABD'li büyük bankalardan gelen 30 milyar dolara rağmen mart sonu itibarıyla geçen yıl sonuna kıyasla yüzde 40,8 azaldığını bildirmesinin ardından bir kez daha krizin ortasında kalmış ve JP Morgan Chase tarafından satın alınmıştı.
https://www.medyafaresi.com/haber/me...acildi/1012582
İyi geceler nohut emmi. :) Haber tarihi 2023.Haziran
Etimesgut belediye başkanın oğlunun
Üzerine kayıtlı 700 daire varmış..
25 yaşında bir çocuğun üzerinde..?!
MHP li başkan iyi çalışmış!!
Bloomberg'te konuşan hocalar ikiz açık olduğunda ekonomik kriz mi çıkıyor demişti
Cari açık... 110 milyar dolar
Bütçe açığı... 2.6 trilyon tele
Eeee
Kerem abi ile biz "sıfıra kadar şort" felsefesi ile neden türkiye'nin en zengini olamıypruz ? 🤣🤣🤣
Neden borsa hergün yeni tepe yapıyor ?