Bena uyar, sıkıntı olmaz dayucuğum
Ama
Her gün bana 30 pivanımı kim vericek :he:
Printable View
maşallah akıyor ince ince yasemince
perşembe gününden dolayı bankoşa rahat kayamıyor :)sıkıntı yok bekleriz nasıl olsa içine ettiniz herşeyin
boşluğu kapattı.. derdi buysa, tamam..
kimin vatandaşa faydası oldu...
çorapçı nebati ile gasteci şahabınmı...
1 milyonluk evleri 10 milyona 3.000 liralık kiraları 30,000 liraya çıkarınca vatandasın faydasınamı oldu..
onlar ogün %80 enflasyon varken %10 la yandaşa para dağıtmasaydı...
bugün şimşekte %50 faizle para vermezdi...
iskender yersen kilo alırsın bu kadar basit...
2.43 destek bölgesi bu bölge ilk etap çalışa bilir gap bölgesine denk geliyor indir bindir yapılacak güzel bölge buranın altında kırılımda 2.39 kanal alt bandına doğru kaymanın devamını beklerim teknik olarak.
süt oğlan 1 milyar üzeri satışta yine:)
Türkün havayoluna gene kayıyorar
Başkan ben geçen hafta uyardım bımoş ve kuş için kayacaklar dikkat edin diye hatta 7-8 nisanda açtığım pozisyonlarım vardı kapattım bazı andavallar var hala bana laf sokma derdinde malmı sattırıyorsun yada malsız kaldın diye bilmiyorlarki o mallar olduğu sürece tezgah dönüyor:)cahil adama birşey anlatmıyorum artık ortaya yazıyorum anlayan anlar anlamayan anlamaz
ben gidip kahve molası vereyim 2.43 vurdu yukarı aldı bantlar biraz çalışsın :)
kolay gelsin
geçen hafta ereğli ve sasa dan ettiğim zararın fazlasını sağolsun dolar short pozisyonum fazlasıyla telafi etti. pozisyonu tutmaya devam edeceğim. bunların dövizi tutma planı tam gaz devam ediyor
Odatv
@odatv
·
1 sa
Katar'da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu soruldu: "İmamoğlu’nun gözaltına alınması ardından yatırımcılar da Türkiye’ye dönme konusunda tereddütlü görünüyor. Ne yapacaksınız?"
Bu ülkeyi birazcık seviyorlarsa tutuksuz yargılamayı öne alsınlar , ülkeye normalleşme havasına sokup kendi işlerine yönelsinler bunlar olmadığı sürece ülke daha fazla kutuplaşmaya gidiyor buda insanların geleceklerinin elinden alınıp belli zümreler yaratılıp içerde dönmesini sağlıyor.
Pek kapanmışa benzemiyor!
https://i.hizliresim.com/jn98edj.PNG
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
1d
#SONDAKİKA | Tunceli Valisi ve aynı zamanda belediye kayyumı olan Bülent Tekbıyıkoğlu, merkeze çekildi.
Tekbıyıkoğlu'nun 17 Mayıs'ta PKK bağlantılı iki kişi için düzenlenen anma törenine izin vermediği iddia ediliyordu.
Tunceli Valisi ve Tunceli Belediyesi’nin kayyumu olan Bülent Tekbıyıkoğlu, İçişleri Bakanlığı kararıyla merkeze çekildi.
NOW Haber’den Alican Uludağ’ın haberine göre Tekbıyıkoğlu, “Ankara’dan gelen bir telefonla†PKK yöneticileri Ali Haydar Kaytan ve Rıza Altun için yapılan anmaya izin verilmesi üzerine, 19 Mayıs’ta istifa kararı aldı, İçişleri Bakanlığı’na dilekçe vererek merkeze çekilmeyi istedi.
İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre Valiliğe, Vali Yardımcısı Ertuğrul Aslan atandı:
“Tunceli Valisi Sayın Bülent Tekbıyıkoğlu, İçişleri Bakanlığı emrine alınmıştır. Tunceli Valiliği’ne, Vali Yardımcısı Sayın Ertuğrul Aslan vekâleten görevlendirilmiştir.â€
kübra par
@kubrapc
·
15s
TÜİK’e göre gençleri iş değil, para değil, aşk değil en çok sağlık mutlu ediyormuş.
Hani TÜİK verileri güvenilir mi diye tartışıyoruz ya, şu tablo tartışılmayacak gibi değil:)
Gençler yerine emeklilerle mi konuştular diyeceğim ama o da böyle çıkmazdı.
pala endekiste kırmızının 1500 tonu fantazi filmi çekiyor..
50 neyine yetmedi palaaa... :he:
:drunk:
https://www.sozcu.com.tr/1-milyon-ki...eliyor-p176072
Türkiye'deki emeklilik sistemine dair çeşitli iddialar konuşulmaya devam ediyor. SGK uzmanı Özgür Erdursun '1 milyon kişiye erken emeklilik mi geliyor?' sorusu SÖZCÜ ekranlarında yanıtlandı.
Viob da her gün birilerini öpüyorlar.!!!
Öpülmeye meraklı çok koyun var.!!!
Sistem küçük yatırımcıyı öpmek üzere kurulu.!!!!
İnsider trading tıkır tıkır çalışıyor.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
https://pbs.twimg.com/media/Ee1ZtaqX...g&name=900x900
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bulut abi bu BIST'in dibi yok mu?
endeks -0.50
kağıtlar thy -2..froto-2
bankalarla şaşırtmaya devam.. tek akpiblisi her kimse!
bofa 2 milyar tl ile satmaya devam..
yokmu ordan somalide petrol bulduk tuprs alaım...
trump Türkiyeye gelecek halkb alalım...
catsa falan sal bir haber... :)
piyasa aynı pilavı 780145247 kez yer...
https://www.birgun.net/haber/alman-e...a-dustu-624745
Bunlar da büyüyemiyor....
Teknik olarak beklediğimiz bantlar var , yalnız burada dip den çok bizim hikayemizin olmaması , kademeli bir hikaye çiziliyordu 19 mart imamoğlu davası ile bu hikaye bitti , dün katarda şimşeğe soruyorlar güven olayını yeniden aynı şey yaşanırmı diye o hala geçen haftadan beri döviz girişinden bahsediyor verirsen o faizi alırsın dövizi yatırım geliyormu yok borsaya gelen uzun vade fon varmı yok ne yapılıyor kendileri hikaye yazıp kendileri oynuyor belli kanal aralığında , sabah yazdım biraz bu ülkeyi seviyorlarsa tutuksuz yargılama ile başlamaları gerek piyasalara güven gelir süreç takip edilir elimizde bana göre tek katalizör yoksa kimse yabancı beklemesin güven ve adaletin olmadığı yere para girmez hepimiz görüyoruz.
teknik olarak 2.10-2.15 bölgesi bu senenin dibi olabilir ( gelecek tutuksuz yargılama olayı piyasada V çıkışı başlatır.)2025 seneryom bu yönde buna göre pozisyonlar açıp kapatıyorum , 2.10-2.15 pıst 100 gelirse güçlü mal alır kenara çekilirim
aşam bazarını bekliyom... :drunk:
Bugun veya yarın bankalara dikkat edin .
içerden bilgi alan kapanışa doğru bunu fiyatlar.
Bende bulut gibi 2 doları bekliyorum. Tüm şirketlerin zarar açıkladığı etlerin kokmaya başladığı ortamda ederinden mal alınmaz.
https://www.paraanaliz.com/2025/dovi...ladi-g-113912/
Endeks nereye gitsin.