-
Kendi cikarimim bültende olmasi gerekiyor haaa darthvaderin söylediği gibi bültende çıkmadan onay veriyorsa spk o zaman durum daha kötü çünkü ihlas dışında bugün başka hisselerde de süre uzatimi için başvuru yapılmış ve 1 haftada almış onayi ama kendisi de ansa dan hatirlar 3 hafta sürmüştü oradaki esas sözleşme tadili ve bültende çıkmıştı ben hala bültende çıkmasi gerektigini düşünüyorum çünkü cikmayanlar gecerli bir tavani ve süresi olup tavani değiştirmeden sürede bitmeden süre uzatimi isteyenler bizimkinde hem süre bitmis hem tavan rakami değişiyor...
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Yani beklicez demi ay sonuna kadar çıkar umit ediyorum
-
Zaten bekliyoruz bakalım nasıl gelecek onay
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Benim üzüldüğüm nokta şu biz ayın 1 nde başvurduk bizden sonra ayin 5 de başvuranlarinki çıkıyor
-
Bunlar hırsız ben soyleyim eksik evrak vermişlerdir spk da tamamlamasını istemiştir bunlar son gün içinde eksik evraki tamamlar
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Çünkü hırsız bunlar
-
Dilekçeyi yanlış yazmışlardır sonra düzeltme için son günü bekler sizin kadar hisse ve teknik bilgim yok zaman sıkıntısı olduğu için piyasa takipte yapamıyorum ama devleti ve milleti dolandiranlari çok iyi tanırım ve nasıl yaptıklarını da tahmin edebiliyorum
-
Ansa daki bedelliydi. Bu durumla ilgisi yok. Hiz daha bedellu asamasina gelemedik. Bak dun halk sugorta da kap a dusurmus. Ekteki spk onayina bak. Bizim de oyle bir sey olacak iste. O da bultende yayinlanmamis