Yorumlarını zevkle okuduklarım arasındasınız. Bu sefer ki ekstrem olmuş :dvr:
Printable View
öyle umud ediyorum, USD/TRY'de 4 rakami hem hesaplama açısindan, hem de ulkenin siyasi ve ekonomik ve dahi sosyal yapisini ifade acisindan simdilik "yetmez ama evet" olarak gönüllerimiz de hüsnü kabul görmüştur..hedefimiz inşallah 4.50 ve üzeri rakamlardir.. Suudi Arabistan olaylarınin temelinde cami sayısı yatmaktadır. Suudi Arabistan toplam cami sayısı :38.000 küsur....
Türkiye cami sayısı :90.000 küsur...
daha çok cami yapsalardı
Dolar 3.40 fiyatlarda dip çalışması yaparken abileri küçüklerinin kulaklarına 2.50 fiyat fısıldamış onlarda sokaklara yaymış,bunlara inanan bozdurdu arkasınsan baka kaldı.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlıkta doların bu kadar volatil ve kritik bir durumunda, şuradan sattım, şuradan almayı umuyorum yazılarının bile bazı kişileri sonuçta yanlış yönlendirip zarara uğratabileceği düşüncesindeyim.
Kaldı ki ilk defa gördüğümüz biri gelip de pazartesi yüklü short işlem yapacağım derse, bunun yazım hürriyetiyle savunulamayacağı, gerçeği aksettirmeme olasılığının güçlü, olsa olsa spekülatif bir amaç taşıdığı kanısındayım.
Paylaşımlarımız konusunda daha hassas olmamız gereken günlerdeyiz...
Kasim ayinda %80 benzin zam mi bekleniyor, bes gun gecti ses yok
2018 basindan itibaren yuzde 5 vergi olmali, ama esnafta bilgi yok henuz.
Expat lardan esi ve cocuklari icin once aylik 100 riyal ve her sene 200-300-400-500 sekilde kesinti yapilmaya baslanildi. Yillik iqama parasi 3150 riyal vb maliyetler var sirket veya kisi odemeli..