-
9 KASIM 2017 Bilançonun geleceği tarih. Yaklaşık 20 gün bir süre var. Bu süre için de hissenin yönü yukarı olacaktır diye düşünüyorum. Her zaman yaptığını yine yapacak görünüyor. Teknik olarak tahtayı güzel işliyorlar. Müşteri çekmeleri lazım. Buradaki kritik soru bilançonun ne geleceği. Şayet bilanço beklentilerin üzerin de gelir ise yoluna devam edecektir. Tersi olur ise her zamanki senaryo yine aynı olacak ve mal ky yıkılacaktır. Bilançoya kadar yükseltip çakmak için marj oluşturabilirler. Bu seviyelerde tutup çakacaklarını düşünmüyorum çünkü çok düşük fiyattan mal kaptırırlar. ytd.
-
Bütün bu baskı gelecek olan bilanço ile ilgili olabilir. Sanayi şirketlerinin 3. çeyrek ve 4. çeyrek bilançolarının güçlü geleceği yönün de. Şayet bilançolar da alavere dalavere olmaz ise bilançonun iyi geleceğini düşünebiliriz..ytd
-
Ben yıllık bilançoyu bekleyeceğim. Enerji işi meyvelerini vermeye bi başlasın o zaman bu rakamları çok ararız.tabiki patron dürüst olursa
6.17 üzerinde 2 gun kalırsak 6.95 ler ilk hedefim olur
-
Milleti deli ettin be spek. Ama alamazsın bu lotları buralardan. Bilanço yaklaştıkça bakalım ne saçmalıklar yapacaksın daha. Kaptırdıklarını böyle korku salarak zor geri alırsın.. Beraber yürüyeceğiz bu yolda dostum takılma çok...
-
millet mağazalardan kütahya por almaktan soğuttu adam nasıl insanlar var ya
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
kağıt hafif başını kaldıracak gibiderken satış kademesine 10 bi lot satışı yazıyor bakıyor alan yok bi alt kademeye hemen veriyor...
endeks 109 bin oldu her gün 3 kademe gitseydik 6.50 olurduk bu nedir arkadaş yaaaaaaaaaa
-
Hissenin 1 ay...1yil sonra kac lira olacagini bilenler icin simdiki fiyatinin hic onemi yok...at sahibine gore kisner...sahibi ky kaz goruyorsa...sirketin tahtasini cakallara kiraliyorsa...yada esas faaliyetiyle degil borsada yatirimcisini yuterek para kazanmayi meslek edinmisse...ulkede yatirimciyi koruyacak kurumlar zenginin..patronlarin cikarlarini koruyorsa..ky bu kacinilmaz durumdan zevk almaya calisacak
-
5.99 a kadar 30 bin lot a yakın veren arkadaşı tebrik ederim.sırttaki kamburları atarsak daha hızlı koşarız, günlük ve haftalık alıcı satıcıyı paylaşa biliriyiz arkadaşlar...hepinize iyi hafta sonları